Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika LUST – najdrazji paradajz v Sloveniji

LUST – najdrazji paradajz v Sloveniji

niso prepotovali 1000 in 1000 km. Zato so pa tako dragi.

In v čem je problem? Vsaka trgovina ima na policah tudi cenejšo različico paradižnika na tebi pa je da se odločiš katerega boš kupil.

Glede na to, da nimam vrta, je Lust paradiznik zame prvi izbor. Morda potem, ko bo res sezona naletim se na kakega iz uvoza, ki je tudi okusen.

Lušt je zame najboljša izbira, in zaradi par centov dražje cene, ne bom zaradi tega nič na slabšem. Jedel bom kar mi je dobro, ne kar je poceni, nekvalitetno in ne vem še kaj…

A to je brezplačna reklama?

No, res je okusen, rdeč in pravilno okrogel.
Priporočam.

Res me zanima od kje ideja, da je lušt nekaj posebnega. Glih tko iz rastlinjaka, glih tko šprican. Drag pa, kot da je zlat.

Je iz rastlinjaka in raste na substratu, šprican pa ni.

Iz Prekmurja.
Nekaj posebnega pa je zato, ker ni iz Italije! 😂

Iz Prekmurja.
Nekaj posebnega pa je zato, ker ni iz Italije! 😂
[/quote]

tudi italijanski je dober.
če je kupljen v ltaliji…

Uh, ko mi kdo pripelje kako kilo južno srbskega ali makedonskega. Lušt je plastika brez okusa v primerjavi s tem sočnim, mesnatim, sladkim, temno rdečim paradižnikom. Stane pa dobesedno par centov kila.

Kaj jamras? Kupi cenejšega saj imas možnost izbire.

Lušt ne rase v zemlji, ne na soncu. Čisto umetna proizvodnja v rastlinjaku. Imam pa že raje italjanskega ali španskega, če že makedonskega ni več…


Se strinjam. https://www.lust.si/pridelava
Ni razlika v ceni samo nekaj centov ampak kar konkretna. Jaz sem vajena še tistih časov, ko se paradižnika ni jedlo celo leto ampak šele takrat, ko je dozorel na slovenskih vrtovih in njivah, zato ga še zmeraj jem šele bolj proti poletju. Ta, ki ga prodajajo zdaj, je itak čisto brez okusa in voden, pa naj bo lušt ali kakšen drug.

New Report

Close