Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lumpeeee, kje ste ;))))

Lumpeeee, kje ste ;))))

Primorske, gorenjske, štajerske,… hehe, kar uživajte še zadnji praznični dan v tem tednu…
Cmoka :****

če kličeš mene…cmoka medi…si priden???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Se javim…ko pade nočka…pa-pa

Pa še poljubčka za vsakega;))…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Oooooooooooooooo, SončeeeeeeeeeeeeK :)))))))))))))))))

Ja, seveda sem ;)))))))))))) …hmmmm, pa kako, da me to vsaka vpraša… hihihi ;))))
Ali si prijetnooo???
Cmoka :*

Kam pa drviš?!

O ževerčka, o ti moja ljuba žverčka, dej no,
stisni se malo k meni. Pusti unga cefizlja,
naj zdrvi naprej, sej se še ustavit ne more,
ko ne zna preklopit v drugo ……. Ej, SončeK
se javi zvečer, jest se grem zdej past dol po
ravniku (grem regrat nabirat….), ampak, poprej
te malo pocmakam in objamem, žverčika moja.
Lepo popoldne ti želim… in….. ah, saj veš, miru,
predvsem miru.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ta 4 lumpa…..Čila nevem al sem zdrava al ne..drgač pa na broju!

Zdejle pijem kafe..taveliiiiko šaljico…ahm..da ki je še tisto pr roki imet! Pol bi bla pa popolna praznična :::::::::hihihihui

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

meni se zdaj komaj prazniki začenjajo…komaj čakam morje…

Ti čaki morje,jaz pa ljubico!Sp

upam, da ti ljubica vsaj pol toliko pomeni kot meni morje ;)))

Draga moja…samo šibaj hitro na morje, tako paše, tako zadane…ampak pazi…ne slači se prehitro, ker te nagajivi veter poboža in potem boš smrkala kot jaz…drugače pa uživaj…saj…se jaz tudi v petek vracam nazaj…ja sonce…morje….re dela čudeže;))!

Kva je zdej… Marička, a si se napasla regrata ;))))) …kva mi pa žverčko stran podiš… hmmm, soseda poboljši se ;)))))
Hmmm, saj me žverčka še opazi ne :(( … ;)))) lumpaaaaa malaaa ;)))

Muca, haha, a ti si tud lumpaaa ;)))) 4

Poletje, kaaaaaaam pa greš na morjeeeee ???

… le napisati ne upam, ker vem, da se boš samo potiho smehljal in si svoje mislil – tako kot zadnjič…:-)))
Evo ti cmoko v vednost, da te nikoli ne spregledam…:-))

prijateljica…lepo nočko…poljubček obema sončkoma…te crkljam, čutiš…moja-moja!!!

dečki že spijo, mami pa še dolgo ne bo….:-(

Nehaj…ne misli tako…prosim…

Ne dela mi email.si…mater…a tebi dela???

Dela le siol….žal.

:)))))))))))))))))))))))))) hehehe, se smejim potihoma ;))))))))))
Saj tukaj sem pa bolj korajžen ;)))))))))))))))))) ihhaa ;))

ko pa imaš obe roki prosti….:-))
Tam pa si bil full zaposlen s sladoledom in ti je le-ta zamrznil dar govora, verjetno.

Kaj lepo nočko??? A kdo gre že spati, a le narobe razumem napisano???
Aja, zdaj pa že vidiiiiimmm ;))))))))))))
Cmoka :*

So šli, so šli…
Saj veš, da moški spol vedno prej omaga…:-))

Ja…in to že od petka…skoda besed…grem na ninanje, ker sem crknjena, tako prehlajena, pa saj veššš…v mislih sem s teboj…poljubček…

Sicer sem ti že spodaj napisala, pač malo vitaminčkov, medu in toplega mlekca, pa boš takoj v formi.
Lepo spi.

New Report

Close