Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Louise L. Hay

Louise L. Hay

Vsakdo, ki vstopi v moje življenje, me lahko česa nauči. Skupaj bivamo z namenom.
Ko spreminjam svoje misli, se spreminja tudi svet, ki me obdaja.
(Louise L. Hay)

Ena od najbolj hudobnih oseb. Svet bo lepši brez nje.

“Opazila sem, da Vesolje ljubi hvaležnost. Bolj kot si hvaležen, več darov dobiš.”

Louise L. Hay

“Smelo si utrite novo pot z mislimi, ki jih mislite, in z besedami, ki jih izgovarjate.”
Louise L. Hay

Draga Luise, spremenila si moj svet. Hvala.

Ko sem prebrala v novicah, kaj je bilo bistvo njenega dela, sem ugotovila, da sem se davno nekoč udeležila nekega tečaja, ki je očitno potekal po njenih naukih. Takrat tega sicer nisem vedela. Nimam pojma, ali mi je tečaj pomagal ali ne. Na kratek rok zagotovo nič, dolgoročno bi pa znalo biti nekaj dobrobiti.

Gospa je učakala lepo starost.

Meni je bila zelo všeč. Z njenimi knjigami si res razjasniš misli v in življenju.
Bila je dober učitelj na poti v mojem življenju.

Prevarantka, ki je prežala na najranljivejše skupine. Izdala je CD Cancer Healing kot da ima zdravilo za raka, bolnike z Aidsom je obtoževala, da imajo bolezen zaradi lastnih negativnih misli in podoben bulšit.
Pa tule vidim, da je bila tudi pri nas uspešna v iskanju sledilcev (beri luzerjev).

Bolezni pridejo, pa včasih sploh ne vemo zakaj, tudi način življenja ni vedno edini razlog za to. Je pa veliko ljudi, ki se nagiba k temu, da negativne misli lahko vplivajo na pojav določene bolezni.

A še ne veš, da čisto vse izvira iz uma? Dobro in slabo, srečo in nesrečo, zdravje in bolezen, popolnoma vse skreirajo naši nezavedni miselni vzorci, ki so dobesedno programi, po katerih živimo!
Celični biolog Bruce Lipton v svoji Novi biologiji govori isto. Prepričanja so tista, ki vplivajo na DNK, ta pa naprej na hormone itd. Njegova predavanja so na netu, poslušaj jih in se prepričaj, kaj je ugotovil po tridesetletnih raziskavah.

A še ne veš, da čisto vse izvira iz uma? Dobro in slabo, srečo in nesrečo, zdravje in bolezen, popolnoma vse skreirajo naši nezavedni miselni vzorci, ki so dobesedno programi, po katerih živimo!
Celični biolog Bruce Lipton v svoji Novi biologiji govori isto. Prepričanja so tista, ki vplivajo na DNK, ta pa naprej na hormone itd. Njegova predavanja so na netu, poslušaj jih in se prepričaj, kaj je ugotovil po tridesetletnih raziskavah.
[/quote]
Ha, ha, Bruce Lipton je navaden new age nategovalec. Pa kako morete ene biti tako naivne in pamet pobirati na YouTubu? Aja vem, pomanjkanje starševske ljubezni v otroštvu pa beden lajf, potem pa padate na take pocukrane prevarante, ki jih zrela oseba niti povoha ne.

Moja najljupsa misel je:

Vsakdo, ki vstopi v moje telo oz zadaj, ga lahko izpopolni. Skupaj bivamo z namenom.
Ko spreminjam svoje mišice zapiralke, se spreminja tudi svet, ki me obdaja.

(Louise L. Hay)

A imate še kakšno tako luštkano new-age zgodbico za prodat? BDSM verzija Alkimista zna biti zabavna!

Tako potreben pozornosti, da se najdeš celo v takih flavzah? Precej osiromašen smisel.

Zakaj govorite o njej v pretekliku?

[/quote]
Ha, ha, Bruce Lipton je navaden new age nategovalec. Pa kako morete ene biti tako naivne in pamet pobirati na YouTubu? Aja vem, pomanjkanje starševske ljubezni v otroštvu pa beden lajf, potem pa padate na take pocukrane prevarante, ki jih zrela oseba niti povoha ne.
[/quote]
Iz tvojih trditev sklepam, da je največji pocukran prevarant Max Planck, ki je leta 1944 opisal univerzalno polje energije takole: “Vsa materija izvira in obstaja le zaradi sile, izza katere stoji zavestni in inteigentni um. Ta um je matrika vse materije.”
Zavest je tista, ki upravlja svet energij in s tem svet materije. Kar opisuje kvantna teorija, je v svojih raziskavah potrdil še en pocukran prevarant Lipton. Kakšne eksperimente si pa ti naredil, da si tako prepričan v nasprotno?

http://www.hayhouse.com/louise-hay-legacy

[/quote]
Iz tvojih trditev sklepam, da je največji pocukran prevarant Max Planck, ki je leta 1944 opisal univerzalno polje energije takole: “Vsa materija izvira in obstaja le zaradi sile, izza katere stoji zavestni in inteigentni um. Ta um je matrika vse materije.”
Zavest je tista, ki upravlja svet energij in s tem svet materije. Kar opisuje kvantna teorija, je v svojih raziskavah potrdil še en pocukran prevarant Lipton. Kakšne eksperimente si pa ti naredil, da si tako prepričan v nasprotno?
[/quote]
Z delom M.Plancka sem se zelo dobro seznanil med študijem, vendar mi tvoj citat ni znan. Lahko prosim navedeš vir?

Njena dela me nekako pustijo ravnodušno.

Očitno je imela negativne misli, pa je šla rakom žvižgat. Sama si je kriva, vsaj po njenem nauku.

Res je! Če 90 let gojiš slabe misli, na koncu crkneš!

Res je! Če 90 let gojiš slabe misli, na koncu crkneš!
[/quote]
Dobri grejo prvi.

New Report

Close