Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LPP vozniki

LPP vozniki

Zdi se mi da zadnje čase šoferji lpp vozijo ne ravno fajn. Vožnja z lubljanskim avtobusom je vse prej kot prijetna. Speljujejo in bremzajo tako sunkovite da če ne sediš te prestavlja naprej nazaj, levo desno te meče. Vozijo kot da vozijo krompir!!! Zadnjič je ena starejša gospa padla, pa je rekla potem da se je močno držala. Ampak jo je kar zabrisalo po tleh. Pa naj dajo to klimo malo na manj. Ena punca je omedlela. Vsa čast šoferju, je ustavil in preveril če je vse v redu z njo. O glazbi ki jo navijajo šoferi ne bomo zgubljali besed. In o umazaniji ki bi jo morali pospravit tudi ne. Nekateri busi so tako umazani da buh pomagi. A se še komu zdi tko kot meni v zvezi z vožnjo?

Mesto čefurjev, temu ustrezne družbene razmere. To so naši južni bratje, a si nismo zelo podobni??

Niso vsi šoferi od dol. tut slovenski vozijo tak čudno. Nisem ziher če niso utrujeni al delajo preveč ur ali kaj vem. čefurolandija tak da si brezvezna s tem komentarom.

Na mestnih avtobusih se vozim zelo poredko, zadnjič pa sem mislila, da sem namesto na avtobus stopila na traktor. Premetavalo me je naprej in nazaj, zrak v busu je bil neznosen, komaj sem čakala, da se pripeljem do postaja kjer sem izstopila.

Bi bilo pa take opazke dobro pisati na njihov mail, mogoče se pa le kaj spremeni. Jaz že sem, se pa res od takrat nisem več peljala z busom.

Pa kaj jamrate, to ni še nič, ni denarja, pa še slabše bo, ker šparajo na revežih, kajti le ti se vozijo z avtobusi, ostali imajo svoje luksuzne avtomobile.

Iz zanesljivih virov vem, da imamo tako stare avtobuse, da drugod sploh ne vejo več, da so obstajali, ker so jih že davno posodobili in so samo še kot muzejski primerki, pri nas pa veselo vozijo naokrog…

Mene moti samo to, da jaz pošteno plačam prevoz, katerega oni opravijo, no ja kakršno srečo imaš, če naletiš na star avtobus, naj ti bog pomaga pri novejših še gre. poleg tega so pa tudi ceste take, da te premetava v prikolici pa če voznik še tako lepo vozi.

Kot rečeno, za reveže je vse dobro, a ne. Bogataši se pa itak ne vozijo z LPPjem.

Živiš v zmoti, ker v centru, se niti največji bogataš ne more voziti s svojo zvezdo povsod!

Kar se tiče pa vožnje z busom , je pa včasih res bohpomagi, ko vidim ta lesen bus, me ima, da bi ga zažgala!!

Vožnja z LPP trolo nikdar ni bila prijetna, mnogokrat sem raje šla peš, še raje s kolesom.
LJ bi morala imeti tramvaje….bi bilo bolj idilično in manj stresno 🙂

Sem imela pred casom seminarsko o tem : V vsaki drzavi mestni prevoz financira obcina. Ce se prav spomnim, znasa financiranje /subvenicje med 50 in 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prihodkov. V ljubljani pa dobi lpp cca 10 mio eur pri skupnih prihodkih 30 mio ( cca 1/3).
Lpp je zelo zakreditirana firma, saj je mol pred leti dajal se manj subvencije, cca 6 mio. Od kje naj potem dobijo denar za investicije?
Poleg tega je jankovic podaljseval proge, kar z istim stevilom avtobusov, pri enaki frekvenci vozenj pac ne gre. In so v vozni park spet aktivirali (pra)stare avtobuse, ki jih krpajo skupaj kot ponosen cevelj.
Obcasno se vozim z avtobusom, naletim na prijazne soferje, neprijazne, tiste ki lepo vozijo in tiste ki ne. Priznam pa, da se voznje, ki bi mi zelo ostala v spominu, ne spomnin.

ne tako na pamet. vsi govorite iz stališča uporabnika. na bus gredo upokojenci, mularija, invalidi in taki ki pač nimajo avta. klientela ni me najboljbogatimi. ja? a menite, da šoferji ne zanjo vozit? v mb imajo veliko bolj prijazne šoferje. pa imajo lj, šoferji 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} manj dela. recimo. v mb pobirajo denar, karte izdajajo, rihtajo buseke, pa še se najde. kaj pa žabarji. nč od nč. pa so mariborski, veliko bolj prijazni. če ima lj 20 let star rentegen, ko nima več delov, od kje bo potem dobila, denar za nove buseke??? za rajo?

Janko naj namesto enega mostu raje kupi ene 10 trol.
Kdo drug pa naj zabarjem kupi trole??

Nubiru od kje si pa ti prisla v glavno mesto? Je potrebno uporabljati zaljiv besednjak? vsekakor se da temu izognit in ti to tudi sicer ves in znas. Upam da se bodo tudi avtobusarji naucili voziti bolj nezno. Morda pa zato ne komplicirajo ce se kdaj peljem zastonj.

jaz nikjer nisem prebrala da je
zaljiva,busekje bil zaljiv. Ve bi vi vedeli s cim vse se morajo spopadati lj.soferji. v zalogu jim razturijo buse in pretepejo. Potniki so neotesani da je joj. Slisim take in drugacne zgodbe direkt od soferja sorodnika. Morda kaki res cudno vozi,povecini pa ni tako,pa se vozim dnevno.busi so res zastareli,ampak niso krivi soferji. Pa za ciscenje so drugi ljudje,ne pa soferji. Ce me kdo vprasa ali dam grajo ali pohvalo,potem jim dam pohvalo. Pa recite da sem pristranska.

Eni so dejansko malo mimo. Ampak postanejo takoj manj mimo, če se pojaviš na lpp.ju s posnetkom njihovega ravnanja. Tko simpl je to. Pa ne mi zdaj o preobremenjenosti, bla bla bla. Za svoj job so plačani, tako kot vsi ostali oz. potniki plačajo za njihove storitve.

New Report

Close