Lovima drug drugega ?
Srečal sem nekdanjo simpatijo iz srednje šole, ki je zdaj trgovka. Ko se pogledama, je ta sekunda celo večnost. Izredno globoki pogled. Sem jo že vprašal, če bi šla z menoj ven in je rekla ne, isto kak jaz njej v srednji šoli.
Danes sem šel po nakupih, da mi ni treba iti naslednih 14 dni in tam je bila. Nakupovala je svoje stvari a jaz gledam če je prava, tista ki bi bila moja. Malo manjše a močne postave, ravno za mene. Super dolgi blond lasje in ravno prave očala. Močan glas a glas, ki me ohromi.
V trgovini jo izgubim in grem naprej. Pridem do blaganje in EVO je, pride za mano. Med tem časom je minilo vsaj 15 min. saj sem nakupil kar nekaj stvari (je namerno ostala v trgovini in prišla za mano?). Sem postaven, široka ramena, velik, če treba premaknem sam štiri moškem a sem OHROMEL pred njo. Nisem vedel niti rečti A, nisem je niti mogel pogledati. Vse je zaštekalo v meni, konec. Toliko sem še bil korajžen in jo zunaj vprašal, če potrebuje pomoč a je rekla ne.
Prvi dan bi jo ženil in skrbel za njo. Z njo bi bil do konec življenja, drugo mi ni nič pomembno.
Ne vem naprej a tako si jo želim. Skrbi pa me, če ona isto misli o meni ?
Spoštovati moreš njeno željo. In to je “NE”. ima razlog za to. Ti pa, če se nočeš več mučiti, čimprej si jo izbij iz glave. Da pa pravi “ne”, pa je več razlogov. Zagotovo je to vsaj eden tehten, ki jo je prepričal,da tako misli. In ja, govorim iz lastnih izkušen. Ista zgodba. Če jo srečaš, pozdraviš, za kratek čas nasmehneš, pomežikneš in greš, izgineš kot kafra. ČE ima tvoj stik, in če ima interes, bi te že kontaktirala, glede na to da je seznanjena, da ti je všeč in želiš kaj več. KEr ti je rekla” ne”, pa mora vedeti, da je ona tista, na vrsti, da se javi, če bi kaj rada, da se izcimi. Drugo bi bilo,da ji nisi povedal, da bi kaj z njo rad. LP
Forum je zaprt za komentiranje.