Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Louis Hay

Louis Hay

Rabim nekaj motivacijskega za čtivo, naletela sem na ime Louise Hay. So njena dela OK?

Priporočate kaj drugega? Sem po ločitvi in rabim malo duševne hrane.

ni slaba za začetek, če pa si že duhovno al kako bi reku, višje, pol pa mislim, da si zber kaj druzga…
čestitam za ločitev, zdej pa glavo gor, pa si en pir ofn

kot pravi dino91 – za štart bo super. iz napisanega vzemi tisto, kar ti dobro sede, in delaj dalje.

in tudi z moje strani – čestitke 🙂

To bi morala brati pred 10 leti, pa se ne bi ločila. Nekateri, vidim, ste precej za časom in začnete delati na sebi, ko je že prepozno. Članarina v knjižnicah je tako minimalna, da je vsakemu dostopno ogromno literature, ki jo potrebuje človek za preživetje!

Zelo priporočam! Meni je spremenila življenje in z njeno pomočjo sem se pobrala po ločitvi in začela razumevat življenje. Vse ima svoj razlog, vse je za nekaj dobro in tudi tebi želim vse dobro. Drži se!

Berem. Vsake toliko vzamem kakšno njeno knjigo v roke.

Živi in pusti živeti

Hvala za mnenja, čestitke in komentarje:)

Videla sem, da je kar nekaj naslovov. Katera je najboljša za začetek?

katera je najboljša, se boš najlažje odločila sama – malo polistaj in kar po občutku 😉

Če mene vprašaš, sploh če si katoličanka, se je najbolj pametno vključiti v … Skupnost razvezanih v Cerkvi – SRCE. Imajo veliko skupnih srečanj in druženj, zelo so povezani oz. imaš možnost, da se povežeš …

Loise Hay – pripada mislim da Znanosti religioznega uma – tudi neke vrste religije in je mix takšnih in drugačnih prepričanj, iz vseh vetrov. Saj so njena dela znana, veliko jih pravi, da jih vsaj začasno dvignejo, ampak po moje zgrešijo bistvo.

Če komurkoli pomagajo, ne morejo zgrešiti bistva. Saj vendar z rastjo potem nadaljuješ, nadgradiš… Za začetek je L. Hay v redu.

Draga neznanka a še nisi slišala reka, da ko je učenec pripravljen, se pojavi učitelj?
Nekateri “to” odkrijejo pred koncem življenja, nekateri se pa že rodijo takima staršema, ki že poznata in tudi vzgajata v takem duhu.
Vse se vedno zgodi ob pravem času. Rojstvo in smrt.

Življenje je tvoje, mi je bila prva knjiga od L.Hay

Jaz bi ti priporočala Moč je v tebi. Sem si pa letos kupila njeno knjigo Življenje je tvoje in jo imam na nočni polici in jo rada vedno znova vzamem v roke. Uči me, kako se spoprijemat z miselnimi vzorci. zame je to Biblija.

lp

Prebrala sem vse njene prevedene knjige in knjižice.

Prva je bila Življenje je tvoje in jo imam doma.

Obišči tudi njeno spletno stran, vedno ima kaj simpatičnega….

LOUISE L. HAY
Life MeditationsBy Louise L. Hay
Spark your own creative thinking process through daily meditations. The message will be perfect for you at that moment. It may confirm what you already believe, or it may challenge you. It’s all part of the growth process. Know that you are safe and all is well.

katero si pa prebrala?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

tudi meni

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

New Report

Close