Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lubčkanje

Lubčkanje

… hihi….

Alora, kljub močnemu prehladu in pomanjkanju časa za učenje…. me je sončen dan zvabil ven…. In sem šla kolesarit… tam po običajnih potkah….. in po malo manj običajnih….. teku čez drn in strn……

….. in sem prišla do enga avta…. bordo corsa….. v kateri sta se dva lubčkala…… hihi…… sej nisem dosti vidla……. sopotnikov sedež je bil polegnjen, tisti, ki je sedel na voznikovem pa se je sklanjal nanj….. hihi……

……. pa sta me vidla…… in sta me ustrašla……..

…… imam prou slabo vest, da sem kej pomembniga prekinla……

zdej morm poiskat kakšne nove potke….. onadva pa kakšen nov plac za lubčkanje, ker tisti ni več gvišen……

hihihihi

Voajerka!!!!!

kej ti spej nej prou?

aja, pozdravljen…… dans te še nisem vidla tuki!

čmoka

Si me pa drugje!
😉

ooooo, pa res…….. pismo, kolk je ratal dolg dan……. hihi……… se mi zdi, da je blo tisto že en teden nazaj………

kaj delaš stari? vlagaš kumarce? papriko?

Veš kaj?
Zdaj bom šel ta rdečo papriko lupit….zato,da jo bom čez ene dve urci….mnjamši….pohamsal!!!
;-))))

pred tabo pa res ni nben varen..ni nikjer miru..haha..lumpa si..bemti..pomisli kak bi bilo tebi..da ti nekdo zmot ljubezen…;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ti bi ga ziher zraven povabla,kr si taka duša usmiljena,kajne?
😉

hihi……. pr men je blo že hujš…… hihi……. me no sej ne……. recimo, da je blo na isti ravni……..

hihihih…….. tebe pa en kuka skozi okno, ko počneš tiste reči, ker nikol ne zapreš polken! ;))))))

Jest mam frenda….kr je gor v bukev kamero nastavu…tko,da jo kar naprej vidim!
😉

a kamero?

al sončiko?

al ?

Dej me zdej v zadrego spravljat,no!
😉

sorrrrrrrrrrry, a si ratou rus? ;)))))

Ne..teč mi je ustou!
😉

New Report

Close