Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Lulanje in kakanje

Lulanje in kakanje

Zalostno je da ti ni hotu moz izpolniti tvoje zelje,v sexu je pomembno da oba uzivata.meni je to vsec uzivu bi da ti lahko pomagam pri tvojih zeljah

Odgovor na objavo uporabnika
vezano na temo daleč nazaj, 20.01.2011 ob 09:51

Nekoliko postov nazaj je nekdo spraševal, ali kaj lulate in kakate po partnerjih/partnericah. Usuli so se neumni komentarji, brezvezno lapanje itd.

Moj odgovor je: da.

Tudi mene zanimajo vaši (resni) odgovori: ali to pri vas delajo partnerji na partnericah ali obratno. Kakšne imate občutke? Ali občutite kot zadovoljstvo, ko naredite to?

Predlagam resne odgovore. Ostali pišite neumnosti drugje

NEUMNO VPRASANJE, KAKSNE ODGOVORE PRICAKUJES? BLESAVO IN UKJENO DO KONCA!

kartako2, 26.12.2024 ob 23:16

Piši na zorotar568@gmail.com

A Si moški ali ženska?

Če katero to veseli naj mi piše na : mihapee@gmail.com

Jaz…, 01.02.2011 ob 09:34

…sem v poznih 30-tih in zgoraj napisano me zelo vznemirja. Nakazala sem že možu, če bi kaj takega storil na meni, po mojem telesu, obrazu, pa ni pokazal nobenega navdušenja. Vprašala sem ga ali bi vlogi zamenjala, pa se je kar zgrozil.
Imam feeling, da se je naveličal tudi seksa z menoj, saj je največ dvakrat tedensko, pa še takrat porihta le sebe. Želim si, da bi se mi predal na zgornji način in zopet pokazal nad mano navdušenje.
Če si želiš takšne popestritve z menoj, mi napiši mail, pa se oglasim.

Zivjo lah mi se oglasis na taxitaxi0013@gmail.com

irenbd, 12.03.2013 ob 20:58

ampak če bi mi pa rekel tapravi, bi se verjetno pa tud pokakala 🙂

Oh, daj se name, prosim.

Vidim da sva na istem pisi

Jurckjurck12@gmail.com

Ciao….jaz…rad bi te spoznal piši mi

alfa33ejla@gmail.com

Ali kdo gleda takšne videe? Jaz dostikrat gledam na spletnih straneh, kot recimo thisvid, kako punce lulajo in kakajo. Pa na XNXX, včasih je bilo to še na Xhamster, pa kakanja ni več.

Vprašal pa bi še kako se pošlje zasebno sporočilo?

Bi to počela skupaj z mano?

Pozabil sem dopisati pomoje kaj sva še z eno počela. Pri prvem seksu (sva se tudi prvič dobila), sem pred tem si šel s prstom v rit in si ven povlekel kroglice dreka in jih vstavil v njeno rit. Ali je bilo morda obratno, da sem njene izbrskal ven in si jih vtaknil v svojo rit.

New Report

Close