Lux-Factor/Lux-Cosmetics
Sestra je bila nekaj časa precej obsedena z njihovimi produkti, zato sem tudi jaz preizkusila serum. Uporabljala sem ga izključno na trepalnicah, ker so mi izpadale vsakič, ko sem si spirala makeup ter naključno čez dan, kar mi je šlo zelo na živce. Seveda, da ne govorimo o tem, da je izgledalo kot da jih sploh nimam, če nisem nosila maskare. Načeloma ne draži oči in kar hitro lahko vidiš, da so trepalnice opazno gostejše. Če želiš začeti uporabljati njhove stvari ampak ne veš kje začeti, ti definitivno priporočam serum.
Stara sem 53 let ,, že od mladosti kadilka in nikoli nisem uporabljala izdelke za nego kože .. Lahko si predstavljaš ,, kako se mi je postarala koža .. Kakšno leto nazaj sem ,, po priporočilu uporabnice na tem forumu ,, začela uporabljati njihovo štiri d kremo ,, ki je čudovita .. Ne vem ,, če si že dopolnila starost ,, ko se začnejo pojavljati gube ampak ko boš ,, si jo kupi ..
Nimam tattujev in stara sem šele 26, torej ne morem podati svojega mnenja o kremah. Lahko ti samo povem, da njihov serum uporabljam že skoraj dve leti in mi je všeč. Večinoma sem se ličila samo zaradi kratkih trepalnic in podočnjakov, ampak sem z izdelki za nego obraza in lux serumom rešila oba problema. Ne ličim se več, uporabljam samo še te izdelke za trepalnice in nego obraza in je to to
Luksfaktor izdelke uporabljam že kakšno leto in moram reči, da me niso razočarali. Največ uporabljam njihovo 4D kremo proti gubicami, ki jih je ta učinkovito skrila. Krema me je pomladila za nekaj let in se že dolgo nisem počutila tako samozavestno! Priporočam jo vsem, ki se borite proti gubicami na obrazu, ker boste ta boj zagotovo zmagale 🙂
Hvala za spodbudo in priporočilo, Irena. Zaradi odraščanja na obali, sem bila celo življenje izpostavljena soncu, kar se seveda pozna tudi na moji koži. Poskusila sem skoraj že vse kreme iz DM-ja in Tuš drogerije, jih uporabljala najmanj en mesec (ker je tako pisalo na internetu), a brez rezulatov. Si bom naročila to kremo in poskusila, če bom končno našla nekaj učinkovitega.
Odvisno kakšne reštive iščeš iz uporabe kozmetike. Jaz sem imela, zaradi blede kože in svetlih las, vedno težavne samo obrvmi in trepalnicami. Torej, ti za vse njihove stvari ne morem svetovati, ker jih ne uporabljam. Lahko pa rečem, da njihov serum res vreden vsakega centa in, če imaš težave s trepalnicami ali obrvmi, nakupa ne boš obžalovala.
Od njih sem do sedaj kupila samo nano shock kremo za tetovažo, tako, da ti ne morem povedati glede drugih produktov. Všeč mi je, da je narejena iz naravnih snovi in, da mi ne draži kože. Sklepam, da je tudi pri drugih izdelkih tako
[/quote]
Nano shock je res kul krema. Mi je še posebej prav prišla SPF zaščita med poletjem, ko sem se sončila in hitela sem ter tja zaradi službe. Najboljše je, da se hitro upije, tako da sploh ne veš, da jo imaš na sebi.
Lahko jih kontaktiraš in ti bodo povedali. 😀 Jaz sem jih, ker me je na začetku skrbelo, da bo krema škodovala moji zelo občutljivi koži, so mi vse lepo razložili in sem jo nasledni dan naročila. Pri izbiri krem je pa seveda najbolj pomembno kaj iščeš in kakšne morale imaš. Meni to, da ne testirajo na živalih, pomeni več kot javno objavlene sestavine. Nekateri pa toliko nakladajo o sestavinah, ki jih povprečen človek ne razume, prikrivajo pa inhumano testiranje na živalih. 🤷♀️
Lahko jih kontaktiraš in ti bodo povedali. 😀 Jaz sem jih, ker me je na začetku skrbelo, da bo krema škodovala moji zelo občutljivi koži, so mi vse lepo razložili in sem jo nasledni dan naročila. Pri izbiri krem je pa seveda najbolj pomembno kaj iščeš in kakšne morale imaš. Meni to, da ne testirajo na živalih, pomeni več kot javno objavlene sestavine. Nekateri pa toliko nakladajo o sestavinah, ki jih povprečen človek ne razume, prikrivajo pa inhumano testiranje na živalih. 🤷♀️
[/quote]
meni je tud najbolj pomembn da izdelki niso testirani na živalih. ko je nives oresnik prvič objavila njihov serum sem najprej googlala če testirajo na živalih al ne. šele POTEM sem ga naročila. če drugi pravijo da deluje in če ne testirajo na živalih takoj naročim kozmetiko
meni je tud najbolj pomembn da izdelki niso testirani na živalih. ko je nives oresnik prvič objavila njihov serum sem najprej googlala če testirajo na živalih al ne. šele POTEM sem ga naročila. če drugi pravijo da deluje in če ne testirajo na živalih takoj naročim kozmetiko
[/quote]
Ti čisto verjamem, ker je mene za nakup seruma tudi prepričalo to, da ne testirajo na živalih. Že nekaj let nimam v toaletni torbici nobenega izdelka, ki bi bil testiran na živalih in sem zares ponosna na to. :))
Tudi svetovno znane znamke so zapravile veliko denarja za oglaševanje. Prav zato so svetovno znane. Vse kar vidiš na spletu, na televiziji ali v trgovini te pripravlja na nakup tudi če misliš, da te ne – še posebej s temi “razvili dermatologi” zankami. Zato je meni pomembno, da ni testirano na živalih (glede tega ne smejo lagati) in da izdelki res delujejo. Sklepam, da je zato takšna popularnost okoli tudi moje najljubše 4D kreme.
Testiranje kozmetičnih izdelkov je po zakonu v itak EU prepovedano in tudi vsi kozmetični izdelki, ki so na evropskem tržišču, niso testirani na živalih. Tako da oglaševat kremco, da ni testirana na živalih, je izredno slaba reklama. Žal veliko potrošnic tega ne ve.
Super, da si našla kremco, ki ti ustreza. Jaz imam občutljivo kožo in sem pri izbiri krem zelo previdna. Trenutno uporabljam znamko Gallinee in mi zelo paše, pa še rdečico sem si zmanjšala.
Poznam kar nekaj primerov znamk, ki testirajo na živalih in se njihove izelke lahko kupi tudi v Sloveniji. Npr. Biotherm, Colgate, Garnier, Gillette, Head & Shoulders, Herbal Essences, L’Occitane, L’Oréal, MAC, Nivea, Old Spice, itd. Pred nakupom izdelkov vedno pogledam na crueltyfreekitty.com, od kar sem prešla na cruetly free življenje. 🙂 Zato se mi zdi promoviranje, da Lux Factor izdelki – še posebej krema – niso testirani na živalih povsem super.