Lux-Factor/Lux-Cosmetics
Kozmetika je ena izmed tistih stvari, ki ni univerzalno dobra za vse. Nekaterim nek specifičen produkt pomaga, drugim ne. Jaz uporabljam njihov serum za trepalnice in obrvi in mi je res zakon, ampak nikoli ne boš vedela če bo tudi tebi ustrezal, razen če ga boš poskusila. Moja kolegica prisega na Nivea produktih, meni pa povzročijo hudo reakcijo in dobim mozolje, čeprav sem že dolgo nazaj zaključila s pubrtetnimi časi, ko so mozolji normalni.
Od njih sem do sedaj kupila samo nano shock kremo za tetovažo, tako, da ti ne morem povedati glede drugih produktov. Všeč mi je, da je narejena iz naravnih snovi in, da mi ne draži kože. Sklepam, da je tudi pri drugih izdelkih tako
[/quote]
jap, jaz isto. najprej sm uporabljala tattoo care ampak ni nč naredila in sem zato zamenjala in šla na nano shock
Sem prepričana, da je ta tema precej kontroverzna po forumih, ker imajo ljudje zelo polarna mnenja o njihovih produktih. Največkrat zasledim/slišim, da se ljudje pritožujejo glede cen in raje kupujejo poceni stvari, ki dolgoročno ne naredijo nič za kožo in ji celo škodujejo. Ne pravim, da samo drage kreme učinkujejo, ampak če ti je pomembno, da je produkt naraven, ni testiran na živalih in naredi kar mora, potem ti priporočam njihovo 4 d kremo.
Jaz imam tudi zelo občutljivo kožo in mi nobena krema ne ustreza. Imaš kakšne izkušnje z Garnier SkinActive kremo? Nekaj časa mi je ustrezala potem pa kar na enkrat ne več. Bom poskusila 4D, če smo na istem z občutljivostjo
[/quote]
Angelica,, jaz sem nekaj časa uporabljala skin active kremo in potem prešaltala na 4-D. Nimam občutljive kože in ti o tem ne morem svetovati,, je pa dobra krema