Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Luna čistila

Luna čistila

Imate že kaj izkušenj z Luno…a je tako dobra kot je draga..

Meni so njihove reklame tako odvratne, da zanalašč ne kupim, pa so lahko najboljše stvari. Tudi če mi zastonj dajo ne vzamem!

Tko da ne bi vedla pravzaprav.

Ja in neka kao Eko zadeva.

Ma ona mi gre na bruhanje.

Da si roke brez potrebe umije tudi do 30x na dan. Veš koliko vode gre za to, da si ona roke umiva.
In je to kao prijazno naravi.

ma ne me bassat.

Ja, meni so odlične stvari. Tudi rok mi ne izsuši tako kot npr. Pril ali Jar.

Kaj je pa z oglasi tako narobe, pa ne vem.

Lep dan

to je marketinška poteza … tako si reklamo zapomniš … 😉

jaz uporabljam samo mehčalec – sem zelo zadovoljna!!

uporabljam tekoči prašek za perilo, mehčalec, milo za roke in prašek za pomivanje posode. Meni je vse fino, predvsem pa vse lepo diši.

Uporabljam mehčalec za temno perilo in sem navdušena!
Razmišljam ali naj kupim tudi tablete za pomivalni stroj…

Do zdaj sem kupila mehčalec in zelo lepo diši.

jaz imam mehčalec: za temno perilo – katastrofa, kako to perilo smrdi… in če ni hujšega sem z njim oprala kovter. za bruhat!

jaz pa nisem še nobenega izdelka sprobala, mi je pa reklama všeč:))

Imam milo za roke in prašek za posodo. Oboje 1 A vonj. Da je eko, pa nikjer ne piše.

Imam mehčalec. Sem zadovoljna, a je precej dražji od ostalih.

Kupila prašek za perilo (vonj grenivka ina pomaranča). Mehčalca ne uporabljamo. Vonj je res močen, vendar meni ni všeč.

Zadeva ni eko, je samo brez ODVEČNE kemije. Kar si pa lahko razlaga vsak po svoje.
Milo za roke meni fajn diši. Ostalega nismo sprobali.

Aha, ja, ker reklame za razne Persile in Ariele v stilu srečne ŽENSKE gospodinje a la “moje perilo še nikoli bi bilo tako belo”so pa tako zelo inteligentne in privlačne, ne?

Madona ste ene babe…

No, meni so reklame zelo všeč. Kupila sem mehčalce in tekoče praške in so OK. En teden uporabljam tudi milo, ki pa mi izsuši roke in ne diši preveč dobro.

okusi so različni … meni pa zelo diši perilo oprano ravno s tem mehčalcem za temno perilo … ga uporabljam tudi za ostala oblačila – svetla

New Report

Close