Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lucke za …

Lucke za …

Lucke za …. mojega zajcka!

knedl, knedl +1

Sej pravim, Božič bo, pa Novo leto, pa sneg bo padal, pa sankal se bomo, pa smučal tud.. juj čebelica, kolk bo veselo :)))

Moja, moja ljuba čebelica !

Ne vem kako to, ampak ti vedno začutiš kdaj postane zajček otožen in rabi nekaj, kar ga razveseli. Zdajle, ko je konec ” šihta “, ko bi se morala veselit in odpočit, sem postala žalostna. Vse dokler nisem videla moje smrekice in ojoj, lučk na njej. Zdaj mi je lažje !!

Zajček te ima zelo, zelo rad !

ja, in prov je tako :)) .. mislim, da maš čebelico rad, zajčrk :)))

JTLC!!!

Jani, dolgo te ni bilo ):
Glej, bom zdajle mislila na tebe in stiskala šapke !!!! MOČNO !!

ZTLC !!

ja, zdej sem pa prštiman.. še kofetek u rit.. pol pa… za domovino.. z sexom naprej :))

Zajček, bom poročal 🙂 Čau!

Prosim ja, sporoči !
Drži se !
Čau !

Yeeeeeeeeeessssssss, yeeeeeeeesssssss,
sekkkkkkkkssssssssaaaaaaaaaaaat, kar naprej
in naprej, sam sekkkkkkkkssssssaaaaaaatttt!

Pismo, a smo res tolk …………
Jest ne morem več ………….. brez seksa!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hehehehe, tud jet že dolg ne :)))) morem brez sexsa :)))

hahahaha, cepota .)))))))))))))))))))))))))

za domovino s seksom naprej !

Joj, tole prosim !

NEHITE MI SVINJAT POD MOJO SMREKCO !

zajček

oh, to je vendar moja tema in od čebelice moje…

Ma za kašno domovino,bemtiš, zame, zase,
za tista, ki bo pod mano, nad mano, z mano,
ob meni, ….. meni, uu……… .. s seksom naprej!

Tko, tq!
pa ne za domovino, bemtiš, zame, zame,zame!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ma saj smo ti pod smrekco dali samo
v stanijol papirček zavite SKOMINE !!!!
Ej, bojčika, ej, s k o m i n e !!! In pa
misel na seks, seks, seks ……………..
Šejkn bejbi, šejkn, seksn, šejkn, seksn,……..

hahahah
Hej mam vibrajšen,da je naš Jani raztural ej da so sam gledal..hihi BRAVOOOOOO!!!!

Evo kwa dela žepni priročnik!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Muuuuuuuuuuucccccccaaaaaaaaa
mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
muuuuuuuuucccccciiiiiiiiiicccaaaaaa,
o kako sem te jaz pogrešala, res!

Ej, čau, koko si, dej povej no! Na cmočka
ni lička, zdej pa hitr povej!

Kak sem, ma utrujeno.čist popravic povedano in zgubljeno..v tej poplavi postov..Drgač imam pa pestro.me eden cuka za rokav drugi mi tuli na uho…tko da je dons en mal čuden ampak zlo naporen dan.Otroc so ubitačni..že v službi sem jih mela na zlo močnem drilu..če ne je bilo obupno.Pa sem bla zlo stroga pa sitna sem mogla bit.,drgač se ni dalo delat…..Uhh veš to mi pa ni oki doki……Hmm Boh ve zakaj? Kaj misliš?A je posledica lune al kaj….

P.s. še en mal sme razočarana nad otroki..mislim res..kam oz v kaj bodo zrasli..res mi ni prijetno ob tem kar sem danes doživela…Uh jej….jutri boljše bo!1 heheheh
Cmoka marička,grem lumpa zrihtat spančkat…se beremo potem

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ha, ha, ha, ni pomoči . Ni . Vedno se vsaka lepa stvar zaključi z seksom :))
Moj bog ! Gmajnarji !

ja… gmajnarji 🙂 živjo zajček :))))

pismo, zakaj pa zdej cepo :))))))

ja pa ja.. pa moja tud 🙂 k rabim eno lučko.. sem se uslinu kar tuki :)))

jebela cesta… viš jo zdej.. :)))))))))

Čau Jani !
Maš pir ?

mam.. kozla :))))

o mater.. še ne kozla… mam pir Laško :))))))))))))

Jest grem gledat…moral bi bit Union :))

New Report

Close