Ludvik Poljanec
Je že kdo slišal za tega novega kandidata za predsednika države? 63-letni Mariborčan. Poslušala sem njegov kratek govor. Sem zelo fascinirana! Kar je povedal, res kapo dol. Samo se bojim, da ga bodo stare hijene povozile. Zastopa ljudi na Evropskem sodišču za človekove pravice, je pravnik in verjamem, da je marsikaj slišal in doživel. Če se bo res zavzemal za to, kar je povedal, ima moj glas, čeprav sem se zarekla nikoli več na volitve. Med drugim je dejal, da se nihče ne drži zakonov kar se tiče sodišč in policije in na splošno v JU, krši se ustava vse povprek, sistem zgrešen …
Začel pa je javno govorit o šibkih točkah, anomalijah in sramota za tega instagram lepotana, da vsaj on ni en promil kaj rešil. Ne glede na mafijo, ko bodo šibke točke prišle v zavest ljudi prav tako močno kot covid nateg, se bo vseeno malo začelo premikati. Dokler pa bodo ljudje tiho, zamahovali z rokami, so slabiči, in teh je polno okrog nas.
Profesor Darwin, 20.11.2022 ob 18:03
Darko hvala ti za link. 🌸Nisem uspela vsega poslušat, a samo začetek je šokanten. Ga bom poslušala v celoti in definitivno je eden na milijon takšen in ga je treba nujno spoznat in poslušat.
Kar kri mi je zavrela v glavi.
Anonimnež, 20.11.2022 ob 18:50
Darko hvala ti za link. 🌸Nisem uspela vsega poslušat, a samo začetek je šokanten. Ga bom poslušala v celoti in definitivno je eden na milijon takšen in ga je treba nujno spoznat in poslušat.
Kar kri mi je zavrela v glavi.
Ne. Hvala tebi,ker si že omenila ga pa nismo nič vedeli kakšne nazore, mnenja itd. ima.
Ko sem iskal v iskalniku sem naletel na to tvojo temo.
Hvala tebi.
Naj opišem mojo izkušnjo s Ludvigom. Plačala sem mu članarinu v njegovem društvu (to je bil pogoj, da se sploh pogovoriva) in to 10eur več kot je članarina oz 50eur. Zelo malo oz skoraj nič se nismo pogovarjali o predmetu zaradi katerega sem prišla. Ker nisem mogla mu dogovorjene dokaze nisem poslala. Čez leto dni sem mu poslala email glede prometnega prekrška. Prvo je rekel, da je na bolniški. Pol naj mu pošljem prekršek in na kratko napišem kaj se je zgodilo ter v kuverti 40 eur. Opozorila sem, da če mu bom pošiljala , da bo potekel rok za pritožbo. Rekel mi je, da bo on napisal pritožbo tudi glede rokov. Poslala sem mu, vrnil mi je dopis (najbrž že pripravljen vzorec) in rekel naj to podpišem in pošljem kar sem tudi naredila. Seveda v tem času je rok za pritožbo minil. Od prekrškovnega organa sem dobila odgovor, da zaradi zamujenega roka zavrača mojo prošnjo za sodno varstvo. Prejeti dopis sem poslala g.Ludvigu in ga vprašala kaj sedaj. Od takrat mi se več ni oglasil. Gospod zelo prepričljivo in lepo govori. Sama sem za to plačala 50 eur. Žal, pri dejanjih je zgodba čist drugačna. Če bi vedela, da roka ne smem zamuditi bi pritožbo oddala sam. Tako sem Ludvigu dala 40+50eur , plačala bom polno kazen in še sodno takso.
Ina434, 10.01.2025 ob 13:39
Naj opišem mojo izkušnjo s Ludvigom. Plačala sem mu članarinu v njegovem društvu (to je bil pogoj, da se sploh pogovoriva) in to 10eur več kot je članarina oz 50eur. Zelo malo oz skoraj nič se nismo pogovarjali o predmetu zaradi katerega sem prišla. Ker nisem mogla mu dogovorjene dokaze nisem poslala. Čez leto dni sem mu poslala email glede prometnega prekrška. Prvo je rekel, da je na bolniški. Pol naj mu pošljem prekršek in na kratko napišem kaj se je zgodilo ter v kuverti 40 eur. Opozorila sem, da če mu bom pošiljala , da bo potekel rok za pritožbo. Rekel mi je, da bo on napisal pritožbo tudi glede rokov. Poslala sem mu, vrnil mi je dopis (najbrž že pripravljen vzorec) in rekel naj to podpišem in pošljem kar sem tudi naredila. Seveda v tem času je rok za pritožbo minil. Od prekrškovnega organa sem dobila odgovor, da zaradi zamujenega roka zavrača mojo prošnjo za sodno varstvo. Prejeti dopis sem poslala g.Ludvigu in ga vprašala kaj sedaj. Od takrat mi se več ni oglasil. Gospod zelo prepričljivo in lepo govori. Sama sem za to plačala 50 eur. Žal, pri dejanjih je zgodba čist drugačna. Če bi vedela, da roka ne smem zamuditi bi pritožbo oddala sam. Tako sem Ludvigu dala 40+50eur , plačala bom polno kazen in še sodno takso.
Jaz pa tvoji zgodbi ne verjamem. A vsako stvar boste kuzle dajale na splet? A tud ko se drgneš po poscani pizdi boš tudi objavila??
Za tvoje prekrške bremeniš tujega človeka in to tistega ki se zavzemal za dobre stvari. Packa pokvarjena
Fak, 10.01.2025 ob 14:34
Jaz pa tvoji zgodbi ne verjamem. A vsako stvar boste kuzle dajale na splet? A tud ko se drgneš po poscani pizdi boš tudi objavila??
Za tvoje prekrške bremeniš tujega človeka in to tistega ki se zavzemal za dobre stvari. Packa pokvarjena
Jaz ji pa verjamem. Tako kot se je golob delal lepega in pametnega pred volitvami, smo zdaj po volitvah doziveli, kako nas je na suho nategnil. Tudi tale poljanec pravnik se mora dokazat s tem, daje res dober človek, trenutno verjamem, da je sam tako umazan, kot pravi za druge, da so umazani.
Kot trump, ki je priznal, da je sistem v zda skorumptiran in pripravljen je bil še to dokazati. Kako je dokazal? Rekel je, da ga sam uporablja za svoje koristi in ga izkorišča. Folk pa bebav mu verjel in ga izvolil, ker je mislil, da je le drugačen, je pa še hujši
Ne bi volila poljanca ludvika in ga tudi ne bom, po tej izkusnji s to njegovo bivso stranko. Ne skrbet, saj vsi ostali so tudi opleli ze zdavnaj pri meni!