lush
včeraj sem dobila nekakšno milo iz te trgovine…in me zanima ali kdo uporablja njihove izdelke..naj bi bili zelo naravni…moje milo vsebuje olivno olje,grenivko koriander.črni ribez…imajo pa še za lase proizvode pa nekakšne srčkane zadeve…sem se sturširala z milom…zelo diši in koža tudi…
trgovino imajo pri magistratu…originalno pa je to firma iz Velike Britanije
Jaz uporabljam kar nekaj njihovih izdelkov:
milo za tuširanje: skinny dip (cela kopica olj, bela čokolada, kokosovo maslo, predvsem pa božanski, zelo nežen vonj olja iz klinčkov – hmmmmm ),
King of the skin: je mešanica banane, avokada, raznih olj, kakavovega masla… je v obliki ploščice. Meni je zelo pomagalo pri pozimi zelo srbeči koži na nogah (pod koleni). Se podrgnem s to ploščico po telesu po tuširanju. Predvsem pa potem koža božansko, nežno diši.
Šamponi v obliki ploščic: so praktični za potovanja, ker so majhni, pa še z embalažo se ne obremenjuje okolja, ker je ni. Pa tudi kar dolgo trajajo.
Mask of magnaminty: maska v kateri je med drugim tudi metino olje, ki sploh v teh zimskih dneh, poskrbi, da se nos hitreje odmaši. Notri je je še cel kup stvari.
Uporabljam tudi enega od deodorantov.
Njihova mila pa tako dišijo, in pa toliko jih je, da se v bistvu sploh ne moreš odločit katerega bi, tako da do sedaj nisem še nobenega sprobala.
Edina napaka teh izdelkov je, da so kar dragi, tako da sem zelo racionalna pri njihovi porabi, potem pa kar gre.
Deodoranti se nahajajo na pultu pred blagajno. Jih je ene 5 ali 6 različnih, ne vem točno. Eni so v taki obliki kot mila (v kosu) in se jih odreže, eni pa so že v obliki malih ploščic. Na njihovi internet strani (www.lush.com) si lahko pogledaš kakšnih vonjav so, pa iz česa so, še bolje pa, če vonjave preveriš v živo :-).
Ploščica King of the skin je locirana (v vsaj bila je tam), kjer so tekoča mila.
Vidim, da se tudi ena druga Zala zanima za Lush, a kljub temu ne bom spreminjala nicka.
No, sama uporabljam že nekaj časa določene proizvode te kozmetike. Mila, šampone v kosu, masažne ploščice,… in sem z njimi zelo zadovoljna.
Zanima pa me, če ima katera izkušnje s kremami za telo : Sympathy for the skin in Dream Cream?!
Z lusha vse rula najboljše so kroglice za v kad jooooj tok diši in sposti…imam pa tudi šampon za lase in balzam – v šamponu je pivo in konjak prou zanimiu lasje so super…krema za obraz za mastno kožo je tudi v redu,najbolj pa so mi fajn masažne ploščice-se kar topi ko pride v stik s toploto in še ne cedi se tako kot različna olja!!Sicer je drago ampak vsaj približno veš kaj daš na telo ..kaj pa ti jaz vem pri lorealu kaj ti pomenijo vsi tisti e-ji in propcilsety ne vem kaj…
Preizkusite!!!