Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lucija – frizerji v blokih pri merkatorju: pomagajte prosim

Lucija – frizerji v blokih pri merkatorju: pomagajte prosim

Upam, da je katera tu iz Lucije. Sem na novo priseljena in rabim frizerja. V blokih poleg merkatorja, na dvoriščno stran sta dva salona – eden je menda že starejši, Majda se mu reče, eden je pa bolj na novo sedaj. Je prej bila v lokalu trgovina s čevlji. kam mi svetujete naj grem, da bo ok in pa tudi bolj poceni. Ker sem v črni finančni situaciji. Zato tudi ne grem v tisto bolj fensi varijanto v TPC, se mi zdi, da je drago.
Hvala za odgovore.

nova na obali,

Morda misliš salon, v katerega sva bolj ko ne po naključju zavili s hčerko, ko smo bili pred kratkim na dopustu! Lastnik je moški, zdi se mi, da Boštjan xyyyxyyy, že takoj mi je bilo jasno, da je super frizer, strigla me je pa frizerka, tudi zelo fajn. Bi še šla, če ne bi bilo predaleč 🙂 Je pa to blizu Merkatorja, pritličje bloka, zraven je ena pizzerija.

Turistka, hvala! Bom preverila, kje je ta Boštjan – ampak se mi zdi, da tu med našimi bloki ni nikjer nobene picerije?.. Je par butikov, pasji frizer, cvetličarna, videoteka, računovodski servis, pa pekarna slaščic. Imam pa jutri popoldan čas raziskovat. Če najdem, poročam – kakšna bom. Hvala ti za informacijo še enkrat.

Majda je super, zelo natančna pri striženju. Dela praktično vedno zjutraj se mi pa zdi da gre sedaj 1x na dopust ali je mogoče že. To je sicer moški frizer ampak ostrižejo tudi žensko seveda pa samo operejo lase in ostrižejo. Cena je nekaj malega čez 20€ (pranje, striženje).

teta rita, hvala tudi tebi. Očitno si domača na tem koncu, informacije iz prve roke so vedno dobrodošle. Upam, da se do konca tega tedna končno uredim in skrajšam grivo 🙂 Pa lep dan, čeprav je tako vroče zunaj…

New Report

Close