Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Luka mesec je Glup

Luka mesec je Glup

Kako je lahko Luka Mesec minister? Kako je lahko sploh v vladi? Bi ga dala za en mesec v Lidl, ker je tak poznavalec delavcev in njihovih razmer, da bi enkrat za spremembo še okusil, kako je delati.

Pač spet nek žid, ki za svojo plačo suka gobec.

luka mesec je imbecil…kot golob, asta vrecko, han, maljevec….laznivci , nedposobnezi in kradljivci…brez dnrva delovne dobe v realnem sektorju in celo zivljenje prisesani na drzavni sesk

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 10.04.2025 ob 20:20

luka mesec je imbecil…kot golob, asta vrecko, han, maljevec….laznivci , nedposobnezi in kradljivci…brez dnrva delovne dobe v realnem sektorju in celo zivljenje prisesani na drzavni sesk

Res je, tk kot tramp, samii psihiči.

Da je Mesec Lukatov gluponja, vem jaz že vsaj 17 let, ko je hodil še v šolo , na žalost se mu pa stanje še poslabšuje.

crazyfrog, 10.04.2025 ob 20:23

Res je, tk kot tramp, samii psihiči.

Trump je doktor za zgoraj naštete.

Ja. Dopuščam možnost, da psihoze tud omogočajo hierarhijo.

Sovražim Janšo!!, 10.04.2025 ob 20:27

Da je Mesec Lukatov gluponja, vem jaz že vsaj 17 let, ko je hodil še v šolo , na žalost se mu pa stanje še poslabšuje.

Daj povej kako je ta izdelal razred/letnik?

povej mi kdo od naših politikov pa ni glup kot turški kurac. Vsi so imeli eno učiteljico v šoli.

Luka je super, ne gre se populizma, je načelen, pošten, delaven, nobenih afer okoli njega. Žal danes to velja za glupo. Treba je biti prostaški, žaljiv, goljufati, lagati in se s tem še hvaliti, pa ti raja ploska. O tempora, o mores!

če primerjamo en SDS in Levico, so v Levici vsaj mladi, tmel v SDS pa sami stari komunajzarji. Levica ima demokratično izbrano vodstvo, en SDS ima pa že od pamtiveka svojega Velikega Vodjo, ki je tudi prisesan na državno joško že od SFRJ. Je Mesec kdaj bil obtožen goljufanja in kraje ter sumljivih poslov kot Janša? JA ne ane. Ne ločite pa ene stvari, da vam vlade vodijo ljudje iz ozadja, ne pa tisti, ki jih vi gledate na TV. Janša pa tale desnica pa itak sam gobca, kaj bi lahko, pa kaj ne, a ko so sami na oblasti, še kamion z maskami izgubijo. Pa ne delam v Ju, niti nisem nikoli bil na kakem zavodu, de naute gobcal zdej, ampak delam v mednarodni logistiki in trgovini, sorry, Nemci se nam čudijo. Že dvakrat sta pri meni bila partnerja iz Nemčije in sta rekla, da svaka čast, da so naše proizvodnje kapacitete polne, da napram Nemčiji smo boljši in so seveda besni, da ena Slovenija, kao balkan pa jug pa to, da je kar ok…. Da je tudi gospodarstvo razporejeno med panoge, da nismo kot Hrvaška, ki se naslanja na turizem recimo. Inflacija je povsod kurba, in pri nas in gor, zdravstvo se sesuva in tukaj in gori, ker pač v zdravstvo so se ušunjali lobiji iz AMerike, ki bi radi čim več privatizirali…

Kaj me pa moti je pa to, da nobena vlada ni uvedal recimo zastonj vrtcev in šol, k tolk govorijo o tem, mapak dejansko niso za vse, seveda zdravstvo pa rulajo lobiji in dohtarji, to tako je… Penzije so se drastično zvišale pod Mescem, moja mat je glede na Janšev izračun in glede na Mesčev profitirala za 300 evrov, s tem, da je bila opozorjena, naj gre v penzijo pod Meščevo vlado in ne pod Janševo in je to tudi naredila…vse seve vnaprej, verjemite..tako da, ministri pa itak imajo svoje svetovalce, kje majo oni še čas vse spremljat…Delavske pravice? To so pa zame osnovne človekove pravice, sploh mi gre pa na kurac, da teli s.p.jevci seveda plačujejo minimalce na TRR, ostalo pa na keš, jooooj kolk bi to prepovedal ! Kaj bi vas jaz zganjal s tole sivo ekonomijo ! Kolk mi enega denarja tukaj izgubimo !

MonsteraMo, 10.04.2025 ob 20:16

Kako je lahko Luka Mesec minister? Kako je lahko sploh v vladi? Bi ga dala za en mesec v Lidl, ker je tak poznavalec delavcev in njihovih razmer, da bi enkrat za spremembo še okusil, kako je delati.

Kam bi pa dala Janeza Janšo, ki v 35 letih samostojne Slovenije nima niti enega dne delovne dobe na trgu dela, prisesan je pa na vse možne državne cuclje?

Kaj pa na to rečeš, a?

nočna izmena, 10.04.2025 ob 20:50

povej mi kdo od naših politikov pa ni glup kot turški kurac. Vsi so imeli eno učiteljico v šoli.

Zakaj točno TURŠKI?

Meni so ideje levice OK. In konec koncev so edini še, ki se vsaj malo trudijo za to, za kar so bili politiki izvoljeni – za zastopanje interesov ljudstva. Kot pravim, podpiram ideje, prizadevanja…. Koliko pa je razlike med nastopom za javnost in za zagotavljanje svojih potreb,pa pač ne vem. Zaupam … 50%. Podpiram ideje 95%.

Jajo je že od leta 1982 prisesan na državne seske, brez enega delovnega dne v gospodarstvu. Da ne omenjam njegovega podmladka Hoivika, Mahnića, Poglajna, ki izgledajo kot da jih je nekdo na roke delal

Anonimno 5847

Pa sej so vsi isti, politične rešitve pravzaprav ni.

SDS glumi neke proste trge, a večina se jih je svaljkala in se še svaljka po javni upravi. Pa imajo pedofile (Gorenak) pa oboževalce albanskega prahu (sdm).

Kdaj bodo torej kandidirali pametni monovci, da jih lahko volimo, na čelu z Julijem Cezarjem?

Najbolje pri Levici je, da so mladi, izobraženi, inteligentni, svobodni in brez afer. Zdaj, ko bodo šli ba volitve brez Kordiša, so pa sploh moja naj opcija.

Rekli st

ChatGPT je rekel:Živjo! Seveda, z veseljem.

Stranke evropske levice se večinoma zavzemajo za:

Socialno pravičnost: podpirajo močnejšo socialno državo, višje minimalne plače, boljše delovne pogoje, zaščito delavcev in večjo enakost.

Boj proti neenakosti: prizadevajo si za progresivno obdavčitev, boj proti revščini in večje obdavčenje bogastva.

Okoljsko pravičnost: podpirajo zeleni prehod, trajnostno energijo in podnebne ukrepe, vendar z vidika socialne pravičnosti (da ne trpijo najbolj ranljivi).

Antikapitalistična in protineoliberalna stališča: pogosto kritizirajo velike korporacije, prosti trg brez omejitev in varčevalne ukrepe EU.

Pravice manjšin in solidarnost: zavzemajo se za pravice priseljencev, LGBT+ oseb, manjšin ter za močno podporo človekovim pravicam.

Miren pristop v mednarodni politiki: pogosto nasprotujejo militarizaciji in se zavzemajo za mirne rešitve sporov.

No, za to se zavzemajo stranke evropske levice?

Sporočam vsem privržencem Sds, da jim službe ni vzel Luka Mesec. Tudi za to, da ni zdravnikov, ni kriv 30 letni gej ali migrant, ampak tisti, ki nas med seboj kregajo in bogatijo na račun nas, še najbolj pa tisti, ko pred volitvami s prstom kažejo na druge.

Kje je fora, da Sds poveličuje Slovence? Slovenci smo  čistokrvni mešanci iz Balkana, Alp, .. Naši dedki so hodili iz Makedonije, Srbije, Italije, Avstrije – in tu ustvarili dom.

Tako da, predlagam, da si vsak pred volitvami prebere program stranke, ki jo voli in pri sebi razmisli, če se program sklada z njegovimi vrednotami.

Kje je fora, da si proti splavu in gejem? Preden voliš za  desno stranko pomisli, da je morda splav tvoji ljubljeni hčerki pred 20. leti rešil življenje, ko je zanosila kot najstnica ali da je morda tvoj vnuk gej. Nič od tega ne veš, razen tega, da je tvoja hčerka zdaj uspešna in dobro finančno stoječa družinska mama treh otrok, tvoj vnuk pa priden študent tehničnih strok. Ne veš, da zvečer streže v gej lokalu na Metelkovi in da so starši njegovega prijatelja iz Kube.

MonsteraMo, 10.04.2025 ob 20:36

Daj povej kako je ta izdelal razred/letnik?

Pravzaprav bi bil boljši, če bi se zaposlil, kot učitelj v šoli. Otroci bi ga bili veseli. Tule v politiki mi deluje, kot volk samotar.

Anonimno 10534, 10.04.2025 ob 22:56

Meni so ideje levice OK. In konec koncev so edini še, ki se vsaj malo trudijo za to, za kar so bili politiki izvoljeni – za zastopanje interesov ljudstva. Kot pravim, podpiram ideje, prizadevanja…. Koliko pa je razlike med nastopom za javnost in za zagotavljanje svojih potreb,pa pač ne vem. Zaupam … 50%. Podpiram ideje 95%.

ideje so ti vsec?izvedba teh idej tudi?ker so v poplnem nasprotju kar je levica in mesec obljubljal…torej ne samo da jw mesec glup, tudi laznivec je…dokazano

lazi levice…in lukw mesec da ne bo kdo se vzigal…..lagal je da bodo ukinili dop zdravstveno zavarovanje, lagal je da ne bodo uvajalu novih davkov in prispevkov, in se kar je njegova najvecja laz…da se bo boril za t.i sicialni pravicnost…v slo je 25000 zaposlenih v drzavnih sluzbah ki ne prejemajo niti min place, tordj on kot minister ni sposoben poskrbeti niti za svoje ljudi oz noce, medtem ko mu ni problem poskrebeti da on kot minister uziva v drzavnih pribilegijih…da je bil tiho ko je asta vrecko ukradla 8350 eur drzavlhanom slivenije in jih dala svetlani makarovic….in to je le mali del lukcevih lazi in zavajanja

Za delavce in štacuno je zadolžena Mariča Lah. *&%$♀↕‼

New Report

Close