Lunca, moram ti povedat
da sem sinoči uporabil tvojo zamisel:
Namerno sem se umil prvi (sicer se po navadi tuširava skupaj) in odšel v kuhinjo na čik.
Ko sem predvideval, da je gotova, sem uletel v kopalnico – bila je že v pižami in se mazala po obrazu s kremo- sem jo pograbil, odnesel v spalnico in dobesedno tresnil na posteljo. Začela sva se divje poljubljati, da nama je zmanjkovalo zraka, se mečkat, pa dobesedno trgati pižamo z nje, celo z zobmi! Pol pa mečkanje, lizanje…. in to verjetno več kot pol ure, ne veš kako me je prosila in vlekla mojga… daj mi tistga k….., znorela bom! In šele ko sva bila že čist hin, sem ji ga zarinil kar malo grobo ter vseskozi s prstom po gumbku, pa z drugo roko za bradavice, jo obrnil še na hrbet, razširil noge in ji grizljal notranje dele kolen (ne vem zakaj jo to tako vzburja). Prav s togoto sem zadrževal in doživljala je orgazem za orgazmom, čist ponorela je. Vseskoz samo joj, joj, joj…, kakšnega k…..imaš dons in to tako naglas, da sem se zbal da otroka ne slišita, pa sem ji parkrat kar blazino pritisnil na obraz..In na koncu sem jo napolnil kot vulkan, čist polno je mela in sva kar tako objeta zaspala.
Zjutraj je blo kot po kosovski bitki- blazine in rjuha na tleh, zraven strgane pižame, postelja popackana, midva pa vsa od sperme, vse se je lepilo… Šele takrat sva šla pod tuš; spraševala me je kaj mi je sinoči bilo, odvrnil sem, da me je metala lunca – in resnično me je, kajti vseskozi sem si zamišljal, da nate****m tebe!!!! Joj, ko bi vedela!
Ampak potem je bil šele štos: opazila je, da je po vratu vsa pogrizena, saj veš pol pa puder, pa pulover z visokim ovratnikom in rekla je, da ne bom več dobu! Sam to je bolj iz trte zvito, saj ga je takoj spet vzela v roke….