Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lucienne Lončina

Lucienne Lončina

Zelo mi je všeč LL, ki je v žiriji Slovenija ima talent. Rad bi vedel kaj več o njej. Od kod prihaja, koliko je stara, je poročena, koliko otrok, kje živi………
Vem, radoveden sem, pa vseeno.-)

Lucienne Lončina
Lucienne že 18 let živi in dela v Sloveniji. Svojega moža je spoznala na Finskem, kjer sta takrat še vsak s svojo skupino nastopala.
Ima sina ki igra bobne, in hčer ki pleše. Njen mož je glasbeni producent.

Lucienne se je z glasbo začela ukvarjati že pri štirih letih, v rodnem Portisheadu v južni Angliji, kjer je obiskovala zasebno šolo za klavir, prepevala v zborih ter igrala v ansamblu flavt. Po končani glasbeni akademiji v Londonu se je razvila v ganljivo in dovršeno pianistko ter pevko v klasičnem ‘piano bar’ stilu in nastopala na številnih prestižnih odrih po celem svetu.

Po končani glasbeni akademiji v Londonu je postala ‘entertainer’ pianistka in začela nastopati širom po svetu. Konec 80-ih let je spoznala svojega bodočega moža, Slovenca in si v Sloveniji ustvarila dom.

Lucienne je vsestranska umetnica, saj komponira, piše besedila za slovenske popevke in prevaja, predvsem pa kot pianistka ter pevka nastopa na različnih koncertih in dogodkih. Občinstvo zapeljuje s karizmo, zapeljivim glasom in prepričljivim muziciranjem.

Lucienne je všeč tudi Slovenija,ne samo slovenec.
Kako,da še prej nisem slišala za njo?Deluje kar v redu in zaenkrat nimam negativnih pripomb za njo.
Brane ima karizmo,Branko je najbolj strog in tudi piker.Včasih zna biti žaljiv.

Lucienne bolje govori slovensko,kot nekateri južni bratje ali sestre,ki so tukaj že 40 ali več let.Pohvalno,ni kaj¨!

meni je ženska sicer v redu, samo malo se mi je zasrala z gnajvažo okoli MJ včeraj.

Pa še to, govori kar nekaj tujih jezikov, ne spomnim se točno koliko, morda 8 ?

Ona tam samo žirantka in te naj zanima samo kako ona tam žirira. zakaj vas morejo tako zelo zanimati zasebno življenje drugih. In potem če je kdo od znanih pevcev v zasebnem življenju žalosten, ste kot mravlje na sladkorju,da si vse hitroooooo nafilate z drugo žalostjo svoj bolan ego. Pa tudi če ni žalosten, brigajte se zase ne za živaljenje drugih.

Ampak zakaj potemtakem TI ne upoštevaš svojih nasvetov?

kdo je to ti? Jaz? Jaz se ne brigam za zasebno življenje drugih in ne pljuvam kot da mi gre za življenje po Saši E. velikokrat pa se zavzamem za takega človeka in napišem naj se brigajo zase, ker veliko zafustriranih ljudi naredi psihično škodo drugemu z tem.

kdo je to ti? Jaz? Jaz se ne brigam za zasebno življenje drugih in ne pljuvam kot da mi gre za življenje po Saši E. velikokrat pa se zavzamem za takega človeka in napišem naj se brigajo zase, ker veliko zafustriranih ljudi naredi psihično škodo drugemu z tem.[/quote]

A ti ne razumeš razlike, če je nekdo goli firbec, ali pa mu je kdo všeč? In avtorju posta je ona pač VŠEČ, zato sprašuje o njej, to ti je pa najbrž jasno, da je nekaj najbolj naravnega, da če nam je nekdo všeč, nas pač zanimajo stvari o njem!

kdo je to ti? Jaz? Jaz se ne brigam za zasebno življenje drugih in ne pljuvam kot da mi gre za življenje po Saši E. velikokrat pa se zavzamem za takega človeka in napišem naj se brigajo zase, ker veliko zafustriranih ljudi naredi psihično škodo drugemu z tem.[/quote]

A ti ne razumeš razlike, če je nekdo goli firbec, ali pa mu je kdo všeč? In avtorju posta je ona pač VŠEČ, zato sprašuje o njej, to ti je pa najbrž jasno, da je nekaj najbolj naravnega, da če nam je nekdo všeč, nas pač zanimajo stvari o njem![/quote]

Ne, meni sploh ni naravno niti logično, da bi se zanimala kdaj se je nekdo ločil,koliko otrok ima, z kom je poročen… ker me zasebnost drugih niti malo ne zanima.

http://www.youtube.com/watch?v=s-_fCeiSNd4

ti fasafdas si ena budala kretenska…. tale LU pa itak podn od babe

Jaz sem bila enkrat v studiu od njenega moža, blizu Ankarana, ampak se po pravici povedano ne spomnim skoraj ničesar, ker je to bilo namreč 8 let nazaj.
Baje, kot sem ravno danes prebrala v ONI, spada v kategorijo 40+ (let, da ne bo pomote).

O moja lulika, so bli časi jA. Ko sem te gura na klinu.fantje moji to je to:))))
Lulu je že od malih nog dobra, z njo sem hodil ko je bila stara 18 let. Mucika ji je enkrat dišala zelo lepo spet je pa drugič kar zavdarjalo iz nje. Fukala je zelo dobro praaaaasica me je fukaaaala 100 na uro. Tiča mi ni rada vlekla, ampak kadar ga je mi je potegnilo kar kri iz riti.
In to še ni use, kadar je bila zelo jezna je čez dan porabila use kalorije in je zvečer hotela imeti
konkretni odmerek semenske tekočine.
Izpraznila mi je vse usedline v modih !!! upam da se še vidmo lulu…

Tvoj lulek iz mladosti.

New Report

Close