Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu lulanje

lulanje

Kaj me zanima? Kolikim je to vsec? Ali pa se vam zdi to nagnusno in niste nikoli pomislili na kaj takega.

Pa da prebijem led.

Meni je vsec ce bi se partnerka polulala po meni in jaz po njej: Res je, da je to v banji ali pa kje zunaj, le da je voda blizu.

Seveda moras to pocet z pravo osebo kateri je to vsec in jo enako vzburja kot mene.

Sem normalen – mnenja ?

………o normalnosti (kaj konec koncev to sploh je), res samo na podlagi tega ne morem soditi ;))))).

Če je obema všeč, če vaju vzburja……..zakaj ne?

se strinjam, ja … sploh če o “normalnosti” sodijo nenormalni ljudje 😉

Če ti je všeč, potem si normalen. Problem bi bil, če bi stvari počel, pa ti nebi bile všeč, potem bi človek rekel, da s tabo res nekaj ni v redu.

Kar se lulanja tiče, je stvar osebnih okusov in želja. Tudi meni bi bilo kdaj pa kdaj všeč, ni pa to neka nuja tak, da je niti ne forsiram.

Jest pa mislim, da je lulanje za v školjko ne pa po ljudeh. Meni se to ne zdi normalno in tega gotovo nebi dopustila. Pa lahko rečete karkoli. Če si ljudje ne morejo izbrati drugačnega fetiša, potem naj pa lulajo drug po drugem.

Čavči

goršič B

Malce nestrpna?
Torej … to tebi ne ugaja. Torej tega ne počneš. To poveš tud tvojmu partnerju. In tega ne počne niti on (ko je s tabo;-). Kje naj bi bla še kakšna težava? Jaz je ne vidim.

No meni tudi to ni všeč in me ne vzburja…
Imam srečo, da mojega tudi ne…

Nasploh pa ne razumem pointa v tem lulanju… Zakaj bi bilo to komu všeč – zakaj te to vzburja, me zanima 🙂

Sicer pa sem mnenja, da naj vsak počne kaj mu paše, če ga vzburja lulanje drug po drugem naj lulajo….

********************************************* We all know that cats rule the world!

Seveda si normalen… zakaj pa ne bi bil!?!?!?!?!
Dokler to počneš z osebo, ki ji je to všeč!

Meni pa ni. Nikoli me ni zamikalo. Imam občutek, da se mi kar malo gabi pomisliti na to.

Hja meni tudi, mi pač ni rajcig… kaj vem..

Noramlen si , ampak res moras to delat z osebo, ki veš, da ji je tako všeč kot tebi.

********************************************* We all know that cats rule the world!

Po mojem se ti ne moreš vživet v zadevo. Pomisli, da bi nanj počepnila, napela luliko in ga – polulala. Kaj bolje? 🙂

No, jaz bi pa vse to lepo gledal in se igral s toplimi občutki… 😉

Sorry ampak meni je to mali jaki, res ni mi rajcig niti približno ne….

Ne, srček, nič bolje….

Topli občutki bi te prevevali, če bi samo gledal in se igral.
Kaj pa, če bi počenila nate, napela luliko in te polulala?

bedno, ne vem kaj naj druga rečem… a res ne vesta kaj druga za počet?

Ravno o tem ti razlagam.

tole ne more bit normalno!
kot tudi če si peder (ali lezbika) to zame ni normalno! V to me ne bo noben prepričal!

p.s.
Seveda pa bi se jaz rad pridružil dvem lezbikam!
🙂

Torej tudi ti nisi normalen, če bi se rad pridružil 2 lejzbikama, ker si pred tem napisal, da ti to ni normalno. Sploh bereš za sabo kaj pišeš…sam si hodiš v nasprotja!! Hehh bedno!!! 🙂

🙂
a to si meni odgovorila!?

a ni si vidla smeškota na koncu? 🙂

..

Ja, si normalen ;)))))

Ampak, meni pa lulanje po partnerju ne potegne….

kaj to pomeni? a da po trugih ti potegne, samo po partnerju pa ne?

:))))))))))))))

tisti, s katerim seksam je moj partner…. z drugimi pač nisem tko intimna :))
Je zdaj bolj razumljivo? ;))

🙂
je ….. sam bi hotel, da si bolj intimna….. zmano! 🙂

New Report

Close