Luka Dončić
DONČIĆEV OČE SAŠA DONČIĆ JE BIL DOBER KOŠARKAR V SRBIJANSKI ZVEZDI, MALI DONČIĆ IMA DOBRE GENE https://www.youtube.com/watch?v=WqEfkwocq_4
U Amerićkoj zemlji je drugačn lajfstjal – tam se med takimi ne kuha za domačim šporhetom ravno pogosto, panaj bo to od punce, mame ali babice – pri takih zaslužkih že ne, ker je čas bolj pomemben za kaj drugega, kot stanje za šporhetom. Kuješ želez, dokler je vroč.
Glede fotra pa – njega je odesel iz njihove družine alko in druge babe. Verjetn se mu pa zdej fejst “kolca”. Kar naj se mu.
Luka je car, ampak če bi se uvrstil med najboljše igralce večera na večer, ko njegova ekipa ni imela tekme, bi bil pa res vesoljc…
Če pogledaš statistike te sezone, ga boš pa našel.. po fantasy points (vseh točkah, na katere vpliva) je na tretjem mestu!
In ni res, da ga poveličujemo samo v Sloveniji. Vsi ameriški mediji, ki pokrivajo dogajanje v NBA, se strinjajo pa je izjemen, nekateri ga uvrščajo celo med top 10 aktivnih igralcev v tej sezoni (je pa res precej dobrih poškodovanih, ampak tak pač šport je).
V glavnem, jaz ga z velikim veseljem spremljam. Razumem, da vsem ni do tega. Ne razumem pa potrebe po omalovaževanju.
Točno tako, mi bomo vplačevali v pokojninski sklad 40 let, da bomo na koncu dobili ven 600€ pokojnine, Dončiču in vsem ostalim članom košarkarske reprezentance jo je pa naša država predlani že kar poklonila, in to v višini 3x- povprečne, iz pokojninskega sklada, kamor smo mi vplačevali, on pa nikoli. Nam bodo rekli, da ne more bit višjih penzij, ker ni denarja.
Ampak se spomnim, kako ste predlani vpili, da si penzijo zaslužijo, pa kakšen heroji da so, pa kako promocijo so naredili za našo državo.
Seveda pa penzija iz našega pokojninskega sklada bo samo drobiž zanj, ob njegovih miljonih.
Luka je samo en … in ta je super
nekaterim tukaj pa ni čist jasno, da si vsak sam uredi življenje, kot si ga in nihče nikomur ne prepoveduje ustvarit nekaj več, da bo za h penziji …