Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LPP neznosna vročina

LPP neznosna vročina

Tudi sama opažam (že lani in predlani), da se je poleti z LPP dobesedno nemogoče voziti oziroma prideš z busa prepoten in utrujen, kot če bi vrt prekopaval.

Zdaj so jih dali v medije:

https://n1info.si/novice/slovenija/neznosno-stanje-na-avtobusih-lpp-samo-gledam-in-cakam-da-bo-kdo-omedlel/

Skrajni čas!

Odgovor na objavo uporabnika
LPP, 12.06.2025 ob 10:07

Tudi sama opažam (že lani in predlani), da se je poleti z LPP dobesedno nemogoče voziti oziroma prideš z busa prepoten in utrujen, kot če bi vrt prekopaval.

Zdaj so jih dali v medije:

https://n1info.si/novice/slovenija/neznosno-stanje-na-avtobusih-lpp-samo-gledam-in-cakam-da-bo-kdo-omedlel/

Skrajni čas!

Jebela, a taradi takih kot si ti, je v avtobusih nemogoča klima, Če je zunaj 27 stopinj, je v busu 16. Zaradi takih kot si ti, celo poletje vlačim za seboj jopo, šal in kapo, da sploh lahko uporabljam mestni avtobus. Ali morda ne veš, da je še sprejemljivo za zdravje 5 stopinj razlike, ne pa da iz razgretega  in usmrajenega zraka v središči mesta stopiš v hladilnico, kjer ti po možnosti še piha hladni zrak direktno. Saj samo provociraš, ali ne? Bedak.

bedak na kvadrat

tvoj nedak n kvadrat ima prav.  žal.  problem si ti.  ti pa si problem ker si pal lezbačika, shiranka, ki živi od zelenjvice in jogurtka in ima poerbano sluzbo od komunistov, kejr v ohlajeni pisarnici fini malo pričaka na penzijo. poznam jaz veliko ministrstev in bank in fsega. vem kako garate ja.   seveda d nosiš jopo,če si zadrogiranka. zafiksanka bivša. shiranka. sam kost. nič ne ješ. največ kaj narediš je kakšna joga. še kurca ne zmoreš zdrkat. si pa tolko inkluzivn da pač veš a ne znas vozit avta pa upopralbjaš busek mali k ite pripelej od atijeva stanovanaj točno v sluzbico.

DRUGI PA MORAMO DELAT. JEST, KONC ŠIHTA KAJ POKAZAT.  tebi plačevat penzijo in plačico.  ti bodi raje tiho kuzla.  kuzla smrldjiva zafiksnana.  ti si leva fašistka.  ti si feminsitk,a lezbačika umska bolnica.  zato ti povem

jebaj si milo mtaer in ateku lepo prisdno daj luliko še naprej, kuzla ugabana.

ker vem kdo so ti svinja nemarna,.  vem kdo si.  ve kra si. to je fora.  slučajno vem.   ahahahaha in če rečem da si kuzla si kuzla.

bedak na kvadrat, 12.06.2025 ob 12:17

Jebela, a taradi takih kot si ti, je v avtobusih nemogoča klima, Če je zunaj 27 stopinj, je v busu 16. Zaradi takih kot si ti, celo poletje vlačim za seboj jopo, šal in kapo, da sploh lahko uporabljam mestni avtobus. Ali morda ne veš, da je še sprejemljivo za zdravje 5 stopinj razlike, ne pa da iz razgretega  in usmrajenega zraka v središči mesta stopiš v hladilnico, kjer ti po možnosti še piha hladni zrak direktno. Saj samo provociraš, ali ne? Bedak.

Govora je o vozilih, kjer klima ni vklopljena. Dejansko si si dalo pravi vzdevek, če niti tega nisi sposoben razbrati iz članka.

za bedak na kvadrat, 12.06.2025 ob 12:51

Govora je o vozilih, kjer klima ni vklopljena. Dejansko si si dalo pravi vzdevek, če niti tega nisi sposoben razbrati iz članka.

Večinoma je klima vklopljena. Vozim se vsak dan.  Klima dela, če je zunaj 20 stopinj, za take, kot si ti. V celem letu 5-krat naletim, da bi bilo dobro vklopit klimo. In če so ti tako glasni in ubogi razvajenčki, ki ne morejo preživeti, medtem, ko nas veliko težko  prenaša pretirano hlajenje. Dojemaš!!???

ja, to je problem, ki je že dolgo prisoten, sem že leta nazaj jih pozvala na vožnjo z najbolj hudičevim busom v mestu (27tka), pa da jih vidimo junake, takrat sem kar nekaj pritožb spisala.. jaz osebno sem večkrat ušla dol in šla peš, doživela tudi, da je nekdo skup padel in smo čakali rešilca, dojenčka, ki je skoraj umiral v vozičku, da sem mladi mamici rekla, da je bolje da gresta peš itd itn… dvomim, da bo članek kaj spremenil, podpiram pa..

Skoz je klima, da se moram oblačit, prevec mrzlo. Isto vlak, stacune. Ne vem, kateri busi nimajo klime, čudno, jaz naletim vsepovsod na klime in mraz.

Se le redko vozim s trolo, pa opažam, da sta le dve skrajnosti – ali vroče al klima na polno (večkrat).

Z busi se ne vozim ker smrdijo. Grem raje peš ali s kolesom.

Notri je slab zrak in zatohlo, klime na minimum. V busu mora biti 21stopinj, ko je poln pa 18! Ker folk s telesi tudi segreva zrak in vrata se stalno odpirajo.

Anonimno 3469, 12.06.2025 ob 12:34

bedak na kvadrat

tvoj nedak n kvadrat ima prav.  žal.  problem si ti.  ti pa si problem ker si pal lezbačika, shiranka, ki živi od zelenjvice in jogurtka in ima poerbano sluzbo od komunistov, kejr v ohlajeni pisarnici fini malo pričaka na penzijo. poznam jaz veliko ministrstev in bank in fsega. vem kako garate ja.   seveda d nosiš jopo,če si zadrogiranka. zafiksanka bivša. shiranka. sam kost. nič ne ješ. največ kaj narediš je kakšna joga. še kurca ne zmoreš zdrkat. si pa tolko inkluzivn da pač veš a ne znas vozit avta pa upopralbjaš busek mali k ite pripelej od atijeva stanovanaj točno v sluzbico.

DRUGI PA MORAMO DELAT. JEST, KONC ŠIHTA KAJ POKAZAT.  tebi plačevat penzijo in plačico.  ti bodi raje tiho kuzla.  kuzla smrldjiva zafiksnana.  ti si leva fašistka.  ti si feminsitk,a lezbačika umska bolnica.  zato ti povem

jebaj si milo mtaer in ateku lepo prisdno daj luliko še naprej, kuzla ugabana.

ker vem kdo so ti svinja nemarna,.  vem kdo si.  ve kra si. to je fora.  slučajno vem.   ahahahaha in če rečem da si kuzla si kuzla.

No si spet prilezo s svoje luknje teslo zabito….nisem shiranka, ne zadrogiranka ne lezbeča in ne ločena, pa me na mestnih avtobusih zebe….

Pri LPP je takole: novejši avtobusi imajo odlično delujočo klimo. Problem je pri starejših busih z ubogimi klimami, ki se tudi pogosto kvarijo. Včasih tudi kakšen šofer pozabi prižgati klimo.

Na slpošno se izogibajte starejših trol, ki  bi že zdavnaj morale končati v Moldaviji, Severni Makedoniji ali Uzbekistanu.

Mene najbolj moti obupen smrad, ki smo ga uvozili skupaj z novimi državljani, tudi naši penziči so cvetke, ki smrdijo v kombinaciji s plesnijo in urinom.

Res je tako, hladijo kot v hladilnicah. Narobe svet.

Kaj pravijo LPP šoferji, ki v takem delajo 8 – 9 ur in jim ob tem še potniki težijo?

Zame so Carji!

A žal premalo spoštovani!

New Report

Close