Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lošinj, hotel vespera

Lošinj, hotel vespera

Pozna kdo, vaše izkušnje v sezoni?
Hotel,plaža,okolica…?

Svetujete kaj drugega na Lošinju?

Hotel precej star in dotrajan, če pa niste pretirano zahtevni čisto ok, hrana dobra, plaža skalnata razen enega majhnega zalivčka, okolica zelo lepa.
V sezoni sem bila trikrat. Prvič, zadnjič in nikoli več, ker je strašna gužva. Spomladi in jeseni krasen dopust, v glavni sezoni ne bi šal nikoli več.

Bila v sosednji Aurori (?) pred 4 leti, ko sem bila na zacetku nosecnosti. Ce nisi zahteven je ok, se posebno ce ti je vsec skalnata plaza. Nama je takrat pasalo pocivati in brati, drugace bi pa umrla od dolgega casa. Dogajalo se ni cisto popolnoma nic, tudi v samem mestu ne. Grozno, dolgocasno,….!!! Kot bi nasi bratje pozabili, da so turisticna drzava.

Mi hodimo že leta čez 1. maj. Prej smo hodili v Auroro, lani prvič v Vespero, pa ni pravzaprav nobene razlike. Hotel je preprost, ampak čist, z dobro samopostrežno hrano in čisto OK. Poleti ne bi šli, ker ni plaže za otroke, poznam pa veliko družin, ki že leta hodijo sem in ne bi šli drugam. Imaš pa ogromno poti za sprehode in vožnjo s kolesi med prečudovitimi borovci.

New Report

Close