Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lubrikant. A ga uporabljate?

Lubrikant. A ga uporabljate?

Koliko vas uporablja lubrikant, kje ga kupite in kakšnega? Uporabljate tistega iz sex shopa ali lekarne? Se vam zdi da je z lubrikantom boljše?

Uporabljala sem ga po prvem porodu, kakšna dva meseca, sedaj pa le če je sex analen, kupujem pa durexovega in sem zadovoljna.

+ 1.

ja, vedno za ritko. Ampak ne durex, ker se začne prehitro pacat. Kupujem silikonske ali pa vrhunske na vodni osnovi.

Kako pa presodiš, da je vrhunski? Po ceni al kako?

Ali obstaja kakšen lubrikant, ki ne škoduje semenčicam, se pravi, da ni spermiciden? In seveda, kako se mu reče in kje se ga kupi.

Vrhunski za rit? A ni za rit pa res vseen, s kakšnim drekom se namažeš, ker je rit za srat, ne pa tiča not vtikat.

olje ni ok, z v rt je boljša tekoča nivea

Olje je OK namesto vaginalnega, za kanalizacijske poti se pač ne zanimam.

Jaz imam silikonskega. Na vodni osnovi je slabši.
BODYGLIDE SILK. Smo zelo zadovoljna. Koža je tako svilnata,dabi se kar mazala z njim namesto mleka za telo. Upam,da sem kaj pomagala.

preseed – dobiš ga v lekarni

hahahahahaha,tale je pa dobra prov nasmejala sm se,čeprav ga jst tut rada v rit dobim občasno…

a ste tako raztegnjene ali v čem je finta, da morate uporabljat iztrebljevalni kanal???

Res me zanima!

Jao, če ti ne, potem ne sme noben al kako? Ja naluštej enkrat svojga partnerja, pa boš videl/videla kako je to.

Eni so pa v spolnosti res zadrti …
Men pa paše, če mi žena prostato pomasira. Evo, torej tut jest dobim analni seks, pa zato še nisem homoseksualec.

Ne obsojaj, ampak sprejmi in iz vsake stvari poskusi potegnit kaj pozitivnega.

Najboljši je XY!

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Pravzaprav ne obsojam, ampak zame je to iz zdravstvenega vidika nesprejemljivo, nezdravo in škodljivo, kot so npr. cigareti za pljuča itd.

A veš koliko jih zboli vsako leto za rakom na danki?

In polovica teh ali pa še več, jih je sigurno izvajala analne igrce, verjemi.

Od fafanja menda ženske tud lahko dobite raka…kva pa zdej?

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Pravzaprav od vseh naštetih opcij največ žensk umre zaradi povsem klasičnega seksa v vagino, če se že prepucavamo z nekaterimi seksualnimi prvošolci, kam je “edino pravilno” seksat in kam ne.

Pravzaprav od vseh naštetih opcij največ žensk umre zaradi povsem klasičnega seksa v vagino, če se že prepucavamo z nekaterimi seksualnimi prvošolci, kam je “edino pravilno” seksat in kam ne.[/quote]
Najbolj zdravo je očitno še vedno drkat…od tega še nobenega ni pobralo…

New Report

Close