Lusna ali lepa?
Lepa punca pokaže resnični nasmeh vsakim .
Vendar mora biti tudi razjegrana ter poštena do svojega ljubinca .
Ponavadi ko vidim dekle mi zaigra pri srcu tako je lepa in pametna .
KatrinaKatrina, 04.01.2018 ob 14:34
Kaj pomeni ce ti nekdo rece, da si luskana? Fletna?
Kaj je razlika med lepa in pa lusna/fletna?
meni luštna pomeni simpatična, a to lahko tudi prijateljici rečeš ne pomeni, da si zaljubljen, lep ali lepa pa pomoje, da ti je ušeč..
Zame pomeni luštna – lep obraz, ne nujno manekenka v postavo, lahko bolj povprečna postava.
Lepa, lušen obraz, prav tako bolj manekenske mere v postavo, kot model cela
Anonimno 6288, 01.06.2022 ob 16:37
Zame pomeni luštna – lep obraz, ne nujno manekenka v postavo, lahko bolj povprečna postava.
Lepa, lušen obraz, prav tako bolj manekenske mere v postavo, kot model cela
Da si kmetica, po domače…
Zakaj sprašuješ ?
Je zame Severina.. Ima vse, extra lepe obrazne poteze, postavo, karizmo.. Slovenke pa res niso nikoli bile lepe,.. No ja Dremelj a je še kar fejst v živo.
odvisno kako se kdo izraza
Jst sem lušten, Božov , glej nick , mi je lep. Kokoši nepr.
Lušna, lepa je za področje iz kje je sem jaz, enako. Bolj uporabljamo “luštna” kakor lepa.
Fletna, tega ne poznam je in bolj “lj” področje??
Meni aka dolocenu, aja Slovenija, nikdar niso potegnili z musji vred. Edin Avsenik. Vse ostalo je žalost , Tudi z mediji, ki pišejo. Žal RTV zgolj plačujem. Ne muslim oa, da ga bi zaradi razprtije v tri krasne davka, ležerno plačala. Šem itak v srednjem razredu, kjer plačam tudi na račun minimalne, marsikaj! In bi še davčni plačo v plafobe no vz
lušna je da lepo zgledaš ampak ne bi bil s tabo intimen, fletna da govoriš s kmetom al pa da maš obleko k mau več dekolteja pokaže, lepa pa da fajn zgledaš, pa da bi čez čs preveru kaj je pod oblekami.
ni zakaj
Tema je zaprta za komentiranje.