Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Luknja v vesolju, kamor izginevajo zokni, kuliji …

Luknja v vesolju, kamor izginevajo zokni, kuliji …

Vsake toliko si nabavim kak kuli, svinčnik, dobivam tudi reklamne. Da bi kakega kdaj vrgla proč, se ne spomnim. Pa vendar kar izginejo – kam, nimam pojma. Kar ni jih več. Ali pa podobno nogavice. Ni enega zokna od para. Kar izgine. Kot da bi bila neka luknja v vesolju, ki bi “požirala” take stvari 🙂

Se spomnite še česa, kar izgineva brez sledu?

Ja, pri meni isto. Neznano izginjajo vžigalniki, kuliji in tiste drobnarije, ki jih je vse polno, ko
pa iščeš enega naenkrat ni nobenega. To je čarovnija.

…meni pa kar bankovci izginevajo 🙁

zokni so nam čudežno izginjali, ko je bil pes mladiček, zdaj več ne, izginjajo pa vse drobnarije po hiši, ponavadi jih najdem med sinkotovimi igračami, ko jih ne potrebujem:)

kateri?

tisti z eno cifro?
tisti z eno nulo?
tisti z dvema nulama?

Ha ha, pri nas je tako z nogavicami…. imam moža in tri sinove in konstano je okoli 20 nogavic brez para….. občasno se kakšna spet pojavi, pa druga zgine…

mi še ni uspelo ugotoviti, kam čudežno izginejo…

škrati!!

delovanje – se reče duhovi, ki vam nagajajo. se prav da pr vseh vas straši. hudo

V službi konstantno iščem rdeč kemik. Si ga bom navezala na eno špagico, da bo stal nekje pri mizi.

V prejšni službi pa sem konstantno iskala nožek za odpiranje vreč. Nazadnje sem si ga privezala na špagico, špagico pa za nogo od mize in je bil vedno nekje okoli mize.

Z nogavicami pa zadevo rešim tako, da imamo več istih parov nogavic in se ne ugotovi, da katera manjka. Le ko ostane manj kot 5 parov vsi pri hiši začnejo sitnariti, da kje so novice.

A, tako, vam tudi? imam dve škatli nogavic brez parov. Mogoče bi se lahko zmenili in kaj skompletirali?

Sem prav vesela, da vam tudi. V hiši nas je pet (od tega štirje moški), vsak dan vsi zamenjajo nogavice — to je 70 nogavic na teden! – in od tega jih redno ostane nekaj brez para. Imam že polno veliko škatlo. Včeraj sem videla, da lahko to podarim na nek smetumet ali kam že in sem prav srečna – to bom speljala in gremo potem v novo rundo!
Sicer pa nam občasno izginevajo še kakšni ključi (pa se potem najdejo), škarje, škarjice za nohte, pisala na splošno, pa še kaj bi se našlo.

Pri nas izginjajo: kemični svinčniki, nogavice (baje je za to kriv štumfožer), ščipalke za nohte, ščipalke za cunje, sponke za lase in po novem tudi glavniki. Pri generalnem čiščenju večino dobimo;)))

New Report

Close