lyconet my world
Zadnjič sem gledala film Tinder Swindler. Film je izšel leta 2022. Zanj sem slišala na poročilih oziroma v medijih. Nisem se poglabljala za kaj se gre. Potem pa mi je bilo dolgčas in sem izbrala ta film za pogledat. V prvih treh minutah ženska pokaže navdušenje nad tem, da tipu na profilu piše bogataš. In seveda vse te glamurozne slikce zraven. Ženska nekaj začne razlagat v smislu, to je to, s takšnim moškim želim ljubezen. Kaj je v resnici želela? Bogataša, luksuz. Saj je sama povedala, da se ni znašla na razkošnih večerjah s kaviarjem, da ji je bilo vse to novo in drug svet.
Na koncu filma so napisi, da je bil tip 5 mesecev v zaporu. 5 mesecev! In da ženske še danes odplačujejo dolgove. Tip pa je že na drugih zmenkih, kazalo ga je z eno žensko, kako sta bila na panoramskem izletu s helikopterjem.
Tko da, good luck pri tožbi.
ponzi, 06.05.2025 ob 21:59
prosim dajte kontakt kdor se je opekel oziroma so ga nategnili nategumi v ljubljani ko delajo za lyconet my world.
te ljudje morajo odgovarjat, prosim kontakt kdor se je isto opekel s tem gremo v skupno tožbo in zahtevamo denar nazaj.
tudi lahko osebno tožba proti bini sajovic
hvala
Kje so vsi ti ljudje ki nasedajo tem bedarijam? Jaz v živo ne poznam nikogar ki bi vlagal v te piramidne sheme.