Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LOTO

LOTO

Zadela sem 4 številke, in dodatno številko. Mislila sem, da dobim 6 evrov- ker nikjer ne piše, da je 4plus 1 kaj več.
In potem pridem na pošto in dobim 100 evrov.

jupi. :))))

samo jaz tega ne razumem. pravzaprav drugače ne igram, tokrat pa mi je kolegica pomagala izpolnit listek- za hec. Bova šli na razvajanje skupaj, hihi.

Ali mi lahko kdo malo razloži, v čem je fintas. Da bom za drugič vedela.

Kako si pa nekateri zmišljujete stvari da bi bili v središču pozornosti ,,niste mogli dobit 100 evrov ker doben dobitek ni vreden 100 na lotu , razen če ste igrali kaj drugega in pa še nekaj 4 plus 1 ne obstaja vsaj pri navadnem lotu ne.

Lotko4 je bil vreden 100€.

Če igraš na sistemskem listku, dobiš več hkratnih zadetnih kombinacij. Tako recimo štirica na sistemskem listku, na katerem obkrožiš 8 polj, prinese 4x zadetek po 4. Če si obkrožila 9 polj, pa štirica prinese 10x zadetek po 4 in tako naprej.

Mi lahko katera pove koliko plačaš sistem listek in koliko polj lahko obkroziš oz. vrstic… Koliko stane vsaka vrstica, če hočeš obkrožiti sistem. Hvala in lp,

Sistem – 8 številk – eno izpolnjeno polje – 3,20 eur

Sistem, imela sem 9 ipolnjenih številk, eno polje. Zadela 4 in dodatno številko. Dobila …seveda ne točno 100, ampak nekaj malega več.
Nič si ne zmišljujem, no.

Cena ene kombinacije na Loto listku je 0,4€. Ke izpolniš 7 številk, je to ena kombinacija in plačaš 0,4€. Če izpolniš 8 številk, je to 8 kombinacij (3,2€), pri 9 številkah je to 36 kombinacij po 0,4€, pri 10 številkah 120 kombinacija, pri 11 številkah 330 kombinacij, pri 12 številkah 792 kombinacij itd do 17 številk, ki imajo že kar 19448 kombinacija po 0,4€. Tako recimo če obkrožiš 9 številk (kar stane 36×0,4€ = 14,4€)in recimo zadeneš šestico, dobiš izplačane 3 šestice, 18 petic, in 15 štiric. Seveda pa je zato listek dražji od navadnega.

Sicer pa si več o tem poglej v tabeli na naslednjem naslovu (na koncu strani):

Tabela

New Report

Close