Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Luna..

Luna..

Kje si pa ti?

za katedrom:-))))

V mini krilu?

V staležu!

Ooooo, cukerček moj…. kako lepo, da me pogrešaš….
Pomlad me daje, pomlad…. in namesto, da bi mladce preganjala tukaj, jih v živo… ker tile tukaj so tako zmuzljivi in neulovljivi, da sem obupala, veš!

a tko srce?!?

Tko, tko…. ljubi moj….
Berem, da se ljubezen v tvojem virtualnem zakonu spet smehlja…. torej trenutno ljubic ne rabiš?

Uff, rabim še pa še! Imaš kaj na zalogi? Samo takih, ki rade dajo!

Hm…..
Se mi zdi, da so ti pobegnile vse….
Bova midve z backo poskrbeli zate, mucek naš… kot v starih dobrih časih. Zate samo najboljše, naš kralj…

To, to – stari dobri časi!
Daj, kraljica moja!

Evo, sem ti že Majo našla… vidiš, kakšno moč ima beseda kraljice?!?!?!?!?!

🙂

Očitno jo imaš res!

Zdaj se ti pa še za ene 20 mio priporočam!

Bravo Luna..to jaaaaaaaaaa..lepo je nabirat zvončke..neda;))…uživaj pomlad draga in še malo in slečeva žabice in je na vrsti le kiklca..hihi…enga mwaaaaaa…na lička seveda..al pa ne,))!

No jaz še nisem obupala, kolikor čas dopušča še kličem sem in tja koga..tudi zate draga, saj veš trojček čaka..hihi,))

tja bom zdele tebe postavla, sem ornk jezna nate, copata si!;)))

Ah, ljubi moj…. Lunči se pa ne ukvarja s tako posvetnimi rečmi kot je denar… Lunca je kraljica srca, duše, čutov in strasti….

Copata????? Z BESEDO NA PLAN!!!!
Zakaj pa? Ker ne plešem kot igraš ti? Ne slišim nobene glasbe…:-)))))

… ja tistega najlepšega, ki obstaja..
Kdo bi le mislil na denar ob vseh teh srčnih zadevah:-))))

Hja, če pa Jos dela in dela…. bog ve, koliko jih je s tistega plesišča že odpeljal tja zadaj…. s svojim ključkom…
Upanje umre zadnje, to je pa res, hihi….

Samo tisti, ki niso vredni najine pozornosti….

-JAZ, ne bodi jezna na Kira! Kaj je pa naredil?

…. pa nič, a ne?

Ja kmalu bomo šli med zvončke……a si predstavljate da z golo ritko božate zvončke…JAZ in Lunca…nato pa pride JOS in se uleže med zvončke….z velikim pokončnim zvončkom…..in …… spolzijo zadeve na pravo mesto……

le merki se ti naju in zvončkov in trobentic in pomladi, ko bo vse brenčalo okoli nas,))

;)))))))
sam, morta pazit, da vaju kak brencelj v ritko ne piči!
:))))

New Report

Close