Lucifer !!!!!
hej zajček..raj in peku je isto sranje..hehehe
če peveč rajaš te čaka pekel..če sei pa preveč v raju,se greš kasneje pečt..sej je tko simple k pasuljče….heheh
Zajčekkk CNMOKKKA pejva skup po gobe!!
He, muca, mislim da ima kar prav. Ej, pa mende ja spet ne šariš po vrtu, jaz bi sedaj morala tudi pa se mi nič ne da. Komaj sem se privlekla domov, je vroče zunaj, jaz pa tako lena..
Ja rajati se ne sme, nerajati tudi ne :))))))
moram si najti zdajle eno zaposlitev, vidim da tkole brezdelno ne gre:)))))))
Cmoka tudi tebi , po gobe pa grem s tabo v vsakem pomenu :))
Ojej…heheh vidva kampljca..jest pa zdejle grem okol jezera..čez eno uro in še mal bom nazaj..In pazi taprav šprint bo tole..jaja Počakte k pridem nazaj…Morem se mal zluftat in nadihat svežega zraka…
Oj zajček eko komej mi je ratalo dokopat se do pc-ja..
Ja bogi no..jest sem dala turo skozi okol jezera mislim..potem pa sme gledala uhh strašno dobr film ..
MEET JOE BLACK..da se ti zrola…zelo dober film uh na koncu so mi solzice lile..
Zajči…upam,da ti ta noč prinese kej lepega in se razprši v nov nedeljski dan…CCMOOOKKKA!!
Brus…a mi verjameš..če bi pa ti igral…potem,potem…bi pa jaz prostovoljno šla z njim..sam pazi v kontekstu filma seveda …Kajti Brad Pit je smrt,ki je v človeškem telesu prišel po Antonya Hopkinsa…ampak mene je prevzela tista ljubezen..oggggood ma morte to videt res!!
Brusko..zdej bi me pa že res lahko poznal…Meni zunanjost kej prida ne pomeni..saj nisem pobrtetniška smrkljica..Tu pride tisto najlepše od Nikitke…Lepota z leti mine..tisto kar pa ostane v človeku-njegova notranjost..s tem pa je potrebno živeti in uživati do konca….
Brusko kaj se pa greš..mislim ej…k si drugi Brad Pit!!!!! K ženske omedlevajo…joj tale SAš……….hehee jep!!SEj vem,da zanalašč mal ti to mene..khm..