Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Lulanje in kakanje

Lulanje in kakanje

Z zanimanjem sem prebrala to temo. Nisem še tako daleč, kot nekatere osebe, me pa tematika vznemirja. Zadnje čase ugotavljam, da moram pri samozadovoljevanju z enim prstom nujno šariti v ritki, drugače mi ne pride. To se mi dogaja odkar sem partnerju med oralnim odnosom porinila prst v ritko in “nekaj” začutila. Kar ne gre mi iz glave.

Mmm, midva imava podobne izkušnje. Če bi rada kaj več govorila o tem pusti mail. 😉

Če sem prav razumela, maili tukaj niso dovoljeni. Če pa so, lahko pa tudi ti pustiš svojega.

Ni dovoljeno, sem že usekal!☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

kakanje je malo preveč za moj okus, ampak lulanje pa v pravem trenutku res zrajca…

Vzameš si tisto kar ti je cool, ostalo odkloniš in to je to!

ampak če bi mi pa rekel tapravi, bi se verjetno pa tud pokakala 🙂

iz čisto filozofskega pogleda se mi že vse življenje zdi zanimivo, da je npr. “romantična” večerja, ko se dva rajcata s pogledi, načinim konzumiranja hrane (ko ona npr. “vleče” čevap, banano …) in pijače (ko si ob vsakem požirku fukiš oblizuje ustnice …), debato ob tem -> da je to kao seksapilno ☺

izločanje te iste konzumirane hrane in pijače pa je stigmatizirano kot “nespodobno”, ni za javno “razkazovanje” oz. opravljanje.
Je pa zanimivo, da je z ekonomskega pogleda sekret na m2 dražji od kuhinje / da se vsakdo pohvali v kako lepi restavraciji je jedel/pil … nihče pa ne omenja, da se je v lepem sekretu otrebil (kar je z osebnega počutja bolje kot polniti vamp)… ☺
pa najboljša solata zraste ravno na najboljšem dreku, da o tem, kaj vse požrejo ribe ne nakladam ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

enkrat sem bral, da je nek šejk v svoje kakce dal diamante … in so jih bejbe jedle, če so jih hotele dobiti ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

pozdravljeni,seveda smo si ljudje različni,zato naj vsakdo poišče sebi primeren fetiš,nekaj kar mu odgovarja,nekaj v čemer bo užival,(lulanje,kakanje ali kaj drugega) hkrati pa upajmo da najdemo sebi primerne partnerje s katerimi bomo te užitke lahko delili.
Šele takrat bo užitek in zadovoljstvo popolno!!

Na kakšen način naj partnerki povem, da bi jo rad opazoval med kakanjem? Pa ne mi zdaj z “ja pogovorita se in ji povej svoje želje”, dajte mi kakšno finto povedat, mogoče tako da malo na hec obrnem in bo lažje sprejela…

Ja,začetek je najtežji,mogoče bi poskusil s tem da kdaj slučajno prideš v kopalnico ko je na stranišču ali pa greš ti kdaj na wc ko je ona notri,tako ji boš dal vedeti da med vama ni tabujej.Vse je odvisno od tega kakšen odnos imata že sedaj?

Meni je pa všeč, če me moj gleda kadar kakam, nekako ful pokvarjeno se počutim.

xena2: jaz bi te z veseljem gledal, tudi pridružil bi se ti.

če to asociiram z avtom s pokvarjenim vžigom — te je treba veliko “porivati” ☺
jaz bi ti še otepača fliknil v oralo, da bi še več dreka iztisnila — ko bi pa školjko čistila bi ti ga pa še v anus nabil ☺
btw: ker gre za “javno” objavo … kaj naj imamo vsi drugi od tega ☻

Jaz dolgo nisem vedel, da me ta tematika zanima. Potem sva pa pred leti z ženo bila na Pokljuki, čisto navaden sprehod po gozdu. Njo je enkrat vmes zagrabilo kakat. Šla sva nekam s poti, jaz sem se obrnil stran in “stražil”, žena je pa počepnila zraven. Nisem se mogel premagati in sem se ozrl. V trenutku sem imel trdega kurca, z roko sem jo začel božati po ritki. Kar je sledilo, je bilo najbolj erotično in intimno doživetje v mojem življenju.

ronaldinho povej še nadaljevanje, zanimivo si začel

Registriraj se, da ti lahko pišem mail na privat. 🙂

Registriraj se, da ti lahko pišem mail na privat. :)[/quote]

me res zanima kaj bo.

Ta tema bi bila dosti boljša, če ne bi nekateri pisali notri svojih frustracij in zgražanj. Zakaj taki teme preprosto ne ignorirajo?
Jaz si občasno sex popestrim z lulanjem, če pa postane zelo zelo vroče, je pa tudi že kakanje prišlo na vrsto.

Glej, nergači so “obvezna oprema” vsakega foruma. Ker hočemo biti čim boj odprti za vse, moramo dovoliti povedati tudi tistim, ki so proti. ekstremiste, pa malo korigiram ali brišem.
Lp Paco

šeenakisiupa: tako kot pravi Paco, vedno mora biti tudi kontra mnenje. Saj tatečne pa res pobriše,tako da ni panike.

Jst mam tud tebe rad!!☺☺☺☺☺☺

Če je tu kakšna ženska, ki bi bila pripravljena se pogovarjati o tem kako so svoje partnerje soočile s tem svojim fetišem, naj mi se javi na ZS.

A se mi samo zdi al v tej temi nastopa ena oseba pod x uporabniškimi imeni?

Gross.

New Report

Close