Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lux-Factor/Lux-Cosmetics

Lux-Factor/Lux-Cosmetics

Zanimajo me vaša mnenja in izkušnje z Lux-Factorjevimi produkti. Moja sodelovka prisega na njihovih produktih in mi konstantno govori naj jih preizkusim, ampak sem precej skeptična zaradi cene. Ima kdo kakšne predloge, mnenja ali izkušnje za deliti? Hvala v naprej

Kozmetika je ena izmed tistih stvari, ki ni univerzalno dobra za vse. Nekaterim nek specifičen produkt pomaga, drugim ne. Jaz uporabljam njihov serum za trepalnice in obrvi in mi je res zakon, ampak nikoli ne boš vedela če bo tudi tebi ustrezal, razen če ga boš poskusila. Moja kolegica prisega na Nivea produktih, meni pa povzročijo hudo reakcijo in dobim mozolje, čeprav sem že dolgo nazaj zaključila s pubrtetnimi časi, ko so mozolji normalni.

Prvič slišim

Dobivam skos njihove oglase ampak nikoli nič ne naročim… imam svojo kozmetiko, ki jo imam rada in ne potrebujem nič več

Uporabljam njihovo 4d kremo poleg drugih produktov za nego obraza in nimam nobenih negativnih pripomb. Mi pomaga bolj kot katera druga krema, ki sem jo uporabljala prej. Super ti navlaži kožo, zmanjša izgled gub in ti naredi kožo gladko. Če te še kaj zanima pa mi kar napiši v zs

Od njih sem do sedaj kupila samo nano shock kremo za tetovažo, tako, da ti ne morem povedati glede drugih produktov. Všeč mi je, da je narejena iz naravnih snovi in, da mi ne draži kože. Sklepam, da je tudi pri drugih izdelkih tako

nič posebnega.kremo lahko dobiš dvakrat cenejšo od njihove,ki je 30 evrov.
nima veze a je krema 5-10 evrov ali 30 vazno je,da ti krema vlazi kozo.
zakaj bi dala 30 če dobiš priznano znamko za 10 ali celo manj????
pa še v 1 mescu gre…

Uporabljam njihov serum za trepalnice in obrvi in mi je top. Uporabljam ga samo za trepalnice, ker imam v redu obrvi ampak od kar ga imam, ne uporabljam več maskare

Meni so njihovi izdelki predragi in raje uporabljam cenejše stvari (npr. Alverde ali od Müllerja stvari)

Uporabljam samo njihovo kremo in mi je všeč. Imam zelo občutljivo kožo, zato mi ni problem odšteti malo več denarja za nekaj kar mi pomaga.

Od njih sem do sedaj kupila samo nano shock kremo za tetovažo, tako, da ti ne morem povedati glede drugih produktov. Všeč mi je, da je narejena iz naravnih snovi in, da mi ne draži kože. Sklepam, da je tudi pri drugih izdelkih tako
[/quote]

jap, jaz isto. najprej sm uporabljala tattoo care ampak ni nč naredila in sem zato zamenjala in šla na nano shock

Jaz imam tudi zelo občutljivo kožo in mi nobena krema ne ustreza. Imaš kakšne izkušnje z Garnier SkinActive kremo? Nekaj časa mi je ustrezala potem pa kar na enkrat ne več. Bom poskusila 4D, če smo na istem z občutljivostjo

Kdo?

Uporabljam njihov serum za trepalnice in obrvi in mi je top. Uporabljam ga samo za trepalnice, ker imam v redu obrvi ampak od kar ga imam, ne uporabljam več maskare
[/quote]

Jaz sem pa ravno obratno lol uporabljam ga za samo za obrvi ker imam trepalnice ok

Sem prepričana, da je ta tema precej kontroverzna po forumih, ker imajo ljudje zelo polarna mnenja o njihovih produktih. Največkrat zasledim/slišim, da se ljudje pritožujejo glede cen in raje kupujejo poceni stvari, ki dolgoročno ne naredijo nič za kožo in ji celo škodujejo. Ne pravim, da samo drage kreme učinkujejo, ampak če ti je pomembno, da je produkt naraven, ni testiran na živalih in naredi kar mora, potem ti priporočam njihovo 4 d kremo.

Odlicno napisano!.!! Njihova krema tudi na moji kozi deluje in mi ni problem odsteti denar za nekaj kar deluje

ne poznam

[/quote]

jaz sem na istem… obrvi imam ok ampak serum uporabljam tudi na obrveh, ker ti jih pomaga oblikovati

jap, jaz isto. najprej sm uporabljala tattoo care ampak ni nč naredila in sem zato zamenjala in šla na nano shock
[/quote]

jaz in moj sva oba potetovirana po rokah in nogah in sma isto nadomestila tattoo care z nano care – TC je bila dobra za celjenje, pol pa ni več nč nardila

Jaz imam tudi zelo občutljivo kožo in mi nobena krema ne ustreza. Imaš kakšne izkušnje z Garnier SkinActive kremo? Nekaj časa mi je ustrezala potem pa kar na enkrat ne več. Bom poskusila 4D, če smo na istem z občutljivostjo
[/quote]

Angelica,, jaz sem nekaj časa uporabljala skin active kremo in potem prešaltala na 4-D. Nimam občutljive kože in ti o tem ne morem svetovati,, je pa dobra krema

Ženi sem kupil serum za rojstni dan in ji je všeč. Ga redno uporablja in pravi da je super.

Po pravici povedano se ti bolj splača Caudalie ali morda The Ordinary…..

Sam njihou serum uporabljam in mi je kul. Že prej nisem marala maskar, zdaj mi jih pa hvala bogu ni treba več uporablat

A to res še kdo uporablja??

Men niso bli kul produkti, brez zamere

New Report

Close