Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Luka Dončić se bo poročil

Luka Dončić se bo poročil

Čestitamo, danes sem bila pri frizerju pri Mileni Lukovi baboci in se je pogovarjala z eno drugo stranko in ji mimogrede povedala, da je Luka svojo punco zaročil.

Fant je strašno naiven, ampak punca pa že zdaj, pri teh rosnih mladih letih, zelo zelo pametna.

To je vse, kar lahko rečem.

Milena ni frizerka temvec babica v porodnisnici.

Zelo dobro si ubesedila edino, kar sem imel na to za pripomnit.

če je to res…. ga bo to zelo drago stal… je res naivnež, par let bo počakala, pol ga bo pa obrala ….
komu se pa v današnjih časih mudi poročat v najstniških letih? 🙂

Je pač neumen, kot večina košarkašev.

Seveda je babica frizerka in lastnica frizerskih salonov …

No ja, če “jo je zaročil” še nič ne pomeni, to so zdaj neke novodobne pogruntavščine. Pred desetletji smo se itak skoraj vsi pari, ki smo hodili skupaj, sčasoma začeli pogovarjat o poroki. Ki je potem bila ali ne. Samo zaroke se takrat nismo šli, ki pa tudi dandanes nič ne pomeni.
Ja, jaz sem tudi pomislila, da se bo punca fajn ugnezdila 😉
Mogoče ji pa delam krivico in ga ima res rada?

Zanimivo. Ko se hoče mlado dekle poročiti z mladim fantom je to iz koristi. Ko se pa mlada s starim dedcem je pa to normalno ker je on zrel izkušen in zgleda 20 let mlajši.
Zavistni ste kajne. Če se imata mlada dva rada naj se poročita.
Kot sem zasledila fant dobro zasluži in komot bosta preživljala družinico.
Sta lep in mlad par, se vse imata pred seboj. Kaj jim pa manka?
Bolje da se poroči in ustali kot da se okoli goni od ene do druge.
Pameten dečko je in uspešen tudi. Če je res jima želim lep zakon.

v bistvu je življenje s tako uspešnim športnikom dolgočasno (24/7 treningi, tekme, selitve po hotelih)
občasno kakšna žurka za proslavitev rezultatov – pa spet ista družba kot v dvorani …

Sejm je še otrok. Če je to res, je dokaj neumen.

Me prav zanima, če bi mislila enako, če bi šlo za tvojega sina, ki bi se želel poročiti pri 18ih…

Pa peeesda no…..

Pa kaj ve veste, kako gre to v športu. Pa kaj, če bo šel v NBA, pa kaj če bo služil( prigarane milijone), pa kaj če bo njegova zaročenka in bodoča žena imela kaj od tega,pa kaj če se bosta porolila tako mlada… To je za vas popolnoma drug, nerazumljiv svet, zato stick out of it.

Tudi zaradi takih, kot ste nekateri, ki izražate svoja prihuljeno slovenceljsko foušljiva mnenja, nekateri še bolj uspevajo, vi boste pa še naprej “desperate housevifes and housbands”….

Otrok bo american, to je cilj.

Dosti bolj pameten je pri svojih 18ih od marsikoga tukaj na monu. Morda tudi od tebe. On dela, gara, je odličen, fenomenalen v tem kar počne, ti pa na MONu visiš in pljuvaš čez njega. Sram te bodi. Pa si zagotovo 1x starejši od njega. Zamisli se torej malo nad seboj…

Jaz samo berem komentarje in se zabavam, da ne bo neumesne replike.

Ikaj boš ti imelo od tega? Nič ker ne bo dovolj duševne hrane zate za glodanje.

Me zanima, kdo od vas bi bil navdušen, če bi vam sin pri 18 rekel, da se misli poročiti.

Ne moreš vse po sebi in svoji žlahti in prijateljih, s katerimi se družiš tako sklepat. Niste nekkateri dorasli tem “krogom”, zato niti ne morete razumet…..

Tu šteje zrelost in osebno mislim, da je ne Luka, ne njegova punca še nimata.
Res je, da fan zasluži dovolj za preživljanje družine, čeprav je še najstnik.
Res je pa tudi, da ni imel nič od življenja, nič od mladosti, nič od sveta, čeprav ima bogate izkušnje na enem področju, čeprav je uspešen, čeprav je naredil več kot njegovi vrstniki v teh letih, je to le eno področje in nič drugega.
Osebno se mi zdi super dečko,a vidi se mu, da je po duši še otrok in da ni izživel mladostniške energije.
Po eni strani zelo zrel po drugi strani pa še popoln otrok.
Dekle se mi trudi ne zdi zrelo in resno, da bi se pri svojih letih predalo podrejenemu življenju, ker njena vloga bi bila predvsem opora, podpora, vzpostavljanje stabilnosti v domu in podobno, torej bi morala biti predana in močna ženska, predvsem pa življenjsko zrela.

Veliko športnikov se poroči zelo mladihin ostanejo v tej zvezi zelo dolgo in imajo uspešne kariere, se a njihove žene povsem podredijo njihovemu življenju in poleg vloge žene-ženske, igrajo vloge mame, skrbnice, psihoterapevta, nutriconista, organizatorja, … Za tak zakon morata biti oba partnerja močna in zrela osebnost.

Po eni strani tudi res…

In to je velika žrtev za partnerje vrhunskih športnikov, , mame skupnih otrok. Četudi je denarja kolikor hočeš. Redkokaterim uspe obvladat ta pritisk in stres. Ga imaš partnerja, pa ga nimaš – vsaj 10 let, kolikor je kariera na vrhuncu – to je pa obdobje, ko otroc najbolj rabijo očeta.

Koliko športnih zakonov tudi pri nas je žal že razdrtih tudi zaradi tega.

18-letnik je 18-letnik. Človek rabi določeno dobo, da odraste. Ljudje, ki so pri 18 na silo skušali preveč odrasti, so pri 35 zagrenjeni tepci, ki vsem palamudijo, da je družinski lajf edini možen stil življenja. ja no, tako pač je.

Vi se kr tolažite, da je Luka kaj bolj zrel od svojih vrstnikov. Kvečemu manj, ker mu zagotovo zaradi treningov trpi normalno socialno življenje.

Točno tako, taka punca, ki se hoče na vrat na nos poročit z njim, ne bo imela pravega normalnega družinskega življenja. Niti svojega poklica ali kariere ne more imeti. Običajno se grejo neki “kvazi” podjetnico, ampak se nič ne financira z njenim denarjem.
Kaj se potem zgodi po nekaj letih. zaradi naveličanosti in dolgočasja, jo zahakla kakšen dec, jo popedena in nagovori, da se loči, pobere pol skupnega denarja… potem pa še on njo obere in pusti :)))
Skratka nič dobrega se ne obeta, ne za njega, ne za kariero

Pa peeesda no…..

Pa kaj ve veste, kako gre to v športu. Pa kaj, če bo šel v NBA, pa kaj če bo služil( prigarane milijone), pa kaj če bo njegova zaročenka in bodoča žena imela kaj od tega,pa kaj če se bosta porolila tako mlada… To je za vas popolnoma drug, nerazumljiv svet, zato stick out of it.

Tudi zaradi takih, kot ste nekateri, ki izražate svoja prihuljeno slovenceljsko foušljiva mnenja, nekateri še bolj uspevajo, vi boste pa še naprej “desperate housevifes and housbands”….
[/quote]

Sem iz športnih vod in zelo dobro poznam očeta, malo manj dobro sina… Dečko je genialec, a kot vsak genialec na enem področju, ima manjko na drugih področjih. Je krasen fant in mu resnično želim vse najboljše in upam, da ne bo nikdar treščil na tla, kot se velikokrat zgodi takim izjemnim ljudem. Mislim, da tenutno zanj ni poroka.

Tu šteje zrelost in osebno mislim, da je ne Luka, ne njegova punca še nimata.
Res je, da fan zasluži dovolj za preživljanje družine, čeprav je še najstnik.
Res je pa tudi, da ni imel nič od življenja, nič od mladosti, nič od sveta, čeprav ima bogate izkušnje na enem področju, čeprav je uspešen, čeprav je naredil več kot njegovi vrstniki v teh letih, je to le eno področje in nič drugega.
Osebno se mi zdi super dečko,a vidi se mu, da je po duši še otrok in da ni izživel mladostniške energije.
Po eni strani zelo zrel po drugi strani pa še popoln otrok.
Dekle se mi trudi ne zdi zrelo in resno, da bi se pri svojih letih predalo podrejenemu življenju, ker njena vloga bi bila predvsem opora, podpora, vzpostavljanje stabilnosti v domu in podobno, torej bi morala biti predana in močna ženska, predvsem pa življenjsko zrela.

Veliko športnikov se poroči zelo mladihin ostanejo v tej zvezi zelo dolgo in imajo uspešne kariere, se a njihove žene povsem podredijo njihovemu življenju in poleg vloge žene-ženske, igrajo vloge mame, skrbnice, psihoterapevta, nutriconista, organizatorja, … Za tak zakon morata biti oba partnerja močna in zrela osebnost.
[/quote]

Dejnodej – zagotovo je bolj zrel pri svojih letih, kot tvoj 18letnik ali pa koneckoncev tudi ti, ki take pišeš. Že zato, ker ima izkušnjo ločene mame in očeta, razdor primarne družine – je odraščal v času, ko sta starša šla narazen…. Taki otroci zo izjemno bolj zreli, bolj dozorijo in so bolj zreli. Se še bolj vržejo v nek hobi, delo, opravilo in grizejo, grizejo grizejo.

Poznam primer mame s 4 otroci – ločena pred kratnim: Otroci se res prav terajo v šoli, so veliko naokoli, po krožkih ( so že najstniki proti koncu) – ker vedo, da doma ni več popone družine, ni tako veselje domov pridet, ker tistega, kar je bilo pred 10imi leti ( pa čeprav navidezno, a za njih še realno takrat, torej popolna druižina), ni več….. Po eni strani žalostno, tuff šola za življenje, vendar taki so potem kar uspešni, grizejo grizejo naprej.

Točno tako, taka punca, ki se hoče na vrat na nos poročit z njim, ne bo imela pravega normalnega družinskega življenja. Niti svojega poklica ali kariere ne more imeti. Običajno se grejo neki “kvazi” podjetnico, ampak se nič ne financira z njenim denarjem.
Kaj se potem zgodi po nekaj letih. zaradi naveličanosti in dolgočasja, jo zahakla kakšen dec, jo popedena in nagovori, da se loči, pobere pol skupnega denarja… potem pa še on njo obere in pusti :)))
Skratka nič dobrega se ne obeta, ne za njega, ne za kariero
[/quote]
kaj da nič dobrega … oni tretji bo lepo potegnil denar in ga znal zapraviti .. vsaj eden, ki bo od vsega garanja kaj imel ☺

New Report

Close