Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Luna..

Luna..

saj nisem jezna no..ampak vseeno sm ga mcn ofrcala, ker je skocil takoj, samo da mu bacona napise nekaj..ni pa pomislil, da je tebe “pregnala” iz foruma…sam tok no..to je bilo včeraj..sm bla sitna, ker me je glavca bolela..hihi..jojojoj..kakšni izgovori..tako pravjo baje rade žeenske zvečer k jim ni do seksa in pol cez leto dni jokajo, ko jim dec pobegne drugam;))..mal sm zlehta bila in bom do ljudi, ki ne vedo kaj je forum…in sploh do ljudi, ki žalijo brez veze in zganjajo neko histerijo!

No tako novi dan je tu..delo čaka….

saj ves da ne maram copat, zato tudi moje glasbe ne bos slisal..hocm da si dec ..ne pa copata;))..dragi si se jezen name..ne no..ti bom nekaj zasepetala no..mmmmmmmmmmmmm

:)) Saj vsake toliko časa jim je pa treba malo pokazati kdo je šef ne?! 🙂
Res je en lep nov dan in upam da nas bo sonček še dolgo grel! Pa vikend je pred nami! Jeeeejjj!!

Da tebe ne bo pilčil,saj veš kam.(napredno):-))))

hihi..ne kliči hudiča..no josa naj kar ..bo mel pol vecjiga,največjiga..ajujjjjjjj..hihi;))

merki da tebe ne bo natazadnjo;))

Bejž!
hahahahha

:))))))))))))))))))))))))

si predstavljaš kako bi tulu in skaku tm po trav, če bi se to res zgodilo..ajujjj..hihi..bi bil skor tak ku bedanc, ko je stopu na mravljišče;))

bošček…………..potem bi pač morala takoj obkladek gor dat………….najbolje kar v usta………….slina baje pomaga.hahahah

packa..hihi..se smejim kle..me gledajo kaj se dogaja..nehi;))

hahahahahah…………če imate kake muhe v pisarni, jih naženi.kaj, če kira šefa piči v pimpeka…………

so že muhe;))…jih še ne vidm..hihi

kaj te vem……………..hahahhaha………..
mater kak se režim.še dobro, da sem sama v pisarni……..hahahahah

Treba je pips vzeti in popipsatz pisarno.

Ti bom prst nekam vtaknil in se boš še bolj smejala:-)))

ne..pol bo zakričala in bodo vsi na kup letel;))

v nos?
:))

hahahahha.tak, zdaj pa laufam ven, na sončka, na teren! Uživajte!

Ko sem ti omenil prst,pa takoj laufaš stran:-)))Fajn bodi:

New Report

Close