Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lumpeeee, kje ste ;))))

Lumpeeee, kje ste ;))))

Valjda tukaj….kako je tvoja čebelica reagirala na jajčka….a si mi kje sporočil,kako se reče tisti steni,ko sva se “pogovarjala”…..ne da se mi iskat,pa pazit moram,da se mi topli,sirov sendvič ne zažge….In ste imeli lep dan…jaz sem danes taaaak ponosna nase…..

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

Aha, šment nazaj, res je bil verjetno sladoled tisti krivec ;)))) …žverča, žverča ;))) tebi ga tudi ne bi bilo slabo dati v… ;))))))))))))) hihihi

….!!!!!!!!!!!!!!

Lupčka na smrčka :))))))))) Ne glej nazaj in ne obremenjuj se s stvarmi,ki jih ne moreš popraviti!!!! Osredotoči se na stvari,ki jih lahko nadzoruješ!!!

Trilči, mojega pirhka je bla pa zelooooo veselaaaaa ;)))
Dan je bil zame lep…
Hmmm, tisto o skali pa sem napisal, da ti povem na kakem srečanju, čeeeee se vidmoo ;)))) hehe, ne, ne… čaki… mmmmm
…a se ti že smodi nekaj ;)))) hihi

Je že nv želodčku….se pridno počasi prebavlja….:-))))))))))))A tako dolgo bom morala čakat….:-(((((

Ena lumpa se je par minutk nazaj prklopla… je pohajačla do zdej… hihi…
papa

Kaj bi ga ti častil?!
Oj, srce, po moje bi prej bankrotiral, mojega daru pa ne gre tako hitro zamrzniti, veš…:-)))))
Tebe ena kepica, mene pa…..huhuhuhu……cele banje najbrž ne.

New Report

Close