Lučka že gori ….
Sem pa mislila,da ste moji prijatelji..Oh no..sej oči je treba fejst odpret.Sej se mi je zdelo…Zakaj bi lagala ..a je danes kakšen poseben dan al kaj?.Pa ja ne boste rekli,da vejamete v prvoaprilske šale al ka..no ja sej,muca pamti pa vrati..
Marija-zlata moja in Koštrunček lubija dobita od mene.Tud ti Koštrun tud če si en malček podvomil vame-jest vate ne bi nikoli!!! Hmmm hja..se bo treba kar pripravit…na zibanje mislim..uh kolk se grozen počutim..skoz mi neki smrdi,pa take čudne slabine..mislim groza..sicer mam pa še čas da se premislim..kaj pravite?
Veš kaj, nekam smotana sem danes, res. Čudne volje, pa zaspana postajam. Zdejle grem pod tuš, nazaj grede bom prišla lučko ugasnit.
A, da pije ? He, he, ej muca od hudiča si !
A mi narediš uslugo ! Povej mi eno lepo pravljico za lahko noč.
Ostali, ja, mogoče še kdo pride, kaj vem…če pa ne pa tudi prav…kdo jih bo pa skoz čaku! pa čaku..
Dober večer,
muca jaz ti verjamem in ti želim res najlepše in predvsem najbolj zdravo…….sicer če je prvoaprilska pa kaj , danes se je toliko zgodilo, da sploh ne vem kaj je in kaj ni.Glede tvoje novice, pa morda le naključje, smo danes govorili pri nas doma kaj bi bilo če bi bilo.Desetletni sin je rekel, da gre od doma, ker on ne misli prenašati še enega malega.Ta mlajši sin sedemletni, si pa nadvse želi “bambinota”, ni važno ali je bratec ali sestrica,on bi čuval, mi pomagal……….hahaha. Sicer bistvo je , da si ti srečna in ni ga lepšega pogleda na srečno mamico.
čao paty