Lush kozmetika
Uporabljala sem kroglice za kopanje (sivka), ki so na kopalni kadi pustile barvne sledi, ki sem jih komaj zdrgnila. Po relaksaciji v kadi še temeljito drgnjenje – not my cup of tea. Uporabljala sem tudi njihov peeling za obraz, a je bil pregrob za mojo kožo. S sestavinami se nisem ukvarjala, sem zaupala, da gre za zares naravno kozmetiko.
Če povzamem … preveč denarja za premalo učinka, pa še na kakšno gnilo jajce lahko naletiš.
Jaz uporabljam njihov trdi šampon za lase dolgo traja. Uporbaljam še navadna mila za umivanje rok, kano za lase, pa trdi parfum občasno kupim (tudi traja in traja). Kreme za obraz in telo nisem kupila nikoli, sem pa vzela tisti pudek mki se lako vmeša v kremo ki jo uporabljaš, tako da dobiš tonirano kremo. Jaz sem s tem kar se probala zadovoljna, vem pa da to le ni tako zelo naravno kakor oglašujejo. Je pa res da izgleda primamljivo in zelo lepo diši…
Punce hvala za pomoč. Sem gledala na youtubu kako izdelujejo kozmetiko in resnično izgleda zelo naravno,verjetno odvisno od izdelka. Kolegica mi je rekla da ji je prodajalka v trgovini v Seattlu rekla da je to tako naravno da bi lahko pojedel pa nebi bilo nič narobe(sam verjetno je bilo to mišljeno za kakšne kremice ali maske za obraz,ki so baje zelo sveže in držijo samo 1 mesec).
Me mika ta suhi šampon,ker sem že tudi slišala veliko pohval in da je zelo varčen,tista mala okrogla ploščica baje zadostuje za 4 plastenke navadnega šampona.