Luka Dončić se bo poročil
Je na tem da si ustvar svoj lajf. Njegov oče ima malega otroka in drugo družino, mama je pač navezana na tega sinkota. Tudi ona ga je mlada imela. Nič takega ne bi bilo, če bi ga v ZDA spremljala punca ne mama. Saj pri teh letih večina študentov živi s partnerji ne s starši. Poleg tega je za življenje v tujini bolj varno da jo poroči, kar zmanjša birokratske težave in omogoča še druge prednosti od socialne varnosti naprej. Tudi če ima kdaj otroka itd. Če vas ali njegovo mami skrbi denar, lahko še vedno podpišeta tudi predporočno pogodbo. Poročit se recimo pri 20 ni nič takšnega.
[/quote]
Mali je star 18, februarja bo komaj 19.
Za nas, običajne ljudi, je res normalno, da se odcepljamo od družine, za take vrhunske športnike je pa v bistvu običajno, da se še bolj oklenejo družine, ker jim ta nudi oporo, stabilnost in stik z realnim svetom.
Se glede na take izjave ni za čudit, da vas je pol tukaj sodelujočih zafrustriranih retardiranih ubožčkov..
Pa kaj mate vi za gobcat čez Luko Dončiča in njegovo osebno življenje, pa njegovo partnerko? Speljite se pred ogledalo, se poglejte vanj in si recite: ” Ma kero sem jaz budalo, joooooj!” Pa vam bo podoba v ogledalu nazaj pokimala into takoj !
Taki se potem gonijo kot zgubljeno prase pri 40, ampak kaj to tebe briga, ker pri sinovih 40 te itakveč ne bo in ne boš gledala, kako se ti sine okoli goni, vnuki pa trpijo!
[/quote]
Tisti ki je nagnjen k temu se vedno ne glede na leta. V tem ni nič lepega. Veliko lepše je imeti ženo in družino kot biti večni kurbir in se lajdrati od ene do druge kot garjav pes ki ga na koncu noben noče.
Meni se zdi ta dečko na mestu. Lepo vzgojen, uspešen športnik in kaj je tukaj čudnega če ima resno dekle. Bolje resno kot vsak teden neresno.
Se glede na take izjave ni za čudit, da vas je pol tukaj sodelujočih zafrustriranih retardiranih ubožčkov..
Pa kaj mate vi za gobcat čez Luko Dončiča in njegovo osebno življenje, pa njegovo partnerko? Speljite se pred ogledalo, se poglejte vanj in si recite: ” Ma kero sem jaz budalo, joooooj!” Pa vam bo podoba v ogledalu nazaj pokimala into takoj !
[/quote]
↑
She called me a bitch! As if it was a bad thing
Naj vas toliko ne skrbi zanj, no, da brez njegove čudovite razbite familije ne bi zmogel preživet.
Glede na to, da njegova mamica v bistvu živi na njegov račun, fotr, ki preživlja drugo puberteto, pa ima tudi kakšno korist od njega, res ni klasičen otrok.
On je že zdavnaj odrasel v glavi, čeprav se vam morda zdi, da je njegovo obnašanje otročje. Saj Dragić tudi govori kot en mali froc, pa to še ne pomeni, da ni odrasel.
Koga bo spustil blizu, koga bo ljubi, s kom bo pripravljen it skozi dobro in slabo, je pa čisto njegova osebna odločitev. Niste fer, da tako kar poprek obtožujete njegovo dekle in zaničujete njuno zvezo. Seveda, ker je dobro plačan, ne more bit nobena dovolj dobra zanj? Upam, da ni tudi njegova mama med tistimi, ki iz “čiste skrbi za malega” stresate toliko gneva naokoli.
Če namerava it v NBA in če je zveza s tem dekletom resna, potem je dobro da razmišlja tudi o poroki. Samo tako bo lahko normalno z njim v ZDA. Večina košarkarjev, kis o v resnih zvezah, naredi isto pred odhodom v Ameriko. Pa pri tem sploh ne gre za denar. kot je bilo že napisano, glede tega obstajajo tudi predporočne pogodbe.
Sploh pa je žalostno, da je ena tetka marjetka, takoj ko je prišla od frizerja, morala to “novico” sporočit vesoljni Sloveniji prek foruma. Vam se j… za tega fanta! Niti toliko ga ne spoštujete, da bi mu dali priložnost, da sam javnosti pove to novico. Če je sploh resnična. Niti toliko ga ne spoštujete, da bi se zadržali in vsaj malo nehali pljuvat po njegovi zvezi. Kako mislite da bi se počutil, če bi to bral?
In potem se zgražate nad nekimi mediji, ki da jih zanima zasebnost nekoga. Pa vi ste 500x hujši!
Yeah, baby – tako se piše!
Večini zafrustriranih in retardiranih MONovcev tako ali tako nikoli ni prav -sploh, ko jim kdo zmeša štrene z realnim komentarjem in jim tako odvzame skledico z duševno hrano tik pred nosom….Ker oni tukaj prežijo samo zato, ker rabijo duševni futr in obirajo kosti do onemoglosti – tako, kot praviš. So prave dvolične hijene, kar se rofkanja in obelodanjenja zasebnosti tiče.