Luknja v vesolju, kamor izginevajo zokni, kuliji …
Vsake toliko si nabavim kak kuli, svinčnik, dobivam tudi reklamne. Da bi kakega kdaj vrgla proč, se ne spomnim. Pa vendar kar izginejo – kam, nimam pojma. Kar ni jih več. Ali pa podobno nogavice. Ni enega zokna od para. Kar izgine. Kot da bi bila neka luknja v vesolju, ki bi “požirala” take stvari
Se spomnite še česa, kar izgineva brez sledu?
V službi konstantno iščem rdeč kemik. Si ga bom navezala na eno špagico, da bo stal nekje pri mizi.
V prejšni službi pa sem konstantno iskala nožek za odpiranje vreč. Nazadnje sem si ga privezala na špagico, špagico pa za nogo od mize in je bil vedno nekje okoli mize.
Z nogavicami pa zadevo rešim tako, da imamo več istih parov nogavic in se ne ugotovi, da katera manjka. Le ko ostane manj kot 5 parov vsi pri hiši začnejo sitnariti, da kje so novice.
Sem prav vesela, da vam tudi. V hiši nas je pet (od tega štirje moški), vsak dan vsi zamenjajo nogavice — to je 70 nogavic na teden! – in od tega jih redno ostane nekaj brez para. Imam že polno veliko škatlo. Včeraj sem videla, da lahko to podarim na nek smetumet ali kam že in sem prav srečna – to bom speljala in gremo potem v novo rundo!
Sicer pa nam občasno izginevajo še kakšni ključi (pa se potem najdejo), škarje, škarjice za nohte, pisala na splošno, pa še kaj bi se našlo.