Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lux-Factor 4D Hyaluron-hvali Vili Resnik

Lux-Factor 4D Hyaluron-hvali Vili Resnik

Boste kupile to kremo,če Viliju zelo pomaga proti gubam?

POZDRAVLJENI.JAS JZ DSEM JO PRAVKAR KUPLA KREMO,IZ RADOVEDNOSTI,.SEM PRESENECENA NAD NJO,PRVIC SEM SE MAZALA ZVECER IN POTEM ZJUTRAJ,LEPO SE VPIJE V KOZO MALA PORABA IN SE OO VRH VSEGA PO NANOSU KREME JE MOJ OBRAZ GLADEK NA DOTIK .BOM PA SPMLJALA KAKO BO CVEZ MESEC DNI.

Imam veliko gub. To kremo sem prvič kupila že pred časom in v tem času ko jo uporabljam sem se uspešno znebila 500 evrov.

Hehehehe, sočustvujem :))))

Jaz sem pa kupila linijo v Lidlu – Cien Hyaluron 4D – kjer je cena za posamezni izdelek med 2.99 in 5,99 eur. Dnevna, nočna, serum gel in koncentrirane fiale. Top izdelek – res deluje. Sem si naredila zalogo za kakšno leto ali dve – cca 110 eur za vse:)

https://www.beaute-test.com/day-cream-4d-hyaluron-by-cien-lidl.php

1x sem naročila serum za trepalnice, in me drugi dan kličejo iz podjetja da se mi izplača 2 ali 3 stekleničke vzet, ker je potem brezplačna poštnina. Bolj kot ji govorim da bom eno , bolj mi trobi o 3. Tako da sem potem še tisto eno zavrnila. res so tečne. Nikoli več ne naročam pri njih

Ja, “hijene” zavohajo dnar :). Bravo za odločnost. No means No 🙂 Pa so bile še ob tisti biznis za eno stekleničko 🙂 Butare.

Viliju ne pomaga nobena krema več, on je glumac prošlosti, pa če bi še tako bil rad mlad in lep.

Vili bi lahko delal reklamo kvečjemu za Viagro.

Vsi tisti, ki pljuvate po Viliju, se pokažite, ko boste njegovih let, pa da vidimo junake.

New Report

Close