Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lyconet my world

lyconet my world

prosim dajte kontakt kdor se je opekel oziroma so ga nategnili nategumi v ljubljani ko delajo za lyconet my world.

te ljudje morajo odgovarjat, prosim kontakt kdor se je isto opekel s tem gremo v skupno tožbo in zahtevamo denar nazaj.

tudi lahko osebno tožba proti bini sajovic

hvala

Zadnjič sem gledala film Tinder Swindler. Film je izšel leta 2022. Zanj sem slišala na poročilih oziroma v medijih. Nisem se poglabljala za kaj se gre. Potem pa mi je bilo dolgčas in sem izbrala ta film za pogledat. V prvih treh minutah ženska pokaže navdušenje nad tem, da tipu na profilu piše bogataš. In seveda vse te glamurozne slikce zraven. Ženska nekaj začne razlagat v smislu, to je to, s takšnim moškim želim ljubezen. Kaj je v resnici želela? Bogataša, luksuz. Saj je sama povedala, da se ni znašla na razkošnih večerjah s kaviarjem, da ji je bilo vse to novo in drug svet.

Na koncu filma so napisi, da je bil tip 5 mesecev v zaporu. 5 mesecev! In da ženske še danes odplačujejo dolgove. Tip pa je že na drugih zmenkih, kazalo ga je z eno žensko, kako sta bila na panoramskem izletu s helikopterjem.

Tko da, good luck pri tožbi.

Odgovor na objavo uporabnika
ponzi, 06.05.2025 ob 21:59

prosim dajte kontakt kdor se je opekel oziroma so ga nategnili nategumi v ljubljani ko delajo za lyconet my world.

te ljudje morajo odgovarjat, prosim kontakt kdor se je isto opekel s tem gremo v skupno tožbo in zahtevamo denar nazaj.

tudi lahko osebno tožba proti bini sajovic

hvala

Kje so vsi ti ljudje ki nasedajo tem bedarijam? Jaz v živo ne poznam nikogar ki bi vlagal v te piramidne sheme.

New Report

Close