Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Lulanje in kakanje

Lulanje in kakanje

Zdi se ti.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Že dlje časa iščem njo za take stvari. Pošlji mi zasebno sporočilo.

me ta zadeva zanima že dalj časa pa bi proal in če je kakšna ženska ki jo tudi zanima in ne ve s kom naj pove na zs..

Pa to kdo dejansko prakticira?

So ljudje(pari), ki jim to paše in pri tem ni nič narobe.
Če se komu zdi perverzno, pač ne dela tega, ampak kaj drugega.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Enkrat sem imel izkušnjo z eno damo, ki ji taka praksa ni bila tukaj. Najprej sem se malo prestrašil, nato pa je strast prevladala in skupaj sva počela stvari, ki se jih tukaj niti ne upam opisati.

obstaja kakšen slovenski forum na to tematiko? v tej temi se polovica ljudi zgraža, tako da je verjetno marsikomu (tudi meni) nerodno kaj napisati.

V google vpiši

bdsm slovenija

ali

slovenijasex

tudi jaz sem en tak prasec – uživam če me partnerka pokaka

Pred skoraj 28 leti sem spoznala fanta. Prvo kar je bilo ,je bila misel, tega pa moram dobiti v posteljo.Joj mene joj, med seksom je začel skakati po sobi, lulat, iskat ženske hlačne nogavice ( ki jih je imel kar nekaj v predalu nočne omarice ) ( malo čudno ???)vlekel si jih je (tiste nogavice )na glavo, z drugimi je šel proti mojim rokam, da jih zveže,… Zelo sem se prestrašila. Zbežala sem kar peš domov ( imela sem , kar nekaj kilometrov do doma ).Kasneje sem ga še videla, pretvarjala sem se , da ga ne vidim. Že v tistem času je bil zaposlen na visokem položaju. Večkrat sem premišljevala, kako bi se vse skupaj končalo !? Res je bilo ogabno in strah vzbujajoče .

Včasih sanjarim o tem, da me mož polula in pokaka. Na glas si tega niti pod razno ne upam povedati, ker se bojim njegove reakcije.

Lahko opišeš, kaj sta počela? Mene tudi zelo zanima piss tematika..

Lahko opišeš, kaj sta počela? Mene tudi zelo zanima piss tematika..[/quote]

Najbrž je jasno, da ni ostalo samo pri pissu.

No, mislil sem, da bi konkretno opisal, kaj se je dogajalo..

Njo sem spoznal preko znanca, na eni zabavi. Dokaj hitro sva se zbližala in ugotovila, da obema pašejo takšne in drugačne perverzne zadeve. Jaz sem bil sicer bolj zadržan, ona pa čisto sproščena, v vsakem trenutku si je upala povedati točno tisto kar ji je padlo na pamet. Eno noč, ko sva bila skupaj, sem ji zaupal, da bi rad, da me polula. Naslednjič, ko sva se srečala, me je povabila v svojo banjo. Bila je popolnoma vzburjena, jaz pa kar malo živčen. Rekla je, da si želi v rito, čez nekaj sekund se je že nasadila name. Po kakšni minuti je pa začela lulati po meni, takrat sem pa ratal čisto trd. Nato pa tisto, na kar nisem bil pripravljen, ampak v navalu strasti se je vse zgodilo: vprašala me je, če bi rad še kaj več. Zlezla je dol, se obrnila z rito proti meni in se mi pokakala na trebuh. Nato pa se je usedla nazaj name in me z umazano rito jahala dokler mi ni prišlo. To je bil uvodna noč, nato pa so sledile še mnoge, o teh pa ne bom razlagal, ker se bo še kdo zgražal 🙂

Še še ! Pizda mi je trd ratou <3 sam ko to berem.

Scier tega še nisem prakticiral po pa treba probat :))

Njo sem spoznal preko znanca, na eni zabavi. Dokaj hitro sva se zbližala in ugotovila, da obema pašejo takšne in drugačne perverzne zadeve. Jaz sem bil sicer bolj zadržan, ona pa čisto sproščena, v vsakem trenutku si je upala povedati točno tisto kar ji je padlo na pamet. Eno noč, ko sva bila skupaj, sem ji zaupal, da bi rad, da me polula. Naslednjič, ko sva se srečala, me je povabila v svojo banjo. Bila je popolnoma vzburjena, jaz pa kar malo živčen. Rekla je, da si želi v rito, čez nekaj sekund se je že nasadila name. Po kakšni minuti je pa začela lulati po meni, takrat sem pa ratal čisto trd. Nato pa tisto, na kar nisem bil pripravljen, ampak v navalu strasti se je vse zgodilo: vprašala me je, če bi rad še kaj več. Zlezla je dol, se obrnila z rito proti meni in se mi pokakala na trebuh. Nato pa se je usedla nazaj name in me z umazano rito jahala dokler mi ni prišlo. To je bil uvodna noč, nato pa so sledile še mnoge, o teh pa ne bom razlagal, ker se bo še kdo zgražal :)[/quote]

Zdej si itak dal iztočnico za naprej, da še kaj poveš:)…itak, pa večino teh postov predvidevam, da preberejo ljudje, ki jim je ta tematika interesantna, zgražanja ni toliko:)…tko da, vsaj jaz sem željan slišat še več:)

Hmm tole je mal bullshit, ker btw kakanje smrdi, zelo, sploh od blizu.. 🙂

Temo sem odprl zaradi radovednosti, ne zato ker bi me privlačila. Ampak vmes, ko sem bral komentarje, sem postal zelo vzburjen, zdaj vem da si želim tudi jaz to poskusiti.

Lulanje sem že velikokrat prakticiral z ženo, kakanja še ne, ampak nikoli ne reci nikoli 🙂

kako pa naj svoji dragi razložim da me zanima kako to ona počne?

pošlji ZS in ti povem kako bi meni lahko povedal 🙂

Mene pa samo zanima, kaj vam je tok ušeč pri tem, ko gre za drek? A želja videt partnerko, da je dobesedno UMAZANA v vseh pogledih besede, ali občutek padca dreka na kožo, njegova trdota, toplota, …KAJ je tista stvar, ki vas tukaj tako vzburja?
Bi bila zelo vesela, če bi mi kdo skušal pojasnit.

Če se s partnerjem/partnerko greš te igrice, odpadejo še zadnje tančice skrivnosti, še zadnji tabuji. Opazuješ nekaj, kar naj bi vsak počel na skrivaj. Gre za neko popolno zaupanje.

Jaz mam isto težavo, kako naj svoji povem…sicer sva enkrat poizkusila(ona mene po tiču), navdušena glih ni bila, jaz bi pa vedno to prakticiral….kamorkoli, po obrazu, v usta…

New Report

Close