Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lučka proti komarjem

lučka proti komarjem

Pozdravček!
Zanima me, če ima kdo lučko proti komarjem, ki deluje na osnovi ultrazvočne tehnologije in z uz odganja komarje. . . Kako je ta lučka? Ali resnično deluje? V pikapolonici jo imajo in stane le slabih 13€, to pa je ugodna cena glede na to koliko stanejo razni vtičniki na tabletke, tekočine pa še škodlijivi so.

hvala za vsako info.

lp, a.

V Sparu sem za 6€ kupila nek ultrazvočni odganjalec mrčesa. Stvar deluje, le piskanje se sliši. Če te to ne moti, je super zadeva. Lučke pa ne poznam.

Mi smo imeli to lučko na morju in če verjamete ali ne so komarji na njej sedeli,ko je bila prižgana.Pomagale so tabletke.

joj a pol ni v redu, ne deluje, ker jaz se tud odpravljam v Pikapolonico po to zadevo, res je poceni v primerjavi s polnili za vtičnice..pa kao brez kemije

Ravno mi smo jo kupili v Pikapolonici,zaradi otrok,da jim ne bi škodilo.

Zdaj ne vem, kakšna je ta lučka, ampak lih te dni je bilo na rtl-u, da luči proti komarjem, jih pritegne, pa naj bi jih uničili, to se pa MORDA zgodi, morda pa pol, ko so že enkrat tam, raje zavijejo k vam, k tko lepo po krvi dišite. 🙂

http://www.trifilon.si/pics/Otroci/katalog20282_b.jpg

kot sem jaz razumela delovanje lučke – naj bi jih privabljala tako da nanjo sedejo in sescvrejo.

Jaz sem ti lučko za 10 € kupila v Hoferju, ampak mi je moteča, ker oddaja precejšnjo svetlobo, kar pa mi ni všeč v spalnici; taka neonsko modra…
Uporabljala sva jo mogoče par noči, zjutraj so bili notri ujeti komarji, ampak potem smo tako ali tako dali na okna komarnike in je super 🙂

New Report

Close