lučka za motor
luča, 20.11.2024 ob 18:50
Se vam kdaj prižge v avtu kakšna lučka (oranžna), potem pa ugasne in je ni več? Kaj je to narobe, kak stik? Dva dni mi je gorela lučka za motor, dva dni ne, potem spet en dan, sedaj že tri dni ne. V čem je problem?
problem je v tem da sprasujes tu…kak avto, motor, ponavadi se se zraven izpise …preverite vbizgavanje, depolucijo itd…
luča, 20.11.2024 ob 19:05
Bo kaj drugačen odgovor, če napišem znamko?
Ja, pomembno.
Kakšen je simbol na lučki? Spirala, klicaj, hladilnik, menjalnik, motor…? Jebala te lučka. Stavim, da je pežojček ali folcvagen.
Definitivno lučka ne ugasne sama od sebe. Ignoranca vodi v finančno pogubo. Tipično za ženske voznice.
mehaniki so obogateli, 20.11.2024 ob 19:38
Obisk oderuških in pokvarjenih mehanikov je podoben kot obisk onkologije, ko čakaš na izvide. Jeba.
a bejz no, zakaj pa so oderuski in pokvarjeni?z racunom lahko pri mehaniku vedno reklamiras, pri zdravniku pa vse pokrije zemlja bumbar
crazyfrog, 20.11.2024 ob 19:54
Jaja, seveda, ko tk zvesto izdajajo račune in pri maržah so skromni..
zakaj pa vozis avto da ti ga sraufajo pod enim kozolcem brez racuna?..ne vem o kakih marzah govoris, marza je eno, rabat je drugo…mehanik ce hoce imeti dostojno placo ki pokrije vse stroske mora prodati ur za 5000 eur neto na mesec…plus zasluzek od materiala…to so dejstva…
nemški avti so znani po tem, da se prižigajo in ugašajo lučke. Predvsem tista oranžna za delovanje motorja. Nima ti kaj bit, ti samo vozi. Na mojem audiju sem jo ugašal 10 let in je vse normalno delovalo. Če pa greš k mehaniku, pa ti bo pobral lep kupček denarja in na koncu se bo lučka spet prižgala
Julij Cezar, 20.11.2024 ob 19:59
zakaj pa vozis avto da ti ga sraufajo pod enim kozolcem brez racuna?..ne vem o kakih marzah govoris, marza je eno, rabat je drugo…mehanik ce hoce imeti dostojno placo ki pokrije vse stroske mora prodati ur za 5000 eur neto na mesec…plus zasluzek od materiala…to so dejstva…
Ja pol pa na rabatu. Ma kakšn kozolc neki .. men tk gratis pogleda in pol vas lupi😁
crazyfrog, 20.11.2024 ob 20:03
Ja pol pa na rabatu. Ma kakšn kozolc neki .. men tk gratis pogleda in pol vas lupi😁
razumljivo da dobi rabat, od cesa pa naj zivi?od lepih besed?..povej mi cf si ti ze vidla starega mehanika?jaz ne….ker je to zezko in umazano delo kjer trpi hrbtenica, kolki in se kaj…
Julij Cezar, 20.11.2024 ob 20:07
razumljivo da dobi rabat, od cesa pa naj zivi?od lepih besed?..povej mi cf si ti ze vidla starega mehanika?jaz ne….ker je to zezko in umazano delo kjer trpi hrbtenica, kolki in se kaj…
Enga pa res poznam. Pa ta še zmer skače sm in tja kot kobilca.
crazyfrog, 20.11.2024 ob 20:46
Še kr na črno “šraufa” Ne rabš verjet, ampak ma obe nogi.😁 A si ti tut mehanik, al kaj te vznemirja. No, saj ste pridni, ko čebelice.
no vidis da ni zasluzka, se luci si ne more kupit in mora sraufat na crno….nisem mehanik , poznam pa posel in vem da ni lahek in zasluzki niti priblizno bajni, stroski pa veliki…
Julij Cezar, 20.11.2024 ob 21:01
no vidis da ni zasluzka, se luci si ne more kupit in mora sraufat na crno….nisem mehanik , poznam pa posel in vem da ni lahek in zasluzki niti priblizno bajni, stroski pa veliki…
😆😆
No, odvisno glede zaslužka. Marsikaj doprinesejo različni faktorji: veščine, priložnosti, izkušnje, oprema..
avtomehaniki, vulkanizerji, kleparji v Ljubljani so bolj bogati od zdravnikov dvoživkarjev, notarjev ali pravnikov. Pohlep in neetična praksa ter odiranje strank so jim zagotovili vile v Ljubljani, vikendice v Istri in apartmaje v Kranjski gori.
v dobrih starih časih normalnosti so bili nepooblaščeni mehaniki precej ugodnejši od pooblaščenih , zdaj pa so cenovno zelo blizi pooblaščenim zlatarjem.
Mehaniki dobivajo 30% rabata na rezervne dele, ki ga stranki ne upoštevajo, ko nabijejo še delovne ure pa je njihova storitev dražja od storitve kirurga.
Tako so se problematični bolj ali manj butasti učenci in barabe povzpeli med kasto nedotakljivih.