Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lyoness kartica

Lyoness kartica

Men je frend pokazal na mobitelu zadnjič, da so mu ta mesec prek Lyonessa nakazal 2000 eur. Fake SMS ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ok, sej ni lih frend, lih zato ciljam na to, da bučke prodaja…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

če bi ti na svoji e-banki pokazal to nakazilo bi bilo cca 75% res.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

če bi ti na svoji e-banki pokazal to nakazilo bi bilo cca 75% res.[/quote]

Teoretično je sicer možno. Ampak potem je moral tudi veliko zapravljat. 🙂 Da bi imel pod sabo same velike zapravljivce, nekako dvomim. Možno je tudi, da je za “promocijske” namene malo sleparil.

Mene ta kartica ne zanima, ker ne zahajam v trgovine ali k drugim ponudnikom, ki so vključeni v ta sistem. In običajno stvari, ki jih oni nudijo, dobim ali veliko ceneje ali pa boljše kvalitete drugje, torej prihranim ali zaslužim, stvar percepcije, več.
Pri tistih poundnikih , ki so med njimi zame uporabni, pa gre za drugačne nakupe in popuste , “na firmo”, tako da zadeva spet ne pride v poštev.
Za varčevanje sem dovolj samodisciplinirana in ne potrebujem posebne kartice, da bi se mi nalagal “privarčevani” denar, ki ni nič drugega kot posledica zapravljanja. Da bi nabirala ljudi, da se vključijo v to, mi pa na konec pameti ne pride.

Edina kartica, ki jo jaz uporabljam v trgovinah s hrano, je kartica v trgovini Leclerc, ki je po novem uporabna tudi v Mariboru in drugod po Evropi. Popusti, ki jih nudijo na posamezne artikle, znašajo občutno več kot 1 ali 2 % in če veš, da boš naslednjič ponovno nakupoval hrano v tej trgovini, se ti to veliko bolj splača kot Lyoness kartica. Ob torkih imajo pri nakupu nad 50 evrov še dodatni 5% popust na celoten nakup. Tako da mi na konec pameti ne pride, da bi na silo drugje lovila tiste procente na Lyoness kartico. Mercator in Spar kartice nimam, ker sem tam bolj poredko. V Lidlu nisem še nikoli kupovala niti ne mislim. Včasih grem v Hofer, ker imajo ene fajn bio izdelke in jogurte in ker ga imam blizu. Mogoče bi bilo drugače, če ne bi živela v Ljubljani.
Jaz sem tiste vrste potrošnik, ki bi z Lyoness kartico na koncu v primerjavi s sedanjo potrošnjo veliko več zapravil. Tisti zaslužek bi bil zame v resnici izguba. Saj mogoče je tako še pri kom, jim je pa očitno všeč tisti lažni občutek, da so nekaj zaslužili. Če bi vsi s tem zaslužili še več kot eno plačo, se te kartice ne bi nihče branil. Resnica glede tega je pa verjetno bolj kilava. Tisti cenovno zelo konkurenčni ponudniki se itak ne bodo nikoli vključili v ta sistem. Če bi se, bi pa sistem itak razpadel.

Joj kok boste nekateri jokal oz se tepli po glavi ko boste ugotovili kaj ste lahko imeli v rokah in takrat tega ne boste več meli 🙂

Me pa zanima koliko od vas dejansko pozna sistem lyoness kartice da tak bedarije pišete???

Drugače mi pa povjete eno kartico pri kateri dobiš denar nazaj in je mednarodna, mendbranžna??

Aja piramidalni sistem je zakonsko prepovedan, in mrežni marketing je pa povsod po svetu je del gospodarstva.

Drugače je 36.000 podjetji ki sodeluje z Lyonessom, in 3milijone članov.

Toliko za info tisti ki imate lyoness kartico in koristite ugodnosti se da mobitel kupiti na simobilovi polovalnici in od tega 6% rabata nazaj.

Je pa razlika kot je ena omenil delati lyoness in delati za lyoness

Je pa znana slovenska foušija in to bo slovenijo pokopalo.ž

Dragi moje državljani slovenije malo se bolj poglobite v spoznanje nekega podjetja kot nekaj na pamet pisat.

Ljudje, malo pomislite.. Lyoness sodeluje na svetovnem nivoju z že največjimi koncerni, kot so OMV, SPAR, SHELL, MCDONALD, TAMOIL, MULLER, KONZUM, TOTAL, EBAY, AMAZON…. IN OD NOVEMBRA 2014 SE PRIDRUŽI MASTERCARD.
Pa mi vi povejte ali so lastniki teh podjetij vsaj malo pametni. Zakaj bi podpisali pogodbo z nekaj kar ni verodostojno.
Zakaj ima v Sloveniji brezplačno Lyoness kartico že 125.000 ljudi (6 % Slovencev) ali pa 4,000.000 ljudi na svetu.
Zakaj je na svetu že preko 40.000 partnerskih podjetij, kjer lahko pokažee kartico?
Zakaj ima Lyoness svojo televizijo, fondacije, revijo, certifikate (IQnet, ISO.. )?
Zakaj je že prisoten na vseh kontinentih in se dnevno vpiše par tisoč članov?
Zakaj je v Mariboru pisarna Lyoness za pomoč uporabnikom?
Denar ki vam ga trgovci dajo je vaš in se vam nakaže na vaš bančni račun ali pa na dobroimetje. Ko doseže vsaj 10€.
Ali smo vsi mi neumni, ker ednino kar hočemo je le privarčevati oz. zaslužiti pri svojih vsakdanjih nakupih?
V Lyonessu ni investicij, je le nakupovanje oz. možnost da narediš predplačilo za svoje bodoče nakupe, ki jih porabiš preprosto z opcijo Re-Cash. 1 kartico, ki združuje več trgovcev po celem svetu.
Lyoness vam za priporočanje kartice naprej da prijateljski bonus. 0,5% od nakupa člana gre iz trgovčevega žepa v vaš žep. Zakaj? Ker ste temu trgovcu zvišali prodaja. Zato!
Malo se zamislite. Ne pišite nič slabega o tej kartici, če pa je že kdo tako pogumen pa naj to naredi javno, pa se še podpiše.
Skratka za vse dodatne informacije sem Vam na voljo. pišite na mail! Pozor! Samo resni! 🙂 vidkristan@gmail.com

Jaooooo Vid Kristjan, smiliš se mi…………….

Ne poznam zato prosim če mi jo lahko vpišite .

Jože imaš že kartico?

carlos-m
Re: Lyoness kartica
14.09.14 15:51
Jaooooo Vid Kristjan, smiliš se mi…………….

Carlos-m, to kar je Vid Kristan omenil si ni nekdo izmislil in da so to dejstva. Dnevno pri Lyonessu naraste število uporabnikov za cirka 5000-6000 ljudi. In potem nastopi vprašanje, ali je to res NATEG. Če imate odpor do podjetja, ki raste nenormalno, in je preverjeno, potem ne pišite neumnih komentarjev.
Če pa že mislite delat poslovno škodo podjetju z 1200 zaposlenimi in 40.000 trgovcem, pa se spodaj podpišite.
lp.

Mislim ta kartica…sem jo imela, ker sem kolegici naredila uslugo in še zato, ker me je dejansko zanimalo. Pustimo to, da je ta kolegica za vsakega novega plačala nekaj €, da se je včlanil (zakaj že?). No in potem je šlo takole…vnaprej si kupil, dal keš recimo za Mueller, OMV, Spar. Če rečem, da sem pri vseh skupaj vzela za 400€, ta denar nisem takoj porabila, ampak skozi določeno obdobje. Torej sem jih kreditirala, da so oni lahko plemenitili denar naprej. Ko si recimo nekaj zapravil v Muellerju, si dobil le 3% popust (kar je itak že običaj), ostali delež (ne vem več koliko že) je vzel Mueller. Poleg tega si moral vedno imeti s sabo te kartice ali včasih še bone, kar je bilo ful moteče. Sama piramide nisem gradila naprej, torej nisem imela nobenega “profita”. Tistih 5 al 10€ se pa zelo počasi nabira. Meni je bilo to v breme, brez dodane vrednosti.

Dragi moji

Vsi tisti, ki pišete slabo o Lyoness-u predvidevam, da še niste preizkusili, ste bili kdaj izigrani ali pač nimate kaj pametnejšega za početi.

Zadeva je povsem preprosta.

Marketinška sredstva trgovci raje usmerjajo v učinkovit marketing, zato pa je sodelujočih podjetij iz dneva v dan več. Na nas pa je koliko od teh sredstev želimo vzeti. Lahko vzamemo le del skozi svoje nakupe nekaj privarčujemo, lahko se hobi angažiramo in kakšen euro zato prejemamo konstantno, ker je vezano na nakupe, le to smo počeli in vedno bomo počeli, lahko pa izkoristimo trenutek oddaje in se resneje posvetimo poslu.

Nekateri pač bodo, nekateri pa nikoli izkoristili. Se pa sprašujem zakaj potem uporabljate mobitel, še nekaj deset let nazaj je bila to popolna neumnost, danes pa…..

Vsekakor vas prosim, da preden pišete neumnosti si raje poglejte zakonodajo, namreč lahko sebi resno škodite in to vsekakor ni ok. Če pa s tem škodite še drugim, ki v tej državi in drugje po svetu lahko zaradi nekaj eur v denarnici preživijo, je pa res žalostno, da obstajate in pravijo, da za vsako “žlehtno” rit vedno šiba raste, ne pozabite tega nikoli..

Vsekakor pa se vsem tistim, ki uporabljate zahvaljujem, ketr istočasno pomagate otrokom in družinam v stiski (pozor ne iz svoje denarnice ampak od sredstev, ki jih je trgovec namenil učinkovitemu marketingu).

več na http://www.lyoness.tv in se sami prepričajte oz. na http://www.lyoness-cff.org/

Vsekakor želim vsem lep dan/teden/mesec/leto/življenje in ne pozabite:
“če že ne morete pomagati, tudi ne škodujte zaradi nevednosti in neznanja ali nevoščljivosti”

http://www.mylyconet.com/brankoburja/

Goldfish, Lyoness zaradi certifikatov ki jih ima ne sme s tvojim denarjem početi nič. Ko si kupiš bone je denar tvoj za potrošnjo pri trgovcu. Prosim da v svoje dobro ne govoriš na spletu da je Lyoness piramida. 🙂 (poziitivno mislim :). Ker verjemi takoj ko človek reče da je Lyoness piramida je s tem oškodoval tisoče podjetij kot poslovno škodo. In če te dobi kak OMV v tožbo.. ajajaj
Če hočeš v življenju kaj narediti, če nočeš 40 let vsak dan zgodaj vstajat, če so tvoje sanje dober avto ali pa potovanje. razumi da če se odločiš da sodelujeva ti bom pomagal po svojih najboljših močeh in to kar rečem tudi naredim.
Ker poglej, koliko kej varčuješ na mesec, izračunaj če bo to dovolj v 10 letih da si kupiš tisto hišo, tisti avto za nevem 200,000€, greš na tisto potovanje itd itd. Kepica sladoleda je bila včasih 60sit zdej je 2€, liter bencina je bil včasih 0,20€ zdej bo 2€. Plače pa vsak mesec nižje. Kaj pa penzija?
Če te zanima me brez problema kontakriraj na gmail 🙂 vidkristan@gmail.com in bova uskladila čas.. LP

Hvala Vid Kristan, ampak me ne zanima. Vem zakaj sem 19 let hodila v šolo. Glede piramide si pa preberi na internetu. Če nekdo dobi 6 novih članov in le-ti vsak še po recimo 5 novih, ne more biti zgolj sestavljanka. Gre za sam sistem, tako kot imaš po podjetjih hierarhično razporejeno. Seveda pa lahko uporabiš drug izraz, če te beseda piramida tako vznemiri.

Nekaj je dejstvo: podjetjem, ki se v svojih “marketinškhi” prijemih poslužujejo bolj ali manj prikritih groženj v primeru negativnih kritik uporabnikov njihovih storitev ali artiklov, se bom vedno na daleč ognil.

Dragi moji

Vsi tisti, ki pišete slabo o Lyoness-u predvidevam, da še niste preizkusili, ste bili kdaj izigrani ali pač nimate kaj pametnejšega za početi.

Zadeva je povsem preprosta.

Marketinška sredstva trgovci raje usmerjajo v učinkovit marketing, zato pa je sodelujočih podjetij iz dneva v dan več. Na nas pa je koliko od teh sredstev želimo vzeti. Lahko vzamemo le del skozi svoje nakupe nekaj privarčujemo, lahko se hobi angažiramo in kakšen euro zato prejemamo konstantno, ker je vezano na nakupe, le to smo počeli in vedno bomo počeli, lahko pa izkoristimo trenutek oddaje in se resneje posvetimo poslu.

Nekateri pač bodo, nekateri pa nikoli izkoristili. Se pa sprašujem zakaj potem uporabljate mobitel, še nekaj deset let nazaj je bila to popolna neumnost, danes pa…..

Vsekakor vas prosim, da preden pišete neumnosti si raje poglejte zakonodajo, namreč lahko sebi resno škodite in to vsekakor ni ok. Če pa s tem škodite še drugim, ki v tej državi in drugje po svetu lahko zaradi nekaj eur v denarnici preživijo, je pa res žalostno, da obstajate in pravijo, da za vsako “žlehtno” rit vedno šiba raste, ne pozabite tega nikoli..

Vsekakor pa se vsem tistim, ki uporabljate zahvaljujem, ketr istočasno pomagate otrokom in družinam v stiski (pozor ne iz svoje denarnice ampak od sredstev, ki jih je trgovec namenil učinkovitemu marketingu).

več na http://www.lyoness.tv in se sami prepričajte oz. na http://www.lyoness-cff.org/

Vsekakor želim vsem lep dan/teden/mesec/leto/življenje in ne pozabite:
“če že ne morete pomagati, tudi ne škodujte zaradi nevednosti in neznanja ali nevoščljivosti”

http://www.mylyconet.com/brankoburja/%5B/quote%5D

Hvala za dobre želje. Iskreneje bodo delovale, če se dodatek, dan v navednice, izpusti.

Prilagam link, iz katerega je razvidno, kakšna so pravila oglaševanja na tem portalu:

http://med.over.net/clanek/oglasevanje/#.VBaWCWMtmGw

Dejte se že pobrat enkrat s tem Lyonessom, kdo vas bo pa še resno jemal. Ne morem verjet, da se ena taka butasta stvar vleče že tok let. Nakazilo 2000 eur, potem pa vidm tipsona zadnjič na busu. Še par dni nazaj pa v Cityparku in sm bil lepš oblečen od njega lol

Kje pa…Podobno govorijo člani Network 21, ki trdijo, da ni piramida, ampak mrežni marketing. 🙂

Logično, če pa ti si itak najlepši. To zdaj ni poštena primerjava do njega, saj bi kdorkoli izpadel revež. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kje pa…Podobno govorijo člani Network 21, ki trdijo, da ni piramida, ampak mrežni marketing. :)[/quote]
In depresija ni več depresija, pač pa bipolarna motnja. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Logično, če pa ti si itak najlepši. To zdaj ni poštena primerjava do njega, saj bi kdorkoli izpadel revež. :)[/quote]
Ampak res. Jst še oblačil ne rabm met na seb, da zgledam lep.

Logično, če pa ti si itak najlepši. To zdaj ni poštena primerjava do njega, saj bi kdorkoli izpadel revež. :)[/quote]
Ampak res. Jst še oblačil ne rabm met na seb, da zgledam lep.[/quote]

Tebi še mamica kupuje oblačila. Praktično si odvisen od nje, sicer bi res hodil nag po svetu.

Bolj slaba tolažba bo to fishy. Jst si oblačila sam kupujem in to že od srednje šole naprej 😉

Ampak res. Jst še oblačil ne rabm met na seb, da zgledam lep.[/quote]

Resnici na ljubo – bolj malo ljudi lahko pove o sebi, da so lepi tudi brez oblačil 🙂
večkrat se na pol pohecam, kako me veseli, da se moramo oblačiti – oblačila veliko in marsikaj skrijejo, izboljšajo :)))

Btw, če bi bla res kej podobna ribi, bi te mogoče še zmalcu, šunke pa ne jem, žal 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close