Lovi me na vsako besedo
Iskreno upam, da tole ni res, da ni kje ženska, ki bi tole prenašala. Se sicer bojim, da so, zato zlasti matere, pazite kako vzgajate hčere oz. kaj vaše hčere gledajo, kako vaši partnerji delajo z vami. In obratno seveda, vidijo tudi, kako vi delate s svojim partnerjem – tudi ženske znajo bit hudičevke v partnerstvih.
- Moški, ki ima ljubico na lagerju, običajno na tak način slabi odvečno ženo ali partnerico. Da ji opere možgane in zniža samozaupanje. Blati jo pri ljubici, kolegih, sorodnikih, itd., še najbolj takrat, ko nje ni zraven. Temu se reče priprava terena. Nato jo poleg dostojanstva oropa še premoženja. Šele nato jo našutira čez vrata, skupaj z otroki, ki jih ji je naštepal. Pa da si ne boste domišljali, da to ni pogosta praksa. Ooo, pa še kako pogosta. Če gre že zdaj čez vrata, bo vsaj zdravo psiho ohranila.
Avtorica ali niste pomislili, da je morda vaš partner samo objektiven. Glede na to, da imate očitno veliko problemov z drugimi ljudmi in zdaj tudi partnerju ne dovolite, da ima lastno mišljenje bi jaz rekla, da je problem samo v vas. Razmislite in ukrepajte, da se spremenite drugače lahko ostanete sami. Ljudje ne marajo tistih ljudi, ki so prepričani, da so edini na celem svetu, ki imajo prav in, da je samo njihovo mnenje tisto pravo in se mora samo njih poslušati, drugi pa ne bi smeli imeti lastnih mnenja in jih tudi povedati ne bi smeli, vsaj vam ne. Tale moj zapis je mišljen dobronamerno, morda pa vam pomaga, da razmislite.
Nepodprta, 27.10.2024 ob 11:59
Moj partner na meni išče samo napake, ko se mu čustveno izpovem, ko me je kdo prizadel,bi rabila oporo da me podpre, ne on me lovi na vsako besedo, in vsako besedo obrne meni v škodo, in situacijo prikaže kot da sem jaz kriva, in bo stopil v bran človeku ,ki ga je enkrat v življenju videl, in bo mene napadal. Na vsako mojo besedo se obesi in nad mano žuga in s prstom kaže name, moja stran ga sploh ne zanimam ne kako se jaz počutim, glavno da on dokaže premoč nad mano,in te hoče zmanipulirati. Sploh ni sposoben dati nobene podpore, interes mu je samo, da se obesi na vsako mojo besedo im me lovi na vsako zanko kot žival.
A ima še katera takega, ki išče samo napake na njej? Ko rabiš malo sočutja, on pa mrtvo hladen in kot stražar s prstom kaže nate, da se res počutiš samo in nimaš nobenega ki bi te podprl.
No, moj bivši je bil tak. Zato je bivši.