LUNA
Ima danes katera luno? Jaz sem se jo odločila imeti. Pred leti sem to že malo prakticirala. Upam, da zdržim do 22.06. oz. do jutri zjutraj. Če ne pa se bom pregrešila s kakšno jabolko. Upam, da ne.
Evo me!
Koliko bi rada ti shujšala?
Ne, Sarah – ne smeš jabolke, ker vse pokvariš!
lp
Modra
Hvala za opozorilo. Ne bom grešila. Rada bi shujšala 2 kg. Samo ne vem, če je to možno. Takrat, ko sem pred leti to ene 3x naredila, mi je šlo dol samo 1/2 kg. Kakšne so tvoje izkušnje? Jaz bi se rada discišlinirala in imela luno 2x na mesec. Se pravi ob polni luni in mlaju.
Moje izkušnje z luno so perfektne – če se le vzamem v roke, zgubim 2 – 3 kg. Pazim, da v luno “vstopim” bolj s praznim želodcem, pa po luni začnem postopoma jesti, ne naenkrat. Definitivno pa velja (vsaj pri meni), da ga med luno ne smeš lomiti z ničemer – niti z bombončkom, niti z jabolkom, niti s kozarcem soka.
Torej, samo grenak čaj, kava in voda naj bodo spremljevalci na poti k hujšanju 🙂
Sarah, srčno upam, da bova vzdržali in si jutri zjutraj čestitali za discipliniranost!
Se še kdo pridruži?
lp
Modra
Ja morava zdržati. Sam pri men je problem, ko preveč študiram na hrano. Sam si pol zdej kr rečem bljek. Ha ha…
Pij vodo, toliko vode, da boš kar naprej na WC. Ne boš lačna pa še
odplakne strupe, ki se nam nalagajo od hrane in raznih takih in
drugačnih pijač.
lep dan!
Jaz sem zraven! Do sedaj sem spila že 2 litra nesladkanega čaja in liter vode. Sej v službi mi ni problem zdržat , doma bo težje…. Vendar nameravam popoldan malo ven na sprehod, zvečer pa bolj zgodaj spat, pa bo!
Lep dan!
Dobrodošla, Sangrija.
Ravno se dajem, ali naj zmaga jogurt, ki stoji v službi pred menoj, ali naj tečem še po liter vode…. 🙂
Punce, če zmagamo, odpremo klub pogumnih in nadaljujemo pri naslednji luni.
Sarah, si še na vodi in čaju?
lp
Modra
Fino, da nas je več. Jaz sem spila liter in pol vode. Popoldne pa imam kar pestro, tako, da upam, da se ne bom preveč ubadala z lakoto. Zvečer pa tudi hitro v posteljo.
Alo, naj te jogurt ne premami Modra. Hitro pojdi po vodo. Se strinjam, da če uspemo, smo pri naslednji luni spet zraven. Pa se ja ne bomo dale.
Že tečem…. po vodo.
Pozdrav do jutri,
lp
Modra
Mene sicer že malo zebe…..:)))))))
Vendar bom zdržala! Punce, ne smemo se dat!
LP
Kaj ste face!;-)))))
Jaz sicer nimam problemov s težo(se raje malo zredim kot shujšam),
bi se bilo pa pametno malo očistiti strupov, ampak sem se
pozno spomnila,
ob drugi ludni sem z vami, obljubim!!!!!!
pa zdržte!!!!!
Bi bila katera tako dobra in bi napisala datume, kdaj se hujša po luni? Prosim!
Veliko sreče! ina
Sarah, Sangrija – smo zmagale? Moj odgovor je pozitiven. Brž poročajta še vidve. Če smo – pa tudi če nismo v kompletu zmagale – gremo na četrtkov krajec !
lp
Modra
Uspelo mi je. Sem tako ponosna nase. Kdaj pa je v četrtek krajec?Samo a ni rečeno, da so najbolj efektivne polna luna in mlaj? Danes zjutraj sem bila lažja za kilo in pol. Pa tudi do zdaj sem pojedla samo pol mandarine.
Sem pa imela včeraj okoli 7.30 kar krizo. Zeblo me je, glava me je čudno bolela. Sam sem vztrajala. In sem šla ob 21.05 kar spat. Danes sem pa čisto o.k.
Bravo, Sarah! Res smo face….
Po mojih izkušnjah je postenje ob krajcih prineslo boljši rezultat kasneje pri polni ali prazni luni.
Najvažneje je, da smo začele. Tudi sama moram priznati, da sem bila včeraj že pred tem, da rečem – eh, bom pa raje prihodnjič nadaljevala. Toda le kako bi se potem danes lahko pohvalila, da smo zmagale 🙂
Prilagam link z luninimi menami
http://www.lunin.net/2004/tateden.php
lp
Modra
Tudi jaz sem uspela! Ob 10 zvečer sem že drnjohala. Tehtnica je pokazala -0.5 kg, tako da sem kar zadovoljna. Sicer nimam namena hujšati je pa fajn, da se na tak način telo prečisti.
Bomo drug teden zopet?
Odlično, Sangrija!
Jaz se še nisem tehtala – tega nikoli ne naredim pri prvem postu, ampak potem, ko zares zagrabim.
V četrtek od 7h zjutraj dalje pa spet, kajne?
lp
Modra
Modra in Sara, velja naslednji četrtek!
Ja se strinjam, velja.
Forum je zaprt za komentiranje.