Lulanje in kakanje
Z zanimanjem sem prebrala to temo. Nisem še tako daleč, kot nekatere osebe, me pa tematika vznemirja. Zadnje čase ugotavljam, da moram pri samozadovoljevanju z enim prstom nujno šariti v ritki, drugače mi ne pride. To se mi dogaja odkar sem partnerju med oralnim odnosom porinila prst v ritko in “nekaj” začutila. Kar ne gre mi iz glave.
iz čisto filozofskega pogleda se mi že vse življenje zdi zanimivo, da je npr. “romantična” večerja, ko se dva rajcata s pogledi, načinim konzumiranja hrane (ko ona npr. “vleče” čevap, banano …) in pijače (ko si ob vsakem požirku fukiš oblizuje ustnice …), debato ob tem -> da je to kao seksapilno ☺
izločanje te iste konzumirane hrane in pijače pa je stigmatizirano kot “nespodobno”, ni za javno “razkazovanje” oz. opravljanje.
Je pa zanimivo, da je z ekonomskega pogleda sekret na m2 dražji od kuhinje / da se vsakdo pohvali v kako lepi restavraciji je jedel/pil … nihče pa ne omenja, da se je v lepem sekretu otrebil (kar je z osebnega počutja bolje kot polniti vamp)… ☺
pa najboljša solata zraste ravno na najboljšem dreku, da o tem, kaj vse požrejo ribe ne nakladam ☺
pozdravljeni,seveda smo si ljudje različni,zato naj vsakdo poišče sebi primeren fetiš,nekaj kar mu odgovarja,nekaj v čemer bo užival,(lulanje,kakanje ali kaj drugega) hkrati pa upajmo da najdemo sebi primerne partnerje s katerimi bomo te užitke lahko delili.
Šele takrat bo užitek in zadovoljstvo popolno!!
če to asociiram z avtom s pokvarjenim vžigom — te je treba veliko “porivati” ☺
jaz bi ti še otepača fliknil v oralo, da bi še več dreka iztisnila — ko bi pa školjko čistila bi ti ga pa še v anus nabil ☺
btw: ker gre za “javno” objavo … kaj naj imamo vsi drugi od tega ☻
Jaz dolgo nisem vedel, da me ta tematika zanima. Potem sva pa pred leti z ženo bila na Pokljuki, čisto navaden sprehod po gozdu. Njo je enkrat vmes zagrabilo kakat. Šla sva nekam s poti, jaz sem se obrnil stran in “stražil”, žena je pa počepnila zraven. Nisem se mogel premagati in sem se ozrl. V trenutku sem imel trdega kurca, z roko sem jo začel božati po ritki. Kar je sledilo, je bilo najbolj erotično in intimno doživetje v mojem življenju.