Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lucka za nohte iz lidla

Lucka za nohte iz lidla

Vceraj zvecer sem po tv videla reklamo, da bodo imeli te dni v lidlu tisto lucko za nohte delat. (Ne vem kako se tej lucki rece) Rada bi jo kupila necakinji, ki si jo zelo zeli. Necakinja prestaja tezko obdobje in vem, da bi se te lucke zelo razveselila. Zanima me ali je ze katera kupila to lucko v lidlu (tudi lansko leto so jo prodajali) in kako se obnese. Necakinja si zelo rada ureja nohte ampak nebi pa zdaj kupovala nekaj kar je zanic. Nohte bo delala samo sebi (mogoce se kaksni prijateljici) in lucka nebo namenjena profesionalni uporabi. Zanima me tudi, katere lake za nohte ji naj zraven kupim in kje? dm, muller? Hvala

Nimam Lidlove, imam neko drugo, ki sem jo dobila za darilo, čisto nekoristna stvar.

ub lučke za nohte so nevarne. Ub žarki in sevanje lahko povzroči raka. Enako nevarno kot solariji.
https://www.zurnal24.si/magazin/lepota-telo/nevarno-susenje-nohtov-pod-uv-lucjo-231634

se opravičujem UV – ne ub…

Isto kokr mobi in mikrovalovka

Lučka je videti v redu, cela roka gre notri, ne samo 4 prsti. In ima odštevalnik časa.

Jaz sem kupila precej dražjo, pa ni bilo tega pri lučki.

Isto kokr mobi in mikrovalovka
[/quote]

vsak po svoje…
kar se pa ostalih aparatur tiče – mikrovalovke ne uporabljam, prav tako ne indukcijskega štedilnika, ki je prav tako s tega vidika nevaren … navadna steklokeramika ne, indukcija pa pač…
po mobiju se pogovarjam vedno preko zvočnika… razen, če sem kje zunaj,da tega ne morem. Ko ga uporabljam kot računalnik – tablico se ga trudim držati stran od telesa in ne na telesu.
vseh sevanj , ki jih je danes vse več, res ne moremo izogniti, lahko pa kolikor se da zmanjšamo njihove vplive – in pri tem je solarij in uv lučka za nohte res nekaj nepotrebnega in čemur se lahko izognemo. Gre pa tu za uv žarke in nevarnost kožnega raka. – tega pri mobiju ni ane.
https://www.zurnal24.si/magazin/lepota-telo/zaradi-geliranih-nohtov-dobila-raka-na-kozi-285072

Menda so skodljive uv lucke, led lucke pa ne. Preveri, ce je led ali uv

Tiste, ki imate lucke za izdelavo nohtov. Mi lahko prosim svetujete katere lake uporabljate? Jaz sem jo kupila vceraj v lidlu. Drugace imam svoje nohte lepe in si jih bom samo lakirala z gel lakom, da bodo nohti dalj casa urejeni. Zanima me tudi kaksen je postopek lakiranja. Podlak, gel lak in nadlak, imam prav? Je treba za vsako plast dati nohte pod lucko?
Hvala za prijazne odgovore

New Report

Close