Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ LudiD potrebujem pomoč

LudiD potrebujem pomoč

…se mi lahko javiš, prosim na Email: [email protected].
Rada bi te prosila za nekaj,pa ne želim tukaj debatirati. Lepa hvala in vse dobro.

Ok, sem vam že poslal mail.

kaj nas zdaj čaka po uničevalnem načrtu?
že veš kaj v naprej približno?

Bodi pazljiv Lulid. To je lahko vladni agent, ki želi pridobiti od tebe pravi IP. Tu te ne morejo ustavit samo lahko bi prodobili tvoje resnične podatke in te probali ustavit kako drugače.

Saj bomo videli, kako se bo oglašal.
Sedaj se moteče faktorje pošilja direkt iz bolnice ali navadnega pregleda, kontrole, na psihiatrijo.
Brez kakršnihkoli težav.

Ljudje, bodite pozorni na lastno varnost in vseh okrog vas.
Ter ne nasedajte raznoraznim sumljivim, dvomljivim ljudem ali situacijam, dogodkom.

Meni je sumljivo vse, kar pricurlja iz uradnih virov. Niti ‘dober dan’ jim ne verjamem. Tudi alternativni viri niso nedolžni, ker jih zlorabljajo ‘agenti’ pa kar koli to pomeni. Ludemu verjamem, ker najde prave vire. Ko človek enkrat zna ločiti med resnico in lažjo, ni več vpet v igro mafijcev proti človeštvu, le opazuje in ljudi posvari pred nevarnostjo. Ob tem tudi ve, kako poskrbeti za lastno varnost.

Meni je sumljivo vse, kar pricurlja iz uradnih virov. Niti ‘dober dan’ jim ne verjamem. Tudi alternativni viri niso nedolžni, ker jih zlorabljajo ‘agenti’ pa kar koli to pomeni. Ludemu verjamem, ker najde prave vire. Ko človek enkrat zna ločiti med resnico in lažjo, ni več vpet v igro mafijcev proti človeštvu, le opazuje in ljudi posvari pred nevarnostjo. Ob tem tudi ve, kako poskrbeti za lastno varnost.
[/quote]

Vsak, ki ne paše na nobeno od političnih pozicij, je moteč faktor.
Ta pa še sploh v nevarnem položaju, če hodi po bolnišnicah.
Danes je že na prehodu za pešce potrebno imeti oči na hrbtu.

Vsak, ki ne paše na nobeno od političnih pozicij, je moteč faktor.
Ta pa še sploh v nevarnem položaju, če hodi po bolnišnicah.
Danes je že na prehodu za pešce potrebno imeti oči na hrbtu.
[/quote]

V O S U !!
KOPRIVA

New Report

Close