lux – Factor….podaljšane trepanice
Zanima me ali je katera uporabljala in kakšne izkušnje ima s serumom za podaljšanje trepalnic Lux Factor, ki ga na spletu ogalšuje tako Iris Mulej, kot Kulajeva in še marsikatera znana slovenka….Ja, zavedam se, da so plačane za reklamiranje in prav zato me zanima ali je katera med vami uporabljala ta serum ali katerega drugega. Ste opazile razliko? Ali je delovalo? Ali so vam po prenehanju uporabe trepalnice bile enake velikosti, kot pred uporabo?
Hvala na odgovrih
Lep pozdrav
Ja, jaz sem. Trepalnice so dobesedno pobezljale, tako da sem nekaj tednov na enem očesu imela kar težavo, ker se še niso uspele naravno uvihat navzgor, sicer s časoma so se. V debelini nisem opazila neke razlike, zelo zelo pa v dožini in gostoti. Seveda se po prenehanju počasi stanje vrne v predstanje (to navajajo tudi oni), je pa za vzdrževanje želenega stanja dovolj par nanosov tedensko.
Jaz sem drugač že pisala na eni drugi temi ker sem tud sama iskala prej kak komentar o tem serumu, sam sem se pol odločila in ga kupla. Sam jaz ga še kar uporabljam vsak dan, a mislite, da je s tem kej narobe?
Zanimivo pa da so se tebi zeloefektivno, trepalnice predvsm podaljašale in zgostile, jaz pa vidim da so prav debelejše in močnejše. Zelo fajn zgledajo tud brez maskare.
zeloefektivno in marjetica marjetka, glede na to, da sta že sprobali ta serum, a kaj vesta, če je dejansko res primeren za bolj občutljive oči? Na njihovi spletni strani sem sicer videla, da je klinično preizkušeno itd., ampak si ne upam sprobat ker se mi oči veliko solzijo, pa se bojim, da bi prišlo do kakšne reakcije.. hvala že vnaprj
jaz imam sicer precej občutljive oči, pa nisem imela nobene reakcije.. uporabljam ga že več kot eno leto, pa nikoli do sedaj nobenega problema. 🙂 to j kot pri vsaki drugi stvari…nekomu odgovarja nekaj, drugemu drugo. če si res želiš sprobati, kupi za začetek samo 1 embalažo seruma, če ti bo odgovarjal pa pač nadaljuj s terapijo.
Jaaaa še uporabljam in sem ful zadovoljna! Trepalnice so kot nove in maskaro uporabljam samo kdaj, ko grem zvečer ven ali če je kakšna posebna priložnost. Oči so se takoj navadile na serum in ni bilo nobenih zapletov glede občutljivosti.. Zdaj so daljše in temnejše, res ne morem verjeti, kako super deluje serum 🙂 Sestrična je tudi zadovoljna, tako da še vedno skupaj naročava, se nama splača 🙂
No, super, me veseli! Ja, če nekaj deluje in pomaga, se ne menja, a ne? 🙂 Ti maš še super deal s sestrično, jaz pa ponavadi počakam na kakšno akcijo, se vedno kaj najde. Zdaj ko že toliko časa uporabljam, itak ne rabim vsak dan uporabljati, tako da mi zdrži dlje in prišparam 🙂 Fajn bodi in lep dan vsem.
Prvič slišim za tole… to ni prav podaljševanje trepalnic ko ti jih “doštuka” kozmetičarka? Ga lahko uporabljaš sam doma? Želim si malo gostejših in daljših trepalnich, ampak to podeljaševanje se mi je vedno zdelo preveč ekstremno in slišala sem, da kar poškoduje trepalnice. Serum se pravi, se pa namaže na trepalnice? V kolikem času so vidni rezultati? Hvala.
Neee, to ni podaljševanje trepalnic kot pri kozmetičarki. Gre za serum, ki si ga vsak dan namežeš na trepalnice (lahko tudi na obrvi). Ob redni uporabi lahko že čez nekaj tednov vidiš razliko, trepalnice manj izpadajo, so temnejše, daljše in gostejše. Za razliko od podaljševanja trepalnic, jih to nič ne poškoduje in tudi ne draži oči. Več info pa najdeš na spletu.
Ej ja se res splača redno in dosledno uporabljat serum. Zdaj sta minila dva meseca odkar uporabljam Lux-Factor serum in sem noro zadovoljna! Se že opazi, da so trepalnice temnejše, ne izpadajo več toliko in so gostejše. U glavnem, izgledajo super in sem zelo pozitivno presenečena nad rezultati, tako da ga bom še naprej pridno uporabljala. 🙂