Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style lux-factor serum proti izpadanju las

lux-factor serum proti izpadanju las

Zanima me, če je lux-factor v spreju res kaj vreden proti izpadanju las. Hvala

Jaz ga uporabljam že 4 mesece in sem zadovoljen z učinkom. Prej sem imel precejšnje težave s plešavostjo. Lasje so mi izpadali po celi glavi, na čelu in ob straneh so bili tako redki, da se je videlo že lasišče. Sprobal sem ogromno izdelkov – od poceni do dražjih, ampak ni bilo nič. En kolega mi je priporočil ta lux-factor serum in sem ga kupil, da preizkusim. Lasje so se popravili, so močnejši in gostejši. Ni več takega izpadanja las in opažam, da rastejo novi lasje. Zdaj bom kar nadaljeval z uporabo, ker mi ta serum odgovarja.

Hvala za pojasnilo. Samo jaz sem še vedno skeptičen, ker ni nobenih povratnik informacij glede
učinka, razen Resnika, Rijavca, pa še dveh. Niti ne znajo povedati v kolikih procentih je pričakovati izboljšanje.
Še 1X hvala za tvoje izkušnje.

Saj veš, take ocene so ponavadi kar nehvaležne, ker je težko oceniti % in hkrati ni nujjno, da bo enako držalo za druge. Zdaj če se potrudim, bi rekel, da je pri meni nekje 35% izboljšanje – nekaj od tega so seveda novi lasje, kjer jih prej ni bilo, in močnejši moji lasje, ki tudi manj izpadajo. Nekako si predstavljam, da bom čez čas prišel na kaj višji %. Ampak že zdaj sem kar presenečen, da je bil serum tako učinkovit – ker začel sem ga uporabljat z enakim skepticizmom, kot ti, nisem niti vedel, kaj sploh lahko pričakujem in kaj ne.

Najlepša hvala za iskrenost. A si ti vedno opereš glavo, ali zmočiš preden daš serum na glavo. Če tako praviš, ga bom tudi jaz naročil, če ne bo nič, pa ne bo nič Tudi jaz sem že poizkusil nekaj dragih preparatov, tudi minoksidil, pa mi je zelo izsušil lasišče. Tebi verjamem, ker nisi obremenjen z rezultati, drugače je na speltni strani lux-factorja, ko gledam te slike je nemogoče, da bi tako zrasli lasje. Tu je bila izvedeno kaka transplantacija. Če bi bil tak rezultat, bi pokupili vse v sekundi. Ne vem, zakaj so tako skrivnostni, ne povejo, katera firma to prodaja, niti v Franciji ni spletne strani. Zato sem jaz bolj skeptik. Samo tisto št. tel. imajo in nič drugega. pa lep pozdrav.

Spoštovani, prosim za vaš komentar. V začetku agusta letos sem si poškodoval nogo.
Dg: fraktura fibule distalis. Dobil sem mavec za teden dni in kasneje še hodilni škorenj za 5 tednov.
včeraj 23.9. sem odstanil mavec. Kirurg m i je dal navodila, da 2 tedna kopam nogo v hladni vodi,
ter kasneje FZ. Noga pa m e boli kot na začetku, ko sem jo poškodoval. Je otečena in zelo boli.
Prosim za nasvet, kako dolgo bo to trajalo, kda je bom lahko vrnil na delo, ne delam v pisarni.
In kdaj se bom lahko začel ukvarjati z rekreacijo. Hoja, tek..

Macagoj, jaz ponavadi hodim zvečer pod tuš, tako da si po tuširanju našpricam še LuxFactor serum gor. Zjutraj pa kar tako brez umivanja las ali brez da si zmočim, samo nanesem serum. Hja, kaj jaz vem, kakšne so tam fotografije. Lahko samo povem, da pri meni deluje, ampak ne smeš pričakovati čudežev, ker teh enostavno ni.
A si slučajno klical na tisto telefonski, si izvedel kaj več? Zdaj še mene malo bolj firbec matra, kdo ima to. Sem pa videl, da se je firma razširila še na Hrvaško, tako da jim očitno kar gre biznis.

Pa kaj vam ni jasno?! Takoj ko vam izpade 5 las hitite v lekarno in naročate ta luxfactor. A ne vidite da hočejo samo vaš denar?! Naj mi nekdo najde eno realno fotko da to res deluje, a ne vidite da so samo neke zvezde, ki itak predstavljajo to znamko. Saj so po celem internetu že… Ne morm verjet, Einstein je imel čisto prav o dveh neskončnih stvareh.

Dude, calm down. Nihče te ne sili nič uporabljati. Pač ti ni do tega in ok, vsak ima mnenje zase in se odloča za sebe. Jaz sem se recimo dolgo časa upiral takih izdelkom, vedno sem govoril da se bom zabril ko mi bodo začeli izpadati lase, hahaha.
Potem sem v eni nagradni igri na FB en tak serum proti izpadanju las zadel (ne bom delal reklame, itak ni važno) in sem pač probal. Pa sem spremenil mnenje ker je bilo drugače, ker je delovalo. Zato pravim, vsak naj se zase odloči. Dost je te negative na internetu, ni treba vsem morit, če mislijo drugače. 

Peace!

Sam uporabljam lux faktor že nekaj mesecev, večjega uspeha ne opažam, moram pa priznat, da so na dolečnih mestih lasi dobili malo na površini. Ravno premišljujem, če bom šel še v nakup, kajti 85€ /mesec ni malo za upanje v boljše čase.
Kot tudi vi pravite, sam ugotavljam, da firma Lux Factor nima nobene podružnice na svetovni ravni pod tem imenom. Danes sem na netu iskal ime Marie Louise, ki naj bi bila regionalna direktorica Lux Factorja, podpisana na vsakem zahvalnem pismu pri naročilu a njeno ime google v pozevavi z L.F. ne pozna.
Nebi rad bil pameten a mislim, da so naši pevci sodelujoči v reklami ter pop tv v oglasnem sporočilom omenjene blagovne znamke dobro plačani..
Peverite še sami.

A je kej na tem? Jst sm ga dubu za nou let od punce, sam nism še začeu uporablat. A je ful kompliciran za uporabo? Gdaj se pa kej vidjo rezultatio?

Tako, serum sem kupil, uporabljam ga že skoraj tri mesece, pa ne vidim kakih rezultatov.
Sem si kar mislil, da bi bilo prelepo, da bi si samo 2-3 x pošprical po glavi in bi bilo konec
izpadanja las. Ima morda kdo bolj pozitivne rezultate??? Hvala Poklical sem tudi tisto farmacevtko
ki dela reklamo, pa mi ni vedela kaj veliko povedati. Tako….

Meni lux factor tudi nič ni pomagal! Probal sem že milijon teh stvari. Za novo leto sem dobil od punce za darilo vivese senso duo in je sprememba. Morda tudi tebi bo pomagalo!

Takole, čas je, da napišem, kako v resnici je z tem serumom. uporabljal sem ga cca 3 mesece, rezultati pa nobeni. dobil sem povrhu še seboreični dematis, moral sem k zdravniku, zaradi velike iritracije lasišča. Prelepo bi bilo, da bi ti 3 pritiski zj. in zv. povrnili lase. To je utopija.
Tudi slike so prirejene, pravtako tudi izjave nekaterih uporabnikov, kateri pa so verjetno mastno plačani za to. O serumu mi ni znala dosti kaj povedati niti farmacevtka, ki serum reklamira, bila je previdna in ni izjavila to , kar piše na internetu. Google ne zazna nobene firme, ne imena direktorice, ki je podpisana na zahvalenm naročilu. Pravtako so skrivnostni pri naročilu, na voljo je samo ena oseba na brezpl. tel. številki. Več ne vedo povedati, od kod ga uvažajo, kje v EU ga proizvajajo. To sem napisal z namenom, pa rešim še katerega uporabnika, da si ne pokvari lasišča, ter da si privarčuje denar, serum ni poceni. Res pa je, da sem dobil vrnjen denar, ker sem serum vrnil. Skoraj 100 % pa trdim, da ta serum ne daje rezultatov, kot obljublajo, več je škode z njim. Ni ga za dobit na e-bayu, nikjer drugje kot na tej
brezplačni tel. številki, ista pesem je tudi na hrvaškem, kjer pa se prodaja tudi verjetno konča.
Premislite in pazite na svoje lase.
lp

hvala za pojasnilo…da se še kdo ne napizdi

Sam sem se lani junija odločil za “lux-facorproti izpadanju las”. Po treh mesecih redne uporabe,kaj pa vem ampak stanje na mojem lasišču ne da je bilo bolje ampak je izgledalo bolje,vsaj lasje so bili gostejši in so prekrili golo lasišče. Po treh mesecih ga nisem uporabljal nasledje tri mesece,ker je 89 eur le prevelik finačni zalogaj. Letos januarja sem se odloćil za ponovni poizkus a kar se mi sedaj dogaja je popolma katastrofa. Po vnosu tega seruma me lasišče tako srbi da bi si najraje populil vse preostale lase. Kot je že nekdo napisal pred mano,očitno je ta serum zelo poškodoval lasišče. Naj se gredo solit,očitno je vse res samo molzenje denarja od ubogih ljudi ki se prijemajo vsake rešilne bilke. Dokončno sem opravil s tem več kot sumljivim serumom in bom raje probal naravno metodo,kot je uživanje neoluščenega prosa nasledne tri mesece. Baje so rezultati precej boljši saj tako pravi precej ljudi. Tisti ki vam serum pomaga,če vam res,svaka vam čast ,a iz mojih izkušenj povzroča hudo škodo.

Sem ravno naletel na tole temo, pa vam moram povedat še svojo izkušnjo..
Jaz osebno nisem imel niti enkrat nobene srbečice ali karkoli podobnega, sem s serumom izredno zadovoljen. res je, da mi lasje niso kar naenkrat čudežno zrasli, ampak sem pa opazil kar precejšnjo razliko. gospod macegoj ali je možno, da niste dobro prebrali navodil? ker jaz sem si pred vsakim nanosom opral glavo in dobro posušil, pa nisem imel nobenih problemov. verjamem pa tudi, da se vsak posameznik na določene sestavine odziva drugače.
Želim vam vse dobro, Boris

Boris umiri se in ne delaj reklame, tudi tebe plačajo???? Ta serum je eno veliko sranje, s katerim je nekdo od nas siromakov lepo zaslužil. Tista punca, ki to prodaja na 080… pojma nima o ničemer, če jo kaj več vprašaš, pa reče, da ji šef ne dovoli, haloo. V kateri evropski državi pa še prodajajo to sranje??? razen Hrvaška. Gospa Šurbek-farmacevtka, pa tudi nič noče povedati, saj tudi nima kaj. Samo poglejte slike, to je nemogoče, kaj prikazujejo. Pa poglejte svoje glave po 3 mesečni uporabi. NIč in spet nič. Razen iritracije lasišča.

Ne kupujte tega sranja fantje, škoda denarja pa las.

Zakaj se pa sedaj spravljate na mene? Nobene reklame ne delam, ne vem zakaj bi jo. Videl sem to temo in ker si spraševal po izkušnjah, sem ti jo povedal. Za nikogar nisem jamčil da bo serum deloval, povedal sem, kar vem. Lp

Kako nisi ti jamčil??? Delaš pol reklamo za lux factor očitno. Ne zavajaj ubogih ljudi,
umiri se, Meni je sedaj itak vseeno, škoda se mi zdi ubogih fantov, ki bodo še šli skozi pekel, kot sem sam. Fantje ne nasedat!!!!!!

Poglejte, nikogar nisem prepričeval, naj kupi serum. tudi nisem se prišel sem kregat, povedal sem samo osebno izkušnjo, ki je bila pač pozitivna. Lp

ok povedal si svojo izkušnjo, nobeden se ne krega, kot sem napisal, mi je žal fantov, da mečejo skozi okno denar, ki ga ni veliko, povrhu pa ne dobijo nišesar, ampak res ničesar, le uničijo si lahko lase.

Meni lux factor nič ni pomagal, nobene spremembe ni bilo…..vendar sem poskusila še en tak izdelek, imenuje se vivese senso duo in z njem sem dosegla željene rezultate

Jaz sem uporabljal serum 2 mesece učinka ni bilo nobenega, lasišče me je srbelo za popizdit, prav koža se mi je začela luščiti iz glave. Držal sem se vseh navodil. Serum sem vrgel v smeti, in ko me je tista gospa poklicala čez en mesec sem jo poslov nekam. Ne kupovat tega sranja, škoda dnarja, škoda časa. Zdej sem se zabril po celi glavi in življenje teče dlje. Prej kot se sprijazniš s tem bolje je.

Lp

New Report

Close