LUKSUZ
nič neskrbi..v slo je luksuza v vsaki vasi vukojebski…se nič ne voziš po slo…ubitačni bazeni z vso mašinerijo in vso možno navlako okol bajteni dani pleha na vse strani …najmanj štirje avtomobili pred vsako bajto,motorji,čolni itd. nadstreškov,prizidkov,izzidkov in podobne nagravžnosti…žari po dva jurja in sedežne garniture po par jurjev…da niti ne omenjam raznih električnih koles za afnanje in preseravanje….še kaj ….ko pridem pred svojo bajto milina ….vse estetsko ,nobene navlake…vse pod eno streho …nobenga pleha okol bajte…avto v garaži in to je to….ja luksuzzzzzzzzzzzzz na vse strani se afnajo in kažejo
Urejen vrt ni prestiž, ampak le znak, da ima lastnik interes, znanje, ideje in pridne roke. Vsako drugo jutro ena urca dela, pa je vet paša za oči , pravi park. Ali plačaš urejevalca okolja, če ti znese.
Stanovanje s pretežno lesenimi detajli? Večino narediš sam, če se le potrudiš in imaš voljo.
Nenavaden interier? Ideje so zastonj. Pogledaš prostor, si sebe zamisliš v njem in si naslikaš, kako bo izgledal. Če ne znaš sam, poiščeš material in mojstre, če znaš sam, pa narediš.
Lahko pa seveda plačaš arhitekta, izvajalce in samo financiraš.
Ali pa nič od tega in kritiziraš.
Kje ti vidiš luksuz? Ene navadne, običajno vse praktično isto kot iz reklame za rutar bajte in stanovanja. Nobene posebne zanimive arhitekture, opreme, nobene umetnosti, večina niti knjig ne premore, kaj šele kaj podedovanega, sentimentalnega, bog ne daj. Dolgočasno za umret. Večina nek fejk minimalizem. Hladno. Brez duše. Vrtovi so malo boljši, ker nekateri so res pridni in imajo smisel za to. Za arhitekturo in opremo pa večina ne. Luksuz na 160kvadratih bajte, parcela pod jurja kvadratov :). Plastična okna, ikea pohištvo al pa na splošno pohištvo iz iverke, ikea slike, plastične rože, nekateri še plastična tla. Ena kopalnica za 4 ljudi. Luksuz po slovensko
Ekstremno redko kaj res zanimivega predstavijo.
Prestiž, 12.07.2025 ob 18:45
Koliko ljudi v Sloveniji premore tak luksuz kot nam ga pokaže oddaja Amnienti.
Vse v znamenju najprestiznejšega luksuza, prekrasne hiše, prelepe vile, prestižna oprema, bogati vrtovi, vrhunska oprema stanovanj.
Prelepo.
veliko več kot revežov.
moje nepremičnine niso tako skockane imam pa v njih samo prestižno znamko, luksuz, marmorm, grait, stekli, vse miele, joop it.
kje, 12.07.2025 ob 20:04
Kje ti vidiš luksuz? Ene navadne, običajno vse praktično isto kot iz reklame za rutar bajte in stanovanja. Nobene posebne zanimive arhitekture, opreme, nobene umetnosti, večina niti knjig ne premore, kaj šele kaj podedovanega, sentimentalnega, bog ne daj. Dolgočasno za umret. Večina nek fejk minimalizem. Hladno. Brez duše. Vrtovi so malo boljši, ker nekateri so res pridni in imajo smisel za to. Za arhitekturo in opremo pa večina ne. Luksuz na 160kvadratih bajte, parcela pod jurja kvadratov :). Plastična okna, ikea pohištvo al pa na splošno pohištvo iz iverke, ikea slike, plastične rože, nekateri še plastična tla. Ena kopalnica za 4 ljudi. Luksuz po slovensko
Ekstremno redko kaj res zanimivega predstavijo.
bravo, slovenci nismo spsoobni kj prestižnega narest; vse je bauhaus in rutar, obi, vsi isti gril, isti bazen četudi zidani, vse isto, ista siva sedežna, ista marles arhitektura, nič od nič prestižnega..vse hiše okrog 300.000 na 30 let, vsi iste avtomobile, rang 20-70 tisoč itn
okrog hiše hosekra, Gabioni
dejstvo, da smo nesposbni narest kaj ekstra, potem pa gledamo Ambiente in ena tepka iz ute naredi rastljinjak, dva kamiona šodra uredi in je že uspela pridobit vauuuu efekt, ker mi butci nič druga ne poznamo.
bazeni e mi p sploh gnusijo, leglo glivic.
več kaj je meni luksuz, da grem na hrvatijo (čeprav imam svojo hišo) me tja najmanj vleče, da ne limam na FB in IG da sem dala za dve travarici in dve kavi 18 evrov, ampak sem jih dala, ker lahko in ker sem na dopustu. torej si privoščim…
vas pa en kup jamračev kako je dol drao a hodite vseeno tja 60 let, dokler ne krepnete, ker ste dolgočasni zlovenčki, ki drugam ne znate.