Najdi forum

LUNA

Dekleta, malce z zamudo se čekiram pri lunarnih zadevah, ampak vam moram v poduk povedati, da sem se v petek pregrešila z enim samcatim sladkim kapučinom (v hudi delovni gneči sem pozabila, da je luna!) in naslednji dan kljub disciplini ni bilo nobenega rezultata na tehtnici. Žal. To očitno pomeni, da mora biti človek ortodoksen, kar se posta tiče.

Naslednjič gremo v akcijo v petek ob pol treh. Upam, da bom takrat bom zagrizena.

lp
Modra

Punce, jaz pa sem v petek čutila taaaaaakšnooooooo lakoto. Ne vem kaj mi je bilo. Za malico pojedla sendvič. Za kosilo kanelone s tatarsko in solato. Zvečer sem bila spet nenormalno lačna. Spet večerja. Klinc pa luna.

Ampak, naslednji dan dve kili več. Se pravi, če lahko shujšaš 2 kili potem se lahko tudi zrediš.

Lep dan Lučka

No jaz pa se moram pohvaliti, da sem luno spet prestala uspešno. Res pa ni lahko. V to sem v petek potegnila tudi mamo in sodelavko in obe sta uvihnali. Sodelavka že kar popoldne. Mami si je pa tudi zvečer šla peči jajca.
Tako, da človek mora biti kar trmast, da vztraja. Jaz sem zdaj preživela že 3 lune zaporedoma in v petek mi bo četrta. Mislim pa nadaljevati še dva meseca, ker sem na LUNA NET prebrala, da se nekje po treh mesecih začno poznati tisti pravi rezultati. Upam, da bom tako močna, da zdržim. Smo v petek spet na luni od 14.41 dalje?

Kje pa se dobi koledar luninih men za leto 2004? Jaz bi tudi probala…

Zdaj v petek je pa spet…ali se motim? Kako to izgleda? Jaz bi rada v petek tudi probala. Se res naslednji dan tudi boljše počutiš? Pomagajte mi z nasveti…v petek pa sem tudi jaz zraven!

Lune dobiš na lunin. net, pa v Nedeljskem dnevniku so napisane. Ja v petek je zadnji krajec ob 14.41. Se pravi da ne ješ do sobote do 14.41 V tem času lahko piješ samo vodo, grenko kavo ali nesladkane čaje. Priporočljivo je piti čim več. Drugače sta od krajcev bolj efektivni polna luna in mlaj. Tudi sama sem še bolj sveža v teh stvareh. Do zdaj sem imela 3 zaporedne lune. V petek nameravam imeti četrto. Ne najej se do sitega tik pred začetkom lune in ne nažiraj se takoj, ko jo je konec. Upam, da ti uspe. Moram ti povedati, da enostavno ravno ni. Mene je prva luna zelo zdelala. Bolela me je glava. Samo sem vseeno vztrajala. Druge so bile nekoliko lažje, samo pri meni je lakota vedno prisotna, poskušam se s čim zamotiti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close