Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Low value ženske

Low value ženske

Nimam umetnih nohtov, nisem pobarvana, nimam tatujev, pirsingov. Imam umetniško žilico, glasbeno. Se zelo rada uredim in sem rada lepa. Ampak ko grem ven s svojo najboljšo prijateljico, evo vedno je ona v središču moške pozornosti. Pa je pobarvana, dolgi nohti, zelo naličena, pa nima nobene umetniške žilice in je dokaj nerazgledana. 😀

Odgovor na objavo uporabnika
Boš vzela al ne, 05.05.2025 ob 23:39

Še to. Izumetničene ženske ne glede na šolanje so  ponosne na sebe, so iber samozavestne in tudi  spretne v pridobivanju pozornosti in naklonjenosti.

Preproste in navadne ženske so morda iskrene, delovne in dobrega srca, ampak ponavadi so  sramežljLahkomiselno  da je osredotočenost na čim lepši fizicni izgled avšarija. Pa lahko znajo dobro kuhat in vrt urejat, ampak če se ne znajo dobesedno nastavljati in direkt ponujat iz zabave, bodo težko spoznale resnega. Ker  moški opazijo to, kar se lepo vidi predvsem na zunaj : šele na koncu je pei moških spoznavanje duše !!

Življenje je krivično, ker se nekaterim nikoli ne nasmehne ta sreča!

“Pa lahko znajo dobro kuhat in vrt urejat, ampak če se ne znajo dobesedno nastavljati in direkt ponujat iz zabave, bodo težko spoznale resnega. Ker  moški opazijo to, kar se lepo vidi predvsem na zunaj : šele na koncu je pei moških spoznavanje duše !!”

To ni res, za resno vezo moški nočejo poceni, vulgarnih žensk. Mogoče obrnejo glavo, ker je ženska provokativna, mogoče bi jo tudi kresnil, ne bi se pa noben s tako žensko kazal naokrog, za tipa je največja bruka, da si z droljo.

Seveda moški najprej opazijo zunanji videz, in ženske tudi, kako bi pa lahko bilo drugače, sej ne vidiš ljudem v srce, ampak če je pa situacija taka, da se začneš pogovarjat, te pa pritegne ali odbije njena energija, njen vibe, in če je zanimiva in na tvoji valovni dolžini, je skoraj vseeno kako zgleda, no, ni čist vseeno, ampak  no problem, če je povprečna, ker te pritegne z energijo, s svojo osebnostjo, z dušo, če želite, s tem, kako se ti počutiš ob njej, katera verzija sebe si v njeni družbi in ali čutiš, da si ti njej zanimiv, in če se to poklopi, si en dva tri do ušes in ti ona rata najlepša na svetu.

Včasih so na jugu rekli:

slabom kurcu i dlaka smeta

Pa brez zamere

Rđavom kurcu svaka dlaka smeta.

Še daleč ni tako preprosto. Problem je v tem, da so ženske v Sloveniji in na zahodu nasploh, ne glede na izobrazbo, praviloma okužene se feministično in levičarsko propagando. In kot take so neuporabne za kakršnokoli partnerstvo. Ker  ne znajo bit partnerke, ne vedo, kaj to sploh je. Niso vzgojene v to, vzgojene so v f.uk mašine in individualistke.

Osebno ne bi šel tako daleč, dabi eno, ki ne zna tujega jezika, označil za low level zaradi tega. Konec koncev bo mogoče dobra žena svojemu možu. Vsaj za stare generacije je verjetno to veljalo.

Današnje ženske, stare pod 50 let, ki imajo vsaj 4 letno srednjo šolo, so ponavadi velike nasprotnice kapitalizma, a ljubiteljice kapitalističnega zapravljanja. Prviloma imajo vse večje finančne apetite od svojih zmožnosti. Pri tem so tudi tako imenovane karieristke le redko izjema, one so šele glupe, ponavadi vzamejo kredite za 50+ jurjev vredne avte.

Za povrhu bi ti takšna ženska ne samo zajedala tvoj osebni proračun, ampak še prosti čas, komandirala preferenc eglede tv sporeda, druženja, s kom, kje, kdaj. Ko bi jaz kam šel, se bi moral ozirati na njo in njen dopust. Jaz nisem odvisen od nikogar..

Vidiš, to je fora, zakaj je včeina žensk danes za partnesrtvo neuporabnih, za marsikoga, ne pa tetovaže, neznanje jezikov, šola. To je zgolj balast.

Primerne so le za rekreacijo, če niso preveč tečne in ne komplicirajo.

samski cinik, 15.05.2025 ob 17:30

Še daleč ni tako preprosto. Problem je v tem, da so ženske v Sloveniji in na zahodu nasploh, ne glede na izobrazbo, praviloma okužene se feministično in levičarsko propagando. In kot take so neuporabne za kakršnokoli partnerstvo. Ker  ne znajo bit partnerke, ne vedo, kaj to sploh je. Niso vzgojene v to, vzgojene so v f.uk mašine in individualistke.

Osebno ne bi šel tako daleč, dabi eno, ki ne zna tujega jezika, označil za low level zaradi tega. Konec koncev bo mogoče dobra žena svojemu možu. Vsaj za stare generacije je verjetno to veljalo.

Današnje ženske, stare pod 50 let, ki imajo vsaj 4 letno srednjo šolo, so ponavadi velike nasprotnice kapitalizma, a ljubiteljice kapitalističnega zapravljanja. Prviloma imajo vse večje finančne apetite od svojih zmožnosti. Pri tem so tudi tako imenovane karieristke le redko izjema, one so šele glupe, ponavadi vzamejo kredite za 50+ jurjev vredne avte.

Za povrhu bi ti takšna ženska ne samo zajedala tvoj osebni proračun, ampak še prosti čas, komandirala preferenc eglede tv sporeda, druženja, s kom, kje, kdaj. Ko bi jaz kam šel, se bi moral ozirati na njo in njen dopust. Jaz nisem odvisen od nikogar..

Vidiš, to je fora, zakaj je včeina žensk danes za partnesrtvo neuporabnih, za marsikoga, ne pa tetovaže, neznanje jezikov, šola. To je zgolj balast.

Primerne so le za rekreacijo, če niso preveč tečne in ne komplicirajo.

Je bilo sicer zanimivo brat, ampak kaj zares dobrega o ženskah pa ni bilo … za prebrat … hmm … s tako atjitjud boš še dolgo cinično sameval. Pa brez zamere, ker ti dobro hočem (‘te je škoda za samski stan’ 😉

Kriza iz Pariza, 05.05.2025 ob 17:57

Bom napisal, kdo so zame (in 90% moških low value ženske)… Sprejemam tudi kritike, lahko tudi kakšna dama napiše, kdo so low value moški.

Tiste s samo srednjo ali bog ne daj samo osnovno šolo. Tiste, ki preklinjate. Tiste z dolgimi kremlji (edini sprejemljivi so kratki rdeči ali pa french). Ženske z lasmi pobarvanimi v nenaravne barve (roza, viola, zelena, modra…). Tiste, ki imate pirsing ali tattoo ste itak za stran. Tiste s slabo higieno ali neurejenimi zobmi. Ženske z grdo kožo ali mozolji. Debele in tiste, ki ne skrbite za svoje zdravje in telo. Tiste, ki ne berete. Tiste, ki nimate niti enega umetniškega hobijev npr. igranje klavirja ali slikanje z oljnimi barvami. Tiste, ki ste ne razgledane, ki ne poznate zgodovine, umetnosti in podobno. Tiste, ki kadite ali pijete. Tiste, ki govorite le slovensko. Tiste, ki ste mamice samohranilke in tiste, ki imate socialo ali otroške dodatke.

Ti si totaln idiot

Kaj iščeš pol, punčko staro 5 let?!?

Rada bi te videla kako si pa ti “perfekten!”

To je verjetno napisano za provokacijo. Če pa ima kdo res tako štalo v glavi, naj mu povem, da bo vsak dan njegova vrednost, po njegovi oceni, manjša. In če bo dočakal starost, bo zagrenjen in zamorjen, skratka neužiten.

“Problem je v tem, da so ženske v Sloveniji in na zahodu nasploh, ne glede na izobrazbo, praviloma okužene se feministično in levičarsko propagando.”

Tako prepričanje pride od gledanja unih videjov na youtubu, ko kažejo punce z ameriških univerz, ki ne znajo treh tujih držav naštet, so pa “woke”, ampak to je content, ne realnost, še tam niso vse take, kaj šele pri nas, namest da videje gledate pejte rajš ven, spoznavajte in boste videli, da so v veliki večini čist normalne punce, tipično mogoče res Janše ne marajo, ker so jih v to pač mediji nafopal, sicer pa niso obremenjene z ideologijo, niti niso pretirano materialistične, niti promiskuitetne, v bistvu imamo ene najboljših žensk na svetu, pa še luštne so.

Da ti povem da sem sama tista ki preklinja, tista z dolgimi “kremplji” (divjimi barvami in raznimi vzorci). Ženska s pobarvanimi lasmi ampak na srečo z črno barvo, da nisem čisto po tvojem opisu. Imam pirsing in tattoo (kar tri da ne pozabim povedat). Moji zobje so ena sredina. Sem ženska z “grdo” kožo (strije – in ne nimam otrok). Debela nekoč, danes z malo odvečnih kg. Tista, ki ne bere. Tista, ki nima umetniškega hobija. Tista, ki “ne pozna” zgodovine, umetnosti itd. Tista, ki kadi in pije ob priložnostih.

In da ti povem sem ponosna na to kar sem ker sklepam da si “moški” (ce lahko tak rečem) in se z mojo podobo izognem pacientom kot si ti.

Taka kot sem vem da nisem popolna ampak sem dovolj za mojega partnerja ki me ceni tako kot sem. Družina in prijatelji me sprejemajo tako kot sem in ne potrebujem nič več od tega.

Ponosna da je moja prva misel ko me kdo od prijateljev povabi na pijačo kdaj in kje. Ne pa kaj bom oblekla da skrijem tatuje in mojo “nepopolno” telo in katero šminko bom dala gor da, ne bo premalo ali preveč. 😜

Hodim v službo od ponedeljka do sobote (trgovina – imam višjo izobrazbo da ne bo pomote), doma imam dela več kot dovolj da bi brala, slikala, se ukvarjala z zgodovino itd. To vse lahko delajo tisti brez službe in obveznosti, pa lahko rečeš kar hočeš na to dejstvo. Knjiga in kakšna križanka lahko gre samo na morje z mano.

Si upam trdit da sem poštena, iskrena in marsičesa sposobna ženska. Sem v najlepših letih (konec študija in prva služba) in sem ponosna, da me taka menja spravijo v smeh in ne v prepričanje, da delam nekaj narobe.

Pa lep nedeljski pozdrav.😜

New Report

Close